Cramers van Asten Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Een jas van €825 gekocht die direct defect bleek. Vervolgens maanden bezig geweest met deze winkel: opsturen, wachten, naar Italië, weer wach... Toon meer

bestelde kledingstuk viel ca. 2 maten te groot. dat kan natuurlijk gebeuren en is het risico van online shoppen. Na retourzending en diverse mail contacten kost terugbetaling erg veel moeite en duurt... Toon meer

Ik ben echt mega goed geholpen door dit bedrijf! Vanaf het eerste contact kreeg ik super snel antwoord op mijn vragen, echt fijn om zo'n snelle en duidelijke communicatie te ervaren. Wat me ook enorm... Toon meer

Eergisteren besteld, vandaag binnen! Perfecte aflevering. Zeer vlotte communicatie. Voor België, ze werken samen met BPost. (Vind ik persoonlijk beter dan Post NL). En ja, eerst even hier gekeken op... Toon meer

1. Modehuis
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Cramers van Asten, alle toonaangevende modemerken onder één dak. Casual, business, jeans of luxueus; wij helpen je graag aan je nieuwe look! Cramers van Asten is gevestigd in Weert. Daarnaast shop je de laatste trends via www.cramersvanasten.nl.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vans besteld

Ik blijf van mening dat het niet correct is dat ik de verzendkosten moet betalen wanneer de fout bij jullie ligt! Vans besteld, namaak geleverd!! Moet retourkosten betalen voor foutieve levering!!

26 juli 2023

Beste Ilse,

We schrikken een beetje van uw review! Allereerst willen we garanderen dat wij geen namaak artikelen verkopen. Zoals in ons mailcontact besproken, lijkt het om een productiefout te gaan en hebben wij hiervoor contact opgenomen met Vans.

We vinden het vervelend dat uw kennismaking met onze winkel als negatief is ervaren. We hopen u in de toekomst weer opnieuw te mogen verwelkomen als klant.

Geen verzending

Zelfde verhaal alsvelen hieronder, al meer dan een week aan het wachten op verzending. Echt een drama. Nergens kan er klacht ingediend worden of je geld terug vragen. O ja en waardeloze klachtendienst. 4 dagen wachten op een antwoord die we zelf ook kunnen lezen.
WEGBLIJVEN

14 juli 2023

Antwoord van Cramers van Asten

Beste Kurt, onze excuses voor de vertraging in verzending en reacties. Momenteel is er sprake van grote drukte, wat tot deze problemen heeft geleid. We begrijpen je frustratie en willen je bedanken voor je feedback. We zijn bezig met verbeteringen om dit in de toekomst te voorkomen.

onacceptabel….

verzending duurt heel lang… reactie op belletjes worden niet beantwoord en mailtjes laat reageren…. uitstellen… ik wil gewoon mijn geld terug en snel door de andere reviews zie ik dat alle andere hier ook last vn hebben en het probleem niet word opgelost dus haal voortaan je kleren ergens anders!

20 juni 2023

Antwoord van Cramers van Asten

Beste, onze excuses voor de vertraging in verzending en reacties. Momenteel ervaren we een grote drukte, waardoor deze problemen zijn ontstaan. We begrijpen je frustratie en hebben na aanvraag jouw order geannuleerd en terugbetaald. We werken aan verbeteringen. Bedankt voor je feedback.

Zaterdag 17 juni bestelling geplaatst…

Zaterdag 17 juni bestelling geplaatst en betaald . Nog steeds geen verzendings gegevens ontvangen. Ook geen reactie op een email bericht . Lijkt mij toch als ik iets bestel en betaal op zaterdag dat het toch zeker dinsdag de deur uitgaat tenminste als je de klanten serieus neemt . Graag verneem ik alsnog wanneer ik mijn betaalde artikelen mag ontvangen .

21 juni 2023

Beste Peter,
Bedankt voor je eerlijke review. We verzenden de bestellingen binnen 1 tot 5 werkdagen, zoals op onze website vermeld. Je ontvangt een bevestiging wanneer jouw bestelling is verzonden. Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Alvast veel plezier met je nieuwe items!

Zeer onbetrouwbaar!

Waardeloze service. Bestelling geplaatst voor een blouse die ze apart zouden hangen. Dag later word ik gebeld dat-ie per ongeluk toch verkocht is. Geld zou diezelfde dag nog teruggestort worden, 3 dagen later heb ik nog niks.

9 juni 2023

Antwoord van Cramers van Asten

Beste Jill, Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring met Cramers van Asten zo is tegen gevallen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Jouw betaling heeft iets langer geduurd i.v.m. het weekend maar is volledig teruggestort. We willen je bedanken voor je eerlijke review.

Ze reageren niet op mails.

7 juni 2023

Antwoord van Cramers van Asten

Hi Ellen! Onze excuses voor het ongemak. We doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk op alle mails te reageren echter lukt dit momenteel niet zoals gehoopt i.v.m. de drukte. Bedankt voor de feedback, we nemen dit zeker mee!

