Cozeymaison Reviews 144

2,3

Oplichting Oplichting, ik probeer al een week een Nederlands retour adres te verkrijgen tegen beter weten in. Ze bieden je een korting van 30% maar weigeren het product retour te ontvangen. Ik heb vo... Toon meer

Omdat ik een ander item online had gevonden dat me beter leek, vlak na mijn online aankoop, stuurde ik een berichtje om mijn aankoop te annuleren. We kregen altijd antwoord, en ookal was het wel e... Toon meer

Mijn ervaring met Cozeymaison is goed. Ik heb een lampje op laten dturen naar Spanje. Bij de verzending is men niet goed omgegaan met dit breekbare product. De doos gedeukt en beschadigd, helaas... Toon meer

In Oktober vorig jaar bestelden en betaalden wij een draadloze set van 3 kaarsen op een oplaadplateau, Na lange tijd werd een verkeerd artikel geleverd met een kapotte afstandsbediening... Toon meer

Houd rekening met het volgende

2,3

Slecht

Oplichting

Oplichting
Oplichting, ik probeer al een week een Nederlands retour adres te verkrijgen tegen beter weten in. Ze bieden je een korting van 30% maar weigeren het product retour te ontvangen. Ik heb volgende week vakantie, dan rijd ik naar Eindhoven om het persoonlijk te retourneren.

22 april 2026

Cozey Maison, onbetrouwbare site !!

Eerst werd gesuggereerd dan we verkeerd hadden bestel, vervolgens werd korting aangeboden
(? zinloos)
Terugstuurinstructies bleven uit.
Via Postnl binnen de termijn artikel teruggestuurd naar
Cosey House te Eindhoven.
Op verzoek verder opgestuurd, bestelinfo, foto's artikel, verzendgegevens en trackingnummer.
Pak mails met allerlei uitvluchten ontvangen met een retouradres in China, van 25 codes en voor eigen rekening.
Nog steeds geen terugbetaling ontvangen na meer dan 10 verzoeken daartoe.
We gaan nu via onze RB verzekering ook schade claimen.
KIJK DUS UIT ALS JE IETS WILT BESTELLEN
Ze zijn onbetrouwbaar en dienen te worden aangepakt
PM

12 april 2026

Product lijkt helemaal niet op de…

Product lijkt helemaal niet op de afbeelding: andere kleur, andere decoratie. Bovendien is het kwalitatief inferieur voor dat geld. Communicatie met het bedrijf is ook belabberd.

29 maart 2026

Dropshipping

Dropshipping.
Makeup organizer bij shein € 4,49
Bij CozeyMaison via Bol com dezelfde makeup organizer voor € 49,95.
Gelukkig zag ik het op tijd en heb ik hem niet besteld.
Oplichters

28 maart 2026

5 sterren reviews zijn fake

5 sterren reviews zijn fake! Pas op koop hier niets!!!

Nep shop, oplichters. Product totaal anders dan op de foto.
Herroeping binnen 24 u werd zogenaamd niet gezien.
Terugsturen kostte vele maken meer dan de waarde van het product.
Geen telefonisch contact kunnen krijgen via het tel nr op de site, was ook fake.

Onbegrijpelijk dat dit maar door kan gaan en dat er niet wordt ingegrepen.

2 maart 2026

Bestel nooit iets bij dit bedrijf…

Bestel nooit iets bij dit bedrijf bestelling is heel lang onderweg steeds te laat geven geen geld terug op aankoop alleen maar 10% korting maar je moet retour zelf betalen dus no way ! Het zijn maffia praktijken en zo,n bedrijf moet stoppen want je wordt gewoon opgelicht associaal vind ik dat ! Pad dus op wat je doet en wilt

15 maart 2026

Dit bedrijf maakt te veel slachtoffers…

Dit bedrijf maakt te veel slachtoffers en ze verpesten het voor de andere websites die wel eerlijk hun handen drijven, ik snap niet dat de overheid niet ingrijpt.

Ik heb Dankzij mn claim bij PayPal mn geld terug gekregen, cozy mansion stuurde me heel wat anders en bood me de verkeerde ontvangen rommel aan voor minder.
Belachelijk!

17 februari 2026

Shein producten die tegen zeer hoge…

Shein producten die tegen zeer hoge prijzen worden aangeboden. Bij retour krijg je eerst wat aanbiedingen om het pakket aub te houden (tegen 10% restitutie aankoopbedrag bijv) en vervolgens gaan ze onderhandelen. Als je alsnog retourneert krijg je een niet bestaand post adres in China

3 februari 2026

CozeyMaison is een online nepwinkel en bedient zich van oplichtingspraktijken

Ik adviseer iedereen met klem, om niets te bestellen bij Cozeymaison. Deze website is een online nepwinkel, doen aan dropshipping: het wordt vanuit China verzonden.
Het betekent niet alleen dat de kwaliteit dubieus is, de prijs te hoog voor de kwaliteit, maar vooral ook dat ze geen boodschap hebben aan het Nederlands Consumentenrecht.

Zo moet er op hun website een retouradres vermeld staan: dat staat er niet. Het enige adres dat te vinden is, is een adres in Eindhoven, maar dat is dus NIET het retouradres!!
Dit is dus tegen de Europese wetregels.

