Copenhagen Luxe Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det at fargen og størrelsen stemte ikke det er ikke deres skyld,men at dere har ikke avtale som andre nettbutikker med Norge/Norges postkontor er dårlig gjort. Jeg måtte betale til sammen 500kr i ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Copenhagen Lux är en fantastisk klädbutik med ett stiligt urval av moderna och tidlösa plagg. Personalen är vänlig och kunnig, vilket skapar en härlig atmosfär. Kvaliteten på kläderna är hög, och dera... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige modtaget et par virkelig skønne sorte knickers i mærket Place De Jour…straks måtte jeg have endnu et par …perfekt pasform og syningerne er fine.Modtog dem i fin indpakning mindre end 48 ti... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

Copenhagen Luxe er et dansk tøjmærke med fokus på god kvalitet og fine designs

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt er godt

Alt er godt, lige fra bestilling, over levering til den sødeste indpakning af mit køb. Tak, for det🙂

2 maart 2023

Hej Vibeke

Tak for din anmeldelse!

Det er os der takker for dine fine ord. Det er dejligt at høre at vores indpakning gør en forskel for oplevelsen af at handle hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god webshop - kan kun anbefales!

Hurtig leveringstid, lækker indpakning og jeg er 100% tilfreds med den bestilte vare!

27 februari 2023

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse!

Jeg er rigtig glad for at høre at du er glad for dit køb, og skønt at høre at du syntes om vores indpakning!

Der var et stort udvalg

Der var et stort udvalg. Varerne var velbeskrevet og leveret inden for et døgn.

26 februari 2023

Hej Helle

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre du syntes om vores udvalg, vi gør meget ud af at have et bredt udvalg af varer til gode priser. Derudover er det skønt at høre at beskrivelsen på de enkelte varer var godt beskrevet.

Hej Jane

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre at vores levering sker hurtigt og du syntes vores service er god.

Hej Ingelise

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre at det er nemt og hurtigt at handle på vores webshop. Og skønnere at vide at varerne du har modtaget er helt som de skal være!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at bestille og varen blev…

Det var nemt at bestille og varen blev hurtigt leveret.

9 februari 2023

Hej Eva

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at din pakke blev leveret hurtigt, og at det var nemt at bestille på vores webshop.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med Copenhagen Luxe

Jag är mycket nöjd med Copenhagen Luxe, fick kläderna snabbt och när jag ville returnera så var de mycket hjälpsamma och snabba!

13 februari 2023

Hej Marie

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre du fik din ordre hurtigt leveret, og at vores returnerings proces også var nem og hurtig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og meget sød og venlig…

Hurtig og meget sød og venlig betjening. Nice touch med personlig hilsen i pakken☺️

16 februari 2023

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse!

Det er altid dejligt at høre at vores service bliver taget godt imod.
Vi nyder at skrive de små personlige hilsner til jer, så det er dejligt at høre det skaber glæde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service , jeg er vild med jeres skjorter.

8 februari 2023

Hej Lisa

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt at høre at du er glad for vores skjorte. Men også vores service og hurtige levering. Det er vi glade for!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Då rakt inget fel på produkterna .Det…

Då rakt inget fel på produkterna .Det som gör mig riktigt arg är att de inte kan översätter DKK till SEK. Tror att det skulle rasa inn massor av nya kunder. Dem skyller på banken, jag tycker det är oproffsigt att inte lägga in det på hemsidan. År 2023
Jag älskar deras kläder och design

8 februari 2023

Kære Jane
Vi har haft en korrespondance med dig via e-mail, men jeg vil igen forsøge at forklare dig det samme som min kollega har forsøgt at forklare dig over e-mail.

Vi er en Dansk webshop, hvorfor vi skriver den Danske valuta på vores webshop. Den danske krone (DKK) og den svenske krone (SEK) bliver begge benævnt med kr.
Når du besøger en webshop der slutter med .dk, da må du forvente at webshoppen er Dansk og skriver priserne i Danske kroner.

Vi er ikke en særlig stor webshop, og har derfor ikke på nuværende tidspunkt midlerne til at udvikle et system hvor kunderne kan se Svenske priser på webshoppen. Over størstedelen af Danske webshops har kun nævnt den Danske valuta på deres webshop.

