cphbags Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Handtassenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Unikke bæredygtige tasker til brug i hverdagen. Flere af modellerne har i alt 7 rum/lommer, som sikrer overblik over indholdet. Tasker til den miljøbevidste bruger, som lægger vægt på bæredygtighed i hverdagen. Alle modellerne er produceret af 98% RPET (genanvendte plastikflasker), og de kan vaskes. Tasker til brug på indkøbsturen, på weekendturen, på træningsturen, på studieturen, på festival, på strandturen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

God funktionalitet og service

Har Cobags til cyklen. Fungerer fuldstændigt!
Her netop bestilt til en gave (hvor der endda var en ekstra gratis per købt pose).
Desværre fik jeg ikke hentet pakken, og skrev til cphbags om de ville sælge mig et nyt fragtmærke - men de sendte bare igen samme dag, uden ekstra omkostninger. Det er go’ service!

19 oktober 2025

Kære Eva,
Mange tak for de fine 5 stjerner - vi bliver SÅ glade.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med min taske.

Jeg er vild med min taske og bruger den meget, især når jeg skal nogen steder med min Dandie Dinmont terrier. Så skal jeg ofte have skål og mad med mere med. En perfekt taske

26 mei 2024

Kære Vibeke,
Så skønt du har glæde af din taske, og den kommer afsted sammen med din Dandie Dinmont terrier, som er en rigtig dejlig hund! Og mange tak for at tage dig tid til at sende en så flot anmeldelse vores vej - det er vi meget glade for!

virkelig fin service

virkelig fin service, både når man køber og skal bytte ...

15 november 2023

Kære Jette,
1000 tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse - det glæder os, du føler dig godt behandlet!

Jeg er vild med dem!

Fantastiske produkter, simple, klassisk stil som passer til de fleste lejligheder.
Min crossbody kan rumme ALT hvad jeg har brug for at tage med mig - købte den faktisk første gang, fordi den kan rumme mine store solbrille etuier+ "alt det andet" jeg altid har med mig.
Siden hen er det også blevet til indkøbsnettet og strandtasken - fordi de rummer ALT er super stærke i kvaliteten = ingen hanke der knækker eller borer sig ned i min skulder, fordi de er brede.
Mine toilettaske og make-up tasker er uundværlige! Hele låget kan lånes op, så der er frit udsyn til alt - og der kan være meget - der er pakket!
Bedst af alt er, at den er blød og smidig, så den smukker nemt ned i tasken eller kufferten og "former" sig som der nu er plads til!
Kæmpe anbefaling til produkterne, kvaliteten og ikke mindst til materialet som jo er genanvendte plastflasker = bæredygtigt - GENIALT!

PS... Der er gratis fragt og min ordre kom dagen efter jeg havde bestilt !
BONUS... hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på hjemmesiden, får du 10% rabat på din første ordre!

25 juni 2023

Kære Bettina,
Du forstår så sandelig at gøre os ekstra glade med denne flotte anmeldelse - 1000 tak! Hvor er det bare dejligt at høre, at du har så stor glæde af mange af vores tasker :-)

Alt ok og fint

Alt var ok. Bestilt nøglesnor. Hurtig levering. Retur var der ingen problemer med. Alt godt herfra.

25 juli 2023

Kære Marijana,

Mange tak for den flotte anmeldelse - den er vi meget glade for :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

a great bag just wat i was looking for

a great bag just wat i was looking for! received it nice and tidy! hope in future maby also in another color ?

29 januari 2023

Antwoord van cphbags

Hi Peggy, So glad to hear you like the bag - and thank you so much for the 5 stars. We too hope for more colors in future :-)

Hurtig levering

20 januari 2023

Antwoord van cphbags

Kære Marianne, Mange TAK! Vi er meget glade for, at du giver dig tid til at sende så mange fine stjerner i vores retning :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor hjælpsomhed da jeg fik to ens…

Stor hjælpsomhed da jeg fik to ens produkt i julegave og ønske at bytte den ene til et andet produkt.
Tak til Maria for hjælpen.
Min weekendtaske et blev min hverdags taske, til arbejde, sport indkøb.

6 januari 2023

Antwoord van cphbags

Kære Gitte, Hvor er det skønt at høre, at den nye weekendtaske er blevet til din hverdagstaske! Og selvfølgelig hjælper vi meget gerne med at bytte, og med din fine anmeldelse bringer du ekstra glæde til cphbags-teamet - 1000 tak :-)

Hurtig levering

Hurtig levering. Flot taske - som klart lever op til forventningerne.

23 december 2022

Antwoord van cphbags

Kære Sabrina, Så SKØNT at høre, at tasken lever op til forventningerne :-) Og 1000 TAK for den flotte anmeldelse!

Cph bags cross body bag

Cph bags cross body bag
Mit livs fedeste bag, elsker at den er ren genbrug altså recycled bottles, elsker hvad det betyder for miljøet at jeg har en taske hvor der er tænkt over alt fra materialer til design
Den kan bruges både til hverdag og når man skal styles lidt
Genialt koncept som DU må eje

22 september 2022

Antwoord van cphbags

Kære Karina, Sikke en flot anbefaling - 1000 tak!

Jeg er vild med Cphbags.

Jeg er vild med Cphbags.
Jeg er den heldige ejer af shopperen og crossbody tasken. Begge er enormt rummelige og genialt inddelt med 7 rum.
Taskerne er anvendelige til alt og jeg har lige haft dem med på ferie, hvor de var uundværlige.
Samtidig en kæmpe win-win at Cphbags er lavet af 98% genanvendelig plast.

Antwoord van cphbags

Kære Helle, Glad for du også har haft glæde af at have taskerne med på ferie! Og dejligt du lægger vægt på det gode bæredygtige materiale - 1000 tak! :-)

I couldn’t recommend Cphbags more

I couldn’t recommend Cphbags more, they are timeless , clever design and most of all thinking about the environment. They are great in every way!

Antwoord van cphbags

Hi Annie, Thank you so much for your warm recommendation - we really appreciate it :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds og glad for min taske

Flot, robust, let og praktisk taske der lever op til mine forventninger .
Jeg har en weekendtaske der virkelig kan rumme en del men samtidig er så let i materialet .
Jeg har også brugt den flere gange til indkøbs varer hvor den nemt bærer flere liter mælk uden problemer .
Hvis man spilder noget kan den nemt tørres af med en fugtig klud .
Den har er flot design der nemt passer til mine hverdags outfits .
Gode brede stropper og god længde.

Jeg har fået hurtigt svar på mine henvendelser og fik også hurtigt tilsendt min taske.

En mega lækker taske jeg er meget glad for og en god oplevelse med CPH Bags .

Varmeste anbefalinger herfra

Antwoord van cphbags

Kære Majken, Dejligt du har glæde af weekendtasken og kan anvende den til flere gode formål - det er vi meget glade for at høre :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cphbags =skønne tasker 💚…

Cphbags =skønne tasker i genanvendelig plast ♻️ God service, hurtig levering og høj kvalitet! Meget tilfreds med min taske, og planlægger allerede næste køb! 💚

15 september 2022

Antwoord van cphbags

Kære Birgit, Mange TAK - og du skal være meget velkommen tilbage i cphbags-shoppen :-)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.