Crazy-priser.dk Aps

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fantastisk service, hvor varen levede fuldkommen op til forventningen. Siden er nem at finde rundt på og udvalget er bestemt tilfredsstillende.Vil slet ikke tøve med at anbefale Crazy-Priser... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos crazy-priser.dk finder du et kæmpe sortiment inden for mobil covers og tilbehør til alle de nyeste og populære smartphone-modeller. Vores produkter er af højeste kvalitet,

Contactgegevens

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fuldstændig håbløst at kommunikere med…

Fuldstændig håbløst at kommunikere med hjemmesiden. Jeg har sendt en mail for over en måned siden vedr. reklamation men intet svar fået. Derudover har jeg skrevet på facebook og fik svar efter to dage om, at jeg kunne sende den ind og få en ny vare tilsendt. Det gjorde jeg for en uge siden, og jeg har stadig ikke fået nogen melding om, hvad der skal ske med reklamationen. Jeg skrev for to dage siden til dem igen på facebook for at høre nærmere, men har intet svar fået. Derudover har jeg ringet til dem 4 gange uden at få noget svar. Elendig kundeservice. Den ene stjerne er for leveringstiden af produktet

7 september 2018

kvalitet og god service

Jeg bestilte 2 covers fra deres hjemmeside, til min iphone 6 fordi jeg var i tvivl om hvilket det skulle være. Jeg fik begge covers indenfor kort tid, og begge covers var ligesom jeg havde forventet. Jeg sendte det ene cover tilbage uden besvær, og fik pengene retur igen efter kort tid. Der var god service, og kvaliteten på begge vare var i top👍🏻

25 maart 2017

Virkelig god service!!

Virkelig fantastisk service, hvor varen levede fuldkommen op til forventningen.
Siden er nem at finde rundt på og udvalget er bestemt tilfredsstillende.Vil slet ikke tøve med at anbefale Crazy-Priser, og vil selv handle der fremover

19 februari 2017

Framragende service!

Jeg bestilte to produkter til min Iphone, jeg havde det en dag efter. Kvaliteten af produkterne er helt i top, de lever klart op til mine krav. Klart min foretrukne mobiltilbehør forhandler.

Big up!

15 februari 2017

Dårlig service

Har returneret varen, som beskrevet på deres hjemmeside, har kvittering fra Post Danmark, på at de har modtaget den, har sendt flere mails samt haft telefonisk kontakt og 40 ubesvaret opkald - har stadig ikke modtaget penge retur:-(

14 juli 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umuligt at få kontakt med firmaet

Jeg har forsøgt kontakt med Crazy-priser siden den 1.7.2016 både telefonisk og skriftligt uden held indtil videre ( 7.7.2016).
Jeg skal bl.a. have præciseret en returadresse. I handelsbetingelserne er der angivet en returadresse i Gentofte. På pakken er der en afsenderadresse i Helsingør.

7 juli 2016

Fup-adresser ved reklamation

Købte et iphone cover jeg ikke skulle bruge alligevel. Skrev til Crazy-priser og sagde jeg ville returnere det, da der stod på deres hjemmeside at man skulle gøre det. Fik ikke noget svar.

De opererer med 2 adresser på deres hjemmeside, og har nu brugt 55 kr på porto to gange for at sende varen retur, men har fået den tilbage med beskeden om at firmaet ikke er på adressen.

Køb ikke varer i dette firma!

11 maart 2016

Firmaet refunderer ikke returvarer

For tre måneder siden sendte jeg et cover til en telefon tilbage, da det var en forkert størrelse. Returfragt har jeg selv betalt. Jeg har endnu, trods tre rykkere, ikke fået refunderet beløbet for coveret. Ved første rykker beklagede firmaet sig over, at de ikke havde mit kontonummer. Det sendte jeg så. De to sidste rykkere har firmaet slet ikke svaret på.
Jeg har varens ordrernummer, samt kvittering for returforsendelse fra Post Danmark.

6 november 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarer ikke på mail eller telefon

Jeg bestilte en USB oplader til min telefon, som jeg modtog efter to dage. Da jeg satte opladeren i stikkontakten gik der ca. 15 sekunder, så kom der en stor stikflamme og propperne sprang.
Jeg har nu forsøgt både telefonisk og på mail at få kontakt til Crazy-priser uden held.
Det er sgu ikke tilfredsstillende

6 oktober 2015

dårlig service

har bestilt cover til min iphone 6 torsdag i sidste uge trods flerre henvendelser har jeg ikke modtaget noget endnu er lidt i tvivl om troværdighed pengene er trukket men ingen cover :(

10 september 2015
Logo Crazy-priser.dk Aps

Antwoord van Crazy-priser.dk Aps

Hej John

Du bestilte dit cover torsdag, og det blev afsendt allerede om fredagen. Din ordre blev sendt via Post Danmark som brev (og derfor uden trackingnummer) og efter nogle dage kontaktede du os, og klagede over manglende levering. Vi sendte endnu et cover til dig af samme variant, denne gang via GLS Pakkeshop med et trackingnummer, og vi kan se, at du har modtaget coveret.
Vi beklager misforståelsen.

Mvh Emil, Crazy-priser.dk

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.