Vi har på intet tidspunkt givet banken skylden for at du har handlet i Danske kroner, men bliver trukket i Svenske kroner på din bankkonto.
Det er helt normal procedure hvis du handler en anden valuta, at banken omregner valutaen til den valuta du har på din bankkonto.

Det vil være helt på samme måde hvis du tog til Danmark og handlede i en Dansk butik, da vil beløbet du godkender blive valutaomregnet til den valuta du har på din bankkonto. Dette har vi absolut intet at gøre med.

Ydermere, når du ser prisen i kurven på vores webshop, og går videre til betalingsvinduet, så vil valutaen være omregnet der. Hvor du så også har godkendt beløbet.

Jeg kan godt forstå hvis du bliver overrasket over at der bliver hævet et højere beløb end du havde regnet med - men jeg er rigtig ked af det over det går ud over os - da det på ingen måde er noget vi er herre over.

Vi håber også på at webshoppen en dag vokser så stor at vi kan lave en Svensk side - men det er på nuværende tidspunkt ikke på tegnebrættet.

Jeg håber du ønsker at handle hos os en anden gang, om ikke andet i vores fysiske Svenske butikker.

God dag.
Med venlig hilsen Julie / Copenhagen Luxe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och blusen passade…

Snabb leverans och blusen passade perfekt

4 februari 2023

Hej Gunilla

Tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre at vores levering til Sverige er hurtig - og at blusen passede perfekt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig service. Tilfreds med det tøj jeg bestilte

Pakken kom hurtigt efter jeg havde bestilt den, og med et lille fint håndskrevet kort i pakken. Tøjet jeg bestilte var i fin kvalitet og beholdte op til flere dele (jeg bestilte ekstra i flere størrelser)

8 januari 2023

Hej Irene

Tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre om din gode oplevelse! Dejligt at vores håndskrevne kort skaber lidt glæde!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. God service.

10 januari 2023

Hej Lone

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for du syntes om vores service, og hurtige ekspedition. Vi går meget op i at få alle ordrer afsted til vores kunder hurtigst muligt! :-)

Altid god service

5 januari 2023

Hej Chatarina

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at du syntes om vores service!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varer der svarer til min forventning.

Varer der svarer til min forventning.
God og hurtig service 😊

6 januari 2023

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse!

Skønt at varen du bestilte levede op til dine forventninger. Vi gør meget ud af at både tekst og billeder er så nøjagtige som overhovedet muligt.

Hej Torben

Jeg er glad for at høre at du både var tilfreds med vare og leveringtid.

Perfekt service

Hurtig svar på ? Og hurtig og kvik levering.

4 januari 2023

Hej Sussi

Tak for din anmeldelse!

Skønt at høre, at du syntes det er en god service vi yder!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg ville gerne give 5 stjerner for…

Jeg ville gerne give 5 stjerner for service, for den er virkelig i top.
Desværre er jeg skuffet over kvaliteten af produkterne, så samlet bliver det 3 stjerner.
Materialet er meget lækkert og virkelig smukt, men der mangler en kvalitetskontrol af syningen.
Fik en kjole med fejl, hvor den ene side af kjolen var større end den anden og fik meget hurtigt en ny tilsendt. Den nye kjole trækker desværre også skævt i linningen foran men da materialet er så smukt, vælger jeg at beholde den og trække den ind med et bælte.
Jeg vil dog stadig gerne købe hos Copenhagen Lux igen, da den gode service opvejer en hel del og man kan jo håbe at det er en enlig svale.

4 januari 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Jette

Tak for din anmeldelse!

Vi værdsætter både ris og ros, og derfor vil vi også sende din anmeldelse videre til den ansvarlige for kvaliteten af tøjet.
Vi har modtaget den første kjole retur, og kan tydeligt se fejlen, og vi beklager mange gange at vi ikke så fejlen ved afsendelse.

Vi oplever sjældent fejl som disse, så jeg er sikker på det bliver en enlig svale herfra.

Flot vare

Flot vare - hurtig levering

6 januari 2023

Hej Jeannette

Tak for din anmeldelse!

Skønt leveringen gik hurtig og du er glad for det bestilte!