Edelig typhur produkter fra en norsk nettbutikk!
Typhur har en rekke fantastiske produkter men tidligere ikke vert mulig å få kjøpt fra norsk nettbutikk.
Endelig kan man handle deres produkter trygt og enkelt.
Culinor.no er Norges ledende leverandør av moderne kjøkkenteknologi. Vi er dedikert til å tilby innovative løsninger som gjør matlaging enklere, smartere og mer presis, både for hjemmekokker og profesjonelle. Med fokus på kvalitet og brukervennlighet sørger vi for en trygg handleopplevelse, rask levering og personlig kundeservice. Vi jobber kontinuerlig for å være en pålitelig aktør som gir kundene våre verktøyene de trenger for å lykkes på kjøkkenet. Velg Culinor.no for en smartere matlagingsopplevelse!
Nordheimvegen 45, 9013, Tromsø, Noorwegen
Endelig kan man handle deres produkter trygt og enkelt.
Kommunikasjonen var veldig god. Teamet er seriøst, og hvis det er leveringsvansker, retter de dem effektivt og til fordel for kunden.

Erfaring med bruk:
Jeg har hittil testet airfryeren med frosne og tinte kyllingvinger (både rå og marinert), koteletter, pizza og pommes strips – og resultatet har vært suksess hver gang. Alt har blitt jevnt stekt, noe ingen av de tidligere airfryerne i huset har fått til.
Brukervennlighet:
Airfryeren er utrolig stillegående, noe som har imponert meg. Den er også svært enkel å rengjøre – kun to deler som går rett i oppvaskmaskinen. Jeg har riktignok ikke testet selvrensfunksjonen enda.
Via appen kan man tilpasse standardprogrammene, så man slipper å justere tid og temperatur manuelt hver gang. Det gir en mye mer effektiv og forutsigbar bruk.
Ulemper:
Det er svært lite å trekke ned, men noen småting bør nevnes:
• Den kan gi noe matos, avhengig av hva du lager. Men dette løses enkelt ved å plassere “ufoen” ved et vindu eller avtrekk.
• Fett samler seg under rista, så det er ikke bare å «helle» ut maten direkte. Men med en varmebestandig klype løfter du enkelt rista – så det er egentlig ikke noe stort problem.
Hva jeg savner:
• Vindu i fronten for å kunne følge med på maten uten å åpne.
• Soneinndeling som gjør det mulig å lage to ulike retter samtidig.

Antwoord van Culinor
God informasjon og oversiktlig nettbutikk

Antwoord van Culinor
Typhur sync, rask levering mye bedre en meaater som jeg hadde mye problemer med.

Antwoord van Culinor
Typhur InstaProbe Core: utrolig bra, fikk mye større bruk for det enn jeg først trodde. bruker det nå daglig, og selv om det er veldig enkelt å bruke, så oppdager jeg nye ting med det, som magnet for enkelt feste, at du kan skylle hele under vann, og kommer sikkert til å oppdage mer! Den er veldig rask til å måle! Culinor leverte raskt!

Antwoord van Culinor
Meget oversiktlig og lett betjenelig butikk. Flott utvalg og god opplevelse.

Antwoord van Culinor
Rask levering, og veldig fornøyd med produktet jeg bestilte. Tommel opp!

Antwoord van Culinor
Veldig fornøyd med produktene!
Bra kvalitet der man får mye for pengene🤩

Antwoord van Culinor
Strålende opplevelse med airfryeren og steketermometeret. Kvalitet fra start til slutt. Produktet ble levert på kort tid som lovet. Anbefales på det varmeste.

Antwoord van Culinor
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.