Credit Prime Romania Reviews

228
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Kredietadvies
  4. Financieel adviseur
  5. Financiële instelling
  6. Leningbureau

Geschreven door het bedrijf

Credit Prime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(228)

137 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Desi au dobanzi mari am facut treaba cu…

Desi au dobanzi mari am facut treaba cu ei si m-au scos din impas financiar.

25 juni 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și pentru că ai împărtășit experiența ta.

Ne bucurăm că serviciile noastre ți-au fost de ajutor într-un moment dificil și că ai reușit să depășești situația financiară întâmpinată.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată și îți recomandăm să verifici întotdeauna condițiile contractuale pentru a alege soluția potrivită nevoilor tale.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt foarte multumita de relatia pe…

Sunt foarte multumita de relatia pe care o am cu Credit prime, sunt promti la orice solicitare, si au multe premii si reduceri la dobanzi pe care le acorda.

16 juni 2026

Îți mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul transmis.

Ne bucurăm că ești mulțumită de colaborarea cu CreditPrime și că ai avut o experiență plăcută cu echipa noastră. Îți mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că ai ales serviciile noastre.

It's like a spare tire

It's like a spare tire: "there when you need me". On top of that, they have plenty of offers and interest rate discounts, even prize draws. Their app is quite easy to use.

10 juni 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback and for sharing your experience.

We are glad to hear that our services have been helpful when you needed support and that you find our app easy to use. We appreciate your trust and are happy that our offers and promotions have added value to your experience with CreditPrime.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am avut o experiență unică alături de…

Am avut o experiență unică alături de credit prime mulțumesc!

5 juni 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru apreciere și pentru mesajul transmis.

Ne bucurăm că ai avut o experiență plăcută alături de CreditPrime. Îți mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ai ales serviciile noastre.

Sunt foarte promti

4 juni 2026

Îți mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul transmis.

Ne bucurăm că ai avut o experiență pozitivă cu serviciile noastre și că ai apreciat promptitudinea echipei CreditPrime. Îți mulțumim pentru încrederea acordată.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Experienta nu a fost una placuta

Experienta nu a fost una placuta!

3 juni 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că experiența ta nu a fost una plăcută. Ne dorim să înțelegem ce s-a întâmplat și cum putem îmbunătăți serviciile noastre. Dacă ne poți oferi mai multe detalii despre situația întâmpinată, vom analiza cazul și vom încerca să găsim o soluție.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am apelat la multe IFN uri dar voi…

Am apelat la multe IFN uri dar voi sunteți singuri care nu m ați stresat cu telefoane mesaje și plata minimă a fost destul de acceptabilă la suma care am avut o mulțumesc mult sunteți cei mai tari

13 april 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și pentru apreciere.

Ne bucurăm că experiența ta cu CreditPrime a fost una pozitivă și că ai apreciat modul în care comunicăm cu clienții noștri. Îți mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ai ales serviciile noastre.

The best and more

27 mei 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback and appreciation.

We are happy to hear that you had a positive experience with CreditPrime. We appreciate your trust and thank you for choosing our services.

All about was ok.

23 mei 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback.

We are glad to hear that your experience with CreditPrime was a positive one. We appreciate your trust and thank you for choosing our services.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am very pleased with my experience…

I am very pleased with my experience with the customer service.

22 mei 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback and appreciation.

We are glad to hear that you had a positive experience with our customer service team. We appreciate your trust and thank you for choosing CreditPrime.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cămătari cu acte în regula

Cămătari cu acte în regula ! Nu luați de la ei , va spameaza cu telefoane , minim 20 pe zi , și dobânda de hoți , extrem de mare ! Nu va recomand din inima !

20 mei 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim că ai împărtășit experiența ta. Ne pare rău că ai rămas cu această impresie. CreditPrime este o instituție financiară nebancară autorizată, iar toate costurile creditului sunt prezentate transparent înainte de semnarea contractului.
În ceea ce privește apelurile, acestea au scop informativ și sunt efectuate în conformitate cu procedurile noastre. Dacă ai întâmpinat o situație care nu respectă aceste standarde, te rugăm să ne transmiți mai multe detalii la adresa info@creditprime.ro, pentru a putea verifica și analiza cazul.

Foarte promti

Foarte promti, corecți și de ajutor

14 mei 2026

Îți mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul transmis.

Ne bucurăm că ai apreciat promptitudinea, corectitudinea și sprijinul oferit de echipa CreditPrime. Îți mulțumim pentru încrederea acordată.