Inderdaad: too good to be true’

Bestelling was zo geplaatst maar o.b.v. ook gelezen recensies werd al snel m’n vrees bewaarheid. Too good to be true: mooie aanbieding maar na bevestiging van bestelling bleef vervolg uit. Na tweemaal check uiteindelijk bericht ‘dat artikel niet meer leverbaar is’. Wat een verrassing, en teleurstelling. Had ik eerder geweten had ik artikel elders kunnen bestellen en wél op tijd in huis gehad voor m’n stedentrip. Nooit meer bestelling hier dus.

5 juni 2023

Antwoord van Cramers van Asten

Beste Saskia, Door een voorraadsysteem-fout konden we inderdaad jouw bestelling helaas niet leveren. We balen hier enorm voor en doen ons best om dit te blijven voorkomen. Onze oprechte excuses en we willen je bedanken voor je eerlijke review.

goede service en klantvriendelijkheid!

goede service! doordat cramers een groot assortiment heeft was het heel moeilijk om iets uit te zoeken voor mijn broertje die jarig was. De werknemer heeft me hier veel advies bij gegeven.

zeer tevreden en klantvriendelijk gericht!!!

22 februari 2023

Beste Loek,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Probeer al een aantal dagen contact te…

Probeer al een aantal dagen contact te krijgen via allemaal verschillende manieren maar word nergens op gereageerd , had schoenen besteld die op voorraad waren bij aflevering hebben ze een andere kleur opgestuurd terwijl op de bon wel de juiste kleur en alles staat zoals ik het had besteld , zou fijn zijn dat er een oplossing zou komen ?!

11 mei 2023

Beste Daphne,
Super jammer dat je ervaring bij Cramers van Asten is tegengevallen! Door verschillende omstandigheden is het bij jou mis gegaan, daar balen we enorm van. Jouw klacht is door onze klantenservice verwerkt en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant op onze website!

Bieden spullen aan op de website die ze…

Bieden spullen aan op de website die ze in werkelijkheid niet meer hebben. Ze laten je lang wachten, komen niet met oplossingen en je moet zelf achter het product aan. Slechte service ik koop hier niet meer

23 februari 2023

Bestelling wordt gecancelled na 6 dagen

De helft van de bestelling wordt gecancelled na 6 dagen, want "niet op voorraad". Daar komen ze dan erg laat achter. Deze winkel is niet helemaal op orde. Op bol.com zijn de reviews veel positiever, idem over de winkel. Vreemd dat de eigen on-line leveringen zo slechts georganiseerd zijn.

30 januari 2023

Beste Laurens,

Door een voorraadsysteem-fout konden we inderdaad een gedeelte van jouw bestelling helaas niet leveren. We balen hier enorm voor en doen ons best om dit te blijven voorkomen. Onze oprechte excuses en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant.

Zwaar opgelicht

Zwaar opgelicht. Ik wacht al 2 maanden op mijn geld. Helaas als ik het niet voor vrijdag heb ga ik WEER juridische stappen ondernemen

25 januari 2023

Zonder uitleg bestelling geannuleerd

Helaas zonder reden mijn bestelling geannuleerd. Pas na een week reactie op mijn mail: artikel toch niet op voorraad. Zeer onprofessioneel, gezien dit meermaals voorkomt als ik de overige recensies lees.

19 januari 2023

Hi,

Super jammer dat je ervaring bij Cramers van Asten is tegengevallen! Helaas kan ik jouw bestelling niet terugvinden, aangezien jouw review anoniem is geplaatst. We balen er van dat het door jou bestelde artikel niet leverbaar was. We proberen dit altijd te voorkomen en als het toch gebeurd, de klant zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Wij hadden het ook graag anders gezien, onze oprechte excuses voor het ongemak!

Verschrikkelijk.

Slechte site. Je bestelt iets, zit er op te wachten en uiteindelijk paar dagen later krijg je te horen dat je bestelling is geannuleerd, omdat ze het product niet meer hebben. Zeer onprofessioneel.

20 december 2022

Hi Rowena!

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je bestelling is geannuleerd. Helaas komt het wel eens voor dat door voorraadverschillen bepaalde items niet meer leverbaar zijn. Wij vinden het super jammer dat dit bij jou is gebeurd! We hopen dat als we je in de toekomst weer als klant mogen verwelkomen, je meer geluk hebt!

Cramers van Asten, treurige, herstel eigenlijk schofterige ervaring

Jas besteld op zaterdag, de woensdag erna maar eens gebeld hoe het met de bezorging is, wanneer komt mijn jas? Tenslotte is deze al betaald. Klantenservice medewerkster geeft aan dat mijn bestelling is geannuleerd, betreffende jas zou niet meer in bestelde maat aanwezig zijn.
Medewerkster gevraagd waarom ik niet op de hoogte ben gesteld en waarom ik mijn geld nog niet retour heb ontvangen kon ze mij geen sluitend antwoord geven.
Eerste maal dat ik iets bij Cramers van Asten heb besteld, meteen ook allerlaatste keer, zeer betreurenswaardige ervaring, dit in prijs segment van kleding waar je dat niet verwacht.
Nu nog wachten tot geld retour gestort wordt, zou binnen 24uur zijn, dat kan schijnbaar ook niet binnen een uur geregeld worden, ronduit amateuristisch.
Woon spijtig genoeg ver weg, had graag persoonlijk gang van zaken besproken, en in ieder geval ter plekke meteen mijn geld teug geëist.

29 november 2022
Reviews in alle talen tonen. (41 reviews)