Dat betekent, dat als je niet tevreden bent en de spullen wilt retourneren, er problemen ontstaan.
Ik kon alleen de spullen retourneren naar een adres in China, waar je aan verzendkosten naar China: met bijv. DHL al tussen de €43 en €56 kwijt bent. Dat was geen optie. Ook geen garantie dat het goed aankomt en je geld terug krijgt.
Dat gaven ze zelf al aan. Ik kon wel compensatie krijgen, de spullen te houden, waar ik niets aan had. Eerst boden ze 15%, toen ik daar niet mee akkoord ging, werd het 25% en tenslotte 35%, dat was al zeer dubieus.
Omdat ik van alle gedoe af wilde zijn, ben ik er maar akkoord mee gegaan. Waar ik vervolgens enorm mee bezig ben geweest om dat op mijn rekening te krijgen. Dat is mij niet gelukt. Aanvankelijk kwamen er nog reacties terug en werd er moeizaam een fractie vergoed. Maar daarna is, wat ik ook deed, de communicatie volledig stil gevallen.

De Autoriteit Consument &Marketing moet optreden tegen dit soort bedrijven. Dit moeten we absoluut niet willen. CozeyMaison bedIent zich van PURE OPLICHTINGSPRAKTIJKEN!!!!!.
Dus wees gewaarschuwd!!!

14 februari 2026

Verkeerde levering

Ze hebben de verkeerde bestelling aan me geleverd, een goedkoper exemplaar, welke er al drie weken over had gedaan....het is me op geen enkele manier gelukt de goede bestelling van hun geleverd te krijgen ! Vele mails geschreven al dan niet met foto's....je wilt het niet weten. Ze boden me 15% korting op het fout geleverde produkt, maar daar heb ik niks aan. Daarna werd het doodstil. Het zijn oplichters en fraudeurs niet meer en niet minder !

24 januari 2026

Pas op: online nepwebwinkel!!!

Een paar weken geleden heb ik voor mijn oudste kind een Harry Potter outfit voor carnaval besteld, de website zag er legitiem uit. Uiteraard veel te laat met bestellen voor carnaval en dus besteld voordat ik Trustpilot checkte. Had ik dit toch maar gedaan...

De prijs van de outfit viel mee, €40 inclusief verzendkosten, maar helaas kwam deze een paar dagen te laat aan ondanks de kortere levertijd die op hun "website" vermeld staat. Ondertussen bij wél een legitieme website eenzelfde carnavalsoutfit gevonden die wél op tijd arriveerde.

Deze website is zeer misleidend en ze doen aan dropshipping: het wordt vanuit China verzonden. Dit is officieel niet illegaal in Nederland, mits onder bepaalde voorwaarden. Zo moet er op hun website een retouradres vermeld staan: dat staat er niet. Dit krijg je alleen als je retouraanmelding binnen 14 dagen is aangemeld via het mailadres (wel netjes vermeld op de website) én is goedgekeurd. Het enige adres dat te vinden is, is een adres in Eindhoven, maar dat is dus NIET het retouradres!!! Dit is dus tegen de Europese wetregels.

Voordat ik de aanvraag voor retourneren in orde wilde maken, heb ik eerst Google geraadpleegd voor de verzendkosten naar China: dan ben je met bijv. DHL al tussen de €43 en €56 kwijt. Dan houd ik de bestelling liever en dan hebben mijn beide kinderen een Harry Potter outfit om zich in te verkleden.

Kortom: bij deze website bestel ik nooit meer iets. Als ik op onze thuiscomputer naar de website wil gaan, dan wordt dit al tegengehouden door Norton met de melding dat dit mogelijk een online nepwinkel is.

23 februari 2026

bestelling 434347CM

bestelling 434347CM: Ik heb sinds 2 maanden contact om een pan die defect is geproduceerd. Zij sturen altijd standaard mails dan passen ze aan en dan vragen zij om nog even geduld te hebben. Zij treiteren de hele periode en willen geen actie ondernemen. Heel slecht en niet normaal hoe zij met mensen omgaan die een slecht ondegelijk product verzonden krijgen.

1 februari 2026

plastieken brol van China

bestelling NA 20 DAGEN ontvangen ?
schandalig een volledig gescheurde verpakking die al verschillende keren toegeplakt is en zeker teruggestuurd is!!!
en nog straffer de inhoud is ook niet wat ik besteld heb:
dit staat op jullie website:
Efficiënte schoenopslag voor elke hoek Dankzij het stapelbare ontwerp past het zich flexibel aan, terwijl robuuste stalen buizen en slijtvast stof zorgen voor stabiel dagelijks gebruik.
DIT IS PLASTIEKEN BROL VAN CHINA

17 februari 2026

20-12-2025 titanium pan besteld,track…

20-12-2025 titanium pan besteld,track en tracé te volgen tot gofo Amsterdam dan op 7-1-2026 een bericht
Door de weersomstandigheden wordt er later bezorgd
Vervolgens 20-1-2026 gemaild naar CozeyMaison
Door hen door verwezen naar gofo maar diverse mails en telefoontjes een excuus mail dat het niet meer te vinden is en door hun terug verwezen naar CozeyMaison om daar mijn geld terug te vragen.
Vervolgens door Support (klanten service) al weken aan het lijntje gehouden en geen geld terug.
Ik ga nu een klacht indienen bij het ACM deze instantie moet de consument beschermen tegen dit soort praktijken
Ik roep iedereen op dit ook te doen.

15 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?