Ik ben vorige week samen met mijn vriendin gaan winkelen in Costes Hasselt. Heel vriendelijk personeel, vooral de jongedame met bruin haar heeft ons fantastisch geholpen. Ook de kwaliteit van de klere... Toon meer
Koop hier niet. Costes is onderdeel van Sting. Het is niet aangesloten bij de Geschillen Commissie. Wel van de ODR - europees, echter dit is op 21 juli 2025 opgeheven. Het is dan aan het 'beleid"van C... Toon meer
Costes Hasselt steeds heel onvriendelijk personeel die erg zuur kijken die geen goedendag zeggen en dus blijkbaar zonder opvoeding ook bij afrekenen kassa en zo u zin om te winkelen vanzelf doen verdw... Toon meer
Bedrijfsleidster in Roermond erg klantvriendelijk en behulpzaam. Wat kleding betreft heb ik een asntal mooie blouses maaar wat een slechte kwaliteit. Satijnen blouse pillen stiksel laat op... Toon meer
Costes is a boutique style brand and offers a total concept for women who are looking for a complete wardrobe. Costes offers different looks and collections to dress for every occasion. Whether it's an office look or the perfect party dress, everything can be found at Costes. Collections exclusively designed for Costes are: City Chic, Rebel Luxe, Casual Mix and Uptown Glam.
San Franciscostraat 12, 1175RE, Lijnden, Nederland
- 020 34 12 667
- service@costesfashion.com
- costesfashion.com
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima online winkel
Costas is een prima online winkel. Klantvriendelijk, veel keus, duidelijke site, betaalbare prijzen en een goede service.
Artikelen worden binnen de afgesproken tijd netjes ingepakt bezorgd. Ga zo door!!!
Goed, zoals het hoort!
Geen problemen gehad, meermaals laten bezorgen in de winkel zodat ik geen verzendkosten had en daar was het een dag later altijd al aanwezig!
Vriendelijk met goede service
Ik bestel regelmatig bij Costes, omdat ze er leuke kleding hebben. Wel koop ik vaak alleen artikelen in de sale omdat ik het anders te duur vind helaas. Als ik bij costes bestel kan ik het gratis ophalen in de winkel waar ze erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Als er iets niet in orde is word ik daarmee goed geholpen.
Goede service, met extra's
Snelle en goede service. Met vaak extra's zoals volgende keer gratis verzending of een leuk kaartje erbij met vrolijke teksten!
Goede, snelle levering!
Super (online) shop. Retourneren is ook makkelijk, geld stond snel weer op mijn rekening. Alhoewel ik meestal niets hoef te retourneren!
helemaal top
fijne winkel super mooie collectie, en ook online bestellen is top. dus in 1 woord geweldige winkel.
Mijn favoriet
Mooie kwaliteit, fijn personeel en prima service. Kan altijd slagen hier.
Heel gemakkelijk en snelle service
Zo fijn dat je 's avonds besteld en je bestelling de volgende dag al af kunt halen in de winkel of bij je thuis bezorgd krijgt.Super!
Uw bestelling wordt snel thuis bezorgd. De betaling via internet loopt goed, je krijgt een bevestiging en de volgende werkdag heb je de bestelling al thuis. Ook als een artikel niet bevalt is het retourneren gemakkelijk.
Mijn favoriete winkel!
Vrijwel al mijn kleding komt bij de Costes vandaan. Goede kwaliteit, mooie collecties en aardig personeel.
Ik vraag mijn vriendinnen nooit om te 'winkelen' maar ik vraag of ze mee gaan naar de Costes.
mooie kleding soms minder goede kwaliteit
Meerdere keren wat bij costes besteld. Goede service en mooie kleding. Wel zijn al 2 blouses van mij na het wassen lelijk geworden dus raad ik aan kleding met de hand te wassen.

Antwoord van Costes Fashion
Top!
Snelle goeie verzendservice! Duidelijke order en retourservice via winkel. Erg blij met de mooie kleding!
Overzichtelijke site en klasse afhandeling van de bestelling!
Costes is een winkel met jeugdige mode met een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Prima
Bestelling goed kunnen afronden en opgehaald in de winkel. jammer dat er verzendkosten aan verbonden zitten om het thuis te laten bezorgen, maar prima service in de winkel.
Heel goede en fijne shop!
Tijdje terug meerdere artikelen besteld via de site, alles perfect afgeleverd zoals verwacht de volgende dag( orders geplaatst om 19:45uur) mooi verpakt en zonder problemen, ook zijn de winkels erg netjes met vriendelijk personeel! Ik kom graag met mijn vriendin in deze shop!:)
Goede website
Leuke collectie, makkelijke bestelling,snelle levering.
Leuke nonchalante look!
Mooie nonchalante boyfriend-look. Prettig draagbaar, kan altijd!
Prima kleding voor een normale prijs
Koop graag bij Costes. Kleding blijft mooi, ook na het wassen
Costes is top
Hele leuke winkel met betaalbare, moderne kleding. Er is voor iedere wat wils. De spijkerbroeken zitten heerlijk en gaan lang mee. De kleding is van goede kwaliteit, ook na heel veel wassen.
Echt een aanrader dus!