De website werkt snel en prettig. De producten hebben duidelijke foto’s en de bezorging was heel vlot. Had 2 naambordjes besteld, waarvan 1 met droogbloemetjes. Beiden zijn goed en mooi bezorgd, mede... Toon meer

Mooi resultaat De ster minder geeft ik omdat de verpakking was beschadigd ook al stond er een waarschuwing op (breekbaar). Er was gelukkig niets in de verpakking beschadigd. Als tip wil ik meeg... Toon meer

Ik ben heel tevreden met mijn ontvangen bestelling. (De letter Q voor op de slaapkamerdeur van mijn kleinzoontje). Superblij mee en heel mooi gemaakt. (Ook zeer handig is het meegeleverde klitte... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Wij zijn Cravity, een webwinkel die gepersonaliseerde cadeaus aanbiedt voor alle speciale gelegenheden in het leven. Van geboorte en verjaardagen tot kerst, sinterklaas, oud & nieuw, Vaderdag en moederdag, wij hebben iets voor iedereen. Maar het is niet alleen voor particulieren, want wij richten ons ook op de zakelijke markt met producten zoals gepersonaliseerde leren bureauleggers. Wij zijn trots op het feit dat we alles zelf personaliseren en een strenge kwaliteitscontrole uitvoeren op al onze producten. Bovendien kiezen we onze producten met zorg en duurzaamheid in gedachten, zodat je ervan verzekerd bent dat je een kwaliteitsproduct koopt dat jarenlang mee zal gaan. Wij hopen dat je onze producten net zo mooi en waardevol vindt als wij ze maken. Bedankt dat je ons hebt gekozen voor al jouw gepersonaliseerde cadeaubehoeftes.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel tevreden

Letter met naam en droogbloemen besteld, prachtig resultaat, hangt op de deur van de kamer van ons pasgeboren dochtertje.

3 juli 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de letter met naam en droogbloemen. We zijn blij dat het een mooi plekje heeft gekregen op de deur van de kamer van jullie pasgeboren dochtertje.

super mooie gemaakt!

Naam borden zijn super mooie gemaakt! Ik heb er 3 verschillende besteld en mijn 3 kinderen zijn er allemaal blij mee 😊

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Kathy! Wat fijn om te horen dat de naam borden zo goed in de smaak vallen bij je kinderen. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Team Cravity

Zeer tevreden mooi rezultaat ik ben gan

Zeer tevreden mooi rezultaat ik ben FAN

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Els! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het mooie resultaat. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Hele maar top

Hele maar top. Ook mij extra wens was geen probleem en is netjes geworden

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat we aan je extra wens hebben kunnen voldoen en dat je tevreden bent met het resultaat. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Goede service. Goed verpakt. Zo mooi. Heel blij met het resultaat.

1 juli 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Claudia! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, goede service en verpakking. Fijn dat je blij bent met het resultaat. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Team Cravity

De letters zijn ontzettend mooi

De letters zijn ontzettend mooi, 1 was gebroken en hebben we weer een nieuwe voor ontvangen! Goede service.

3 juni 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je review, Corien! Het spijt ons te horen dat er een letter gebroken was, maar fijn dat je tevreden bent met de oplossing en onze service. We staan altijd klaar om te helpen!

Team Cravity

Ontzettend mooi bordje besteld voor de…

Ontzettend mooi bordje besteld voor de babykamer. De letter + de naam erop. Ga er ook de naam bekend mee maken, zo mooi is het bordje. Onwijs blij mee

6 mei 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het resultaat. Veel plezier met het delen van het grote nieuws!

Top service!

Na bestellen volgende dag geleverd. Helaas viel na een halve dag de naam van de houten letter. Na hun bericht te hebben op zondag, kreeg ik maandag gelijk al een reactie en heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen die de volgende dag gelijk al bezorgd werd.

14 mei 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je recensie! We vinden het jammer om te horen dat er in eerste instantie iets mis was met de houten letter, maar zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Bamboo plaatje (mama)

Snelle levering. Mooie kwaliteit niets op aan te merken.

6 mei 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Ramos! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het Bamboo naambordje en onze snelle levering. We hopen dat het een speciale plek krijgt. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Super leuke naam letter

Letter en bloemetjes zijn precies zoals op de foto’s/ site worden beschreven.
Snel geleverd, erg blij mee.

3 mei 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Mandy! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat de levering snel was. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop bij Cravity.nl.

Team Cravity

Het was snel binnen en het ziet er leuk…

Het was snel binnen en het ziet er leuk uit

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Tim! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en dat je tevreden bent met het uiterlijk van het product. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Team Cravity

Zeer snelle levering en super mooi…

Zeer snelle levering en super mooi afgewerkt!

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de afwerking van het product. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Topper!

Zeer snelle levering en heel mooi uitgevoerd!

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Kimberly! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de uitvoering van het product. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Team Cravity

Verzorgde website met duidelijke…

Verzorgde website met duidelijke check-out, snelle bezorging en een mooi product!

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Jordy! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze website, snelle bezorging en het product. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Cravity.nl.

Super blij mee

Super blij mee.
Mooi resultaat.
Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.
Het product zat heel goed beschermd waardoor het in perfecte staat aan kwam.

16 april 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Nicky! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en de snelle levering. Het is fijn om te weten dat je het bestelproces gemakkelijk vond en dat het product in perfecte staat is aangekomen. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Team Cravity

Top en super snel geleverd

Top en super snel geleverd. Goede service!

11 april 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Kim! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Zeer tevreden

Goeie kwaliteit
zeer tevreden
We hadden de letter T besteld

4 april 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Patrick! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van de letter die je hebt besteld. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.

Team Cravity

Mooi en correcte snelle levering.

Mooi en correcte snelle levering.
Een mooie aan rader voor andere

7 maart 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, Maas! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Dank je wel voor het aanbevelen van Cravity.nl aan anderen.

Geweldig

Het stuk wat we hebben besteld is mooi geworden. We hebben vaker besteld en het wordt ook altijd snel geleverd.

3 april 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je positieve review, S.K.! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Dank je wel voor het opnieuw kiezen van Cravity.nl.

Het was heel mooie

3 april 2024

Antwoord van Cravity

Bedankt voor je recensie, Brigitte! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Cravity.nl.