Flexible credit line

Flexible credit line. If they have an interest rate reduction offer, it's worth it because they are fast and fair. I recommend it for emergency situations and small amounts.

12 mei 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Thank you for your feedback and for sharing your experience.

We are glad to hear that you appreciate the flexibility of our credit line, the speed of our services, and the offers available. We appreciate your trust and thank you for choosing CreditPrime.

Bani rapid in cont

Bani rapid in cont, oferta de prima deschidere foarte buna

10 april 2026

Mulțumim pentru cuvintele frumoase! 🙌

Ne pare bine că ți-a plăcut atât viteza, cât și oferta de primă deschidere. Rămânem aici ori de câte ori ai nevoie de un sprijin financiar rapid.

O zi faină!
Echipa CreditPrime

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Comunicare super

Comunicarea super, seriozitatea super, dar dobânzile sunt prea mari!

17 april 2026

Mulțumim pentru feedback! 🙌

Ne bucurăm că apreciezi comunicarea și seriozitatea — sunt valori la care ținem mult. Îțelegem și punctul tău legat de dobânzi și îți mulțumim că ne-ai spus deschis. Lucrăm constant la oferte mai bune pentru clienții noștri, mai ales pentru cei care revin la noi.

Cu drag,
Echipa CreditPrime

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

serviciul este foarte transparent si…

serviciul este foarte transparent si foarte bine implemenat, aplicatia desi are cateva buguri functioneaza perfect in proportie de 90% din timp.

9 april 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și pentru apreciere.

Ne bucurăm că ai o experiență pozitivă cu serviciile și aplicația CreditPrime. Apreciem observațiile tale și le vom lua în considerare pentru îmbunătățirea continuă a experienței utilizatorilor.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată.

Și totuși...

Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, dobânzile ar fi mai mici, conform legi IFN urilor, cea aprobată anul trecut, ar fi mai bine și pentru dumneavoastră și pentru clienți. Vă mulțumesc și succese pe mai departe.

1 september 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback și pentru că ai împărtășit experiența ta.

Ne bucurăm că serviciile CreditPrime ți-au fost de ajutor atunci când ai avut nevoie. Apreciem și observațiile tale privind costurile și experiența clienților, deoarece feedbackul primit ne ajută să îmbunătățim serviciile oferite.

Îți mulțumim pentru încredere și îți dorim mult succes.

Nemultumire totala - de evitat

Cand am avut nevoie de credit in ultimii 2 ani ati gasit toate motivele sa nu imi dati. Cand am avut credit la voi mi-ati luat la dobanzi de m-ati spart.
Deci am o parere extrem de proasta despre voi.

3 april 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că experiența ta cu CreditPrime a fost una care ți-a creat această impresie.

Fiecare solicitare de credit este analizată individual, pe baza criteriilor de eligibilitate și a evaluării realizate la momentul aplicării. Decizia de aprobare sau respingere poate fi diferită de la o solicitare la alta.

În ceea ce privește costurile creditului, acestea sunt prezentate în mod transparent înainte de semnarea contractului. Dacă dorești să verificăm situația ta sau ai întrebări legate de o solicitare ori de un contract anterior, te rugăm să ne contactezi la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza cazul și îți vom oferi toate clarificările necesare.

Nu recomand,dobanzi astronomice

30 maart 2026

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că ai rămas cu această impresie.

Costurile fiecărui credit sunt prezentate în mod transparent înainte de semnarea contractului, astfel încât fiecare client să poată lua o decizie informată. Dacă ai întrebări legate de contractul tău sau dorești clarificări privind costurile, ne poți contacta la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza situația și îți vom răspunde cu toate detaliile.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Am fost clienta dvs in vreo 3 contracte…

Am fost clienta dvs in vreo 3 contracte în trecut și mi-am respectat contractele, dar acum când am.vrut sa iau unu nou împrumut după vreo 4 ani, mi-ati dat respingere, f urat

10 december 2025

Antwoord van Credit Prime Romania

Îți mulțumim că ai fost clienta noastră și că ți-ai respectat obligațiile contractuale. Înțelegem dezamăgirea pe care o resimți în urma acestei decizii.

Fiecare solicitare de credit este analizată pe baza informațiilor disponibile la momentul aplicării și a criteriilor de eligibilitate aflate în vigoare. Din acest motiv, decizia poate fi diferită față de cea primită în trecut.

Dacă dorești să verificăm situația ta, te rugăm să ne scrii la adresa info@creditprime.ro. Vom analiza cazul și îți vom oferi toate clarificările.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.