Kenneth er ikke bare en vært – han er en oplevelse i sig selv. Med en sjælden evne til at kombinere smagsnuancer med levende fortællinger, formår han at tage sine gæster med på et sanseligt eventyr, h... Toon meer
Har netop haft besøg af Kenneth fra CPH Beverages som førte os ind i gin verdenen til et privat fødselsdags arrangement. Både vi som værter og vore gæster var super tilfredse som gjorde vor begiven... Toon meer
En super hyggelig gin-aften med god stemning, spændende smagninger og masser af viden om gin. Perfekt balance mellem sjov og læring – kan helt klart anbefales!
En super hyggelig aften med mange gode anekdoter. Gode og underholdende historier om de forskellige destillerier.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vin og spiritus. Vi sælger både til private og erhverv. Rødvin, hvidvin, prosecco. Vi leder hele efter tiden nye nye spændende produkter til vores kunder. Gin fra fra hele verden og naturligvis Danmark. Vodka fra Europa, Tequila fra Mexico. Portvin eller snaps kig forbi vores hjemmeside. Det er også her du kan bestille en privat Ginsmagning.
Denemarken
- cph-beverages.com
Fremragende aften med masser gode…
Fremragende aften med masser gode smagsprøver og kompetent introduktion
Gin smagning …
Det var en superfin oplevelse med nye oplevelse på smagninger 👍👍👍
En virkelig god aften
En virkelig god aften, rigtige mange gode og sjove, historier og fortællinger om hver gin.
En virkelig god oplevelse🍸
Juhuu for en god oplevelse med gode…
Juhuu for en god oplevelse med gode drinks og god underholdning!
God og udfordrende smagning
God og udfordrende smagning med fokus på kvalitet og smag. Hyggelig eftermiddag / aften. Gode priser ved køb.
Gin og historie fortælling ;)
Vi kan varmt anbefale Cph Beverages for deres fantastiske udvalg af gin. Hver gin kommer med en spændende historie, der gør oplevelsen endnu mere mindeværdig. Udover den fremragende smag, sørger de for underholdning med deres fortællinger, der bringer produkterne til live.

Antwoord van Cph Beverages
Fantastisk oplevelse og gode smage af…
Fantastisk oplevelse og gode smage af gin og god historie forbundet med de forskellige gin
Super fed oplevelse 5/5 ⭐️
Super fed oplevelse 5/5 ⭐️
Lækre gin og gode fortællinger!
Dejlig Ginsmagning
En rigtig god aften og god fortælling om de forskellige gin. Super smagsoplevelse og sød betjening 🫶🏼❤️
Super fed og hyggelig aften
Super fed og hyggelig aften.
Gode historier og fortællinger sammen med smagningen af gin.
Super god aften og der mangler intet😊
Ginsmagning
Sikke en oplevelse. Kenneth kom hjem til os med ALT hvad der skal bruges til en ginsmagning. Vi var gæster i vores eget hjem, og slappede fuldstændig af. Kan kun anbefale at prøve det! Det er en succes.

Fantastisk ginsmagning
Fantastisk ginsmagning. Gode historier og fantastisk kundepleje. Vil give dem de bedste anbefalinger 😃
Fantastisk gin+ smagning med Kenneth…
Fantastisk gin+ smagning med Kenneth der leverede meget mere end forventet. En fantastisk oplevelse

Antwoord van Cph Beverages
Super fremvisning og sjovt at smage…
Super fremvisning og sjovt at smage forskellige gin
Fantastiske gins og gode fortællinger
Fantastiske gins og gode fortællinger. Kenneth er en fantastisk vært
Super eftermiddag
Super eftermiddag
Gode gin og fortællinger
Lees meer over geverifieerde reviews.