De Trezor was alles wat ik ervan van verwacht had. Prachtige integratie met Exodus, snel, simpel, ziet er betrouwbaar uit. Tijn heeft alles keurig opgestuurd, volledig geseald, een filmpje ter onder... Toon meer
Een fijn team schuilt er achter de schermen. Meerdere bestellingen zijn al snel en probleemloos verstuurd. Meerdere malen telefonisch contact gehad met een van de medewerkers, omdat ik vragen had over... Toon meer
Prima bedrijf. Prima en normaal aankoopproces. Post NL markeerde vervolgens het pakket als bezorgd terwijl het nog niet binnen was. Contact met de klantenservice verliep vlot en correct. Uiteindelijk... Toon meer
bestelling na 5 dagen nog steeds niet ontvangen, Cryptotoken bood toen aan kostenloos een nieuwe te sturen, welke de volgende dag binnenkwam. Top service van Tim van cryptotoken support. Het lag g... Toon meer
Cryptoken is dé specialist op het gebied van hardware wallets.
Lisse, 2162HZ, Lisse, Nederland
- Info@cryptoken.nl
- cryptoken.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Eerlijk en behulpzaam
Snelle levering en een grote plus is…
Snelle levering en een grote plus is dat je met Bitcoin kunt betalen.
Aankoop Ledger Nano X
Blij met de levering product. Moet wel nog alles installeren maar komt goed.
Ook even gebeld met de shop voor info en supergoed geholpen.
Onlangs op zoek geweest naar een goede…
Onlangs op zoek geweest naar een goede offline storage voor mijn crypto, cryptoken dacht met mij mee over een passende oplossing voor mijn situatie. Ontzettend blij met mijn aankoop en de top service, 5 sterren!
Snelle levering!
Supersnel geleverd.
Supersnel geleverd.
Alleen post nl is waardeloos bedrijf aan het worden. Ik kreeg een melding dat ze ons niet thuis aantroffen terwijl ik achter het raam zat en gewoon thuis was. Ik zag de bus aan de overkant van de weg staan. Ben er toen naar toe gelopen en gevraagd waarom. Sorry sorry meneer heb ik over het hoofd gezien. Niet de eerste keer dat dit gebeurd.
Zeer lange levertijden
Zeer lange levertijden die alsmaar achteruit geschoven worden. zonder de klant te informeren.

Antwoord van Cryptoken
Bezorging was snel en netjes
Bezorging was snel en netjes. Niet alle componenten functioneren, dat is jammer.
Website werkt makkelijk en de…
Website werkt makkelijk en de klantenservice is voor mij een 10! Levering was 1 dag later door sorteer fout van PostNL. Voor de rest is alles perfect gegaan.
Topperdetop!
Prijs is goed en de levering was snel.
Heel snel geleverd
De snelle levering op betreffend adres.
Snelle levering van het bestelde product en snelle reactie en oplossing op mijn vraag.
snelle levering
snelle levering, goede flow in de mails na aankoop. allemaal zeer overzichtelijk.
De bezorging was perfect
Het pakket was goed en stevig verpakt en op tijd geleverd. Ook goede en vlotte communicatie via e-mail.
Snel en goed