Het product is prima Maar de manier waarop is voor verbetering vatbaar. Geen enkele informatie over verzending, geen tracking niks. Bovendien was levering heel erg traag. In plaats van beloofde 1 d... Toon meer

Besteld en het mes binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt dus goed overgekomen. Mes in nette staat en komt overeen met foto's en afmetingen, ik zou hier zeker vaker bestellen.

Prima adres, goede en vriendelijke klantenservice. Via Bol besteld wat totaal mis ging. Culminar heeft een goede oplossing geboden. Mijn advies: gewoon rechtstreeks bestellen dus.

1. Keukenwinkel
  2. Woonwinkel
  3. Kookwinkel

Ontdek Culminar - Jouw bestemming voor hoogwaardig kookgerei. Verken ons assortiment van premium keukenaccessoires en gereedschap. Van elegante besteksets tot innovatieve kookpannen en meer. Creëer culinaire meesterwerken met vertrouwen en stijl. Ontdek nu!

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een Chinese namaak van Temu kwam aan…

Een Chinese namaak van Temu kwam aan voor 16 euro. De verpakking is slechts een verfrommelde doos. De koekenpan erin heeft krassen. Dit is een Nederlandse website die spullen van Ali/Temu verkoopt onder het mom van premium. Ze verkopen messen van Alibaba. De site is gewoonweg waardeloos.

7 maart 2026

Bestelling ( nog)niet ontvangen

Bestelling ( nog)niet ontvangen , voor track en trace moet je een app downloaden, wat ik niet wil . Dus kan pakket niet volgen .

10 december 2025

Antwoord van Culminar

Dank voor je review en excuses voor de verwarring.
Voor sommige van onze producten geldt een levertijd van 5–7 werkdagen, omdat deze vanuit een internationaal merk of magazijn worden verzonden.
We begrijpen dat het vervelend is als het volgen van een pakket niet zo duidelijk verloopt. Inmiddels is de bestelling onderweg, maar mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd mailen via info@culminar.nl. We helpen je graag verder.

Ik heb nog steeds mijn pakje niet…

Ik heb nog steeds mijn pakje niet ontvangen ondertussen al 2 weken besteld . Nog steeds niet bij fedex aangekomen. Moest zelfs hier al 6de december zijn wat ook niet is gebeurd.
Ik geef hoger eenmaal ik mijn bestek heb.

8 december 2025

Antwoord van Culminar

Dank voor je review en excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met je gehad via e-mail en zijn dit momenteel actief aan het uitzoeken. Het pakket lijkt helaas te zijn kwijtgeraakt bij FedEx.

We begrijpen heel goed hoe vervelend dit is en nemen dit serieus. Zodra ons onderzoek is afgerond, zullen we het bedrag waarschijnlijk aan je terugstorten zoals besproken. We houden je hierover persoonlijk per mail op de hoogte.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld.

7 December besteld met 3 dagen…

7 December besteld met 3 dagen levertijd
nog steeds niets ontvangen
ook geen duidelijke tracking info
Culminar niet te bereiken

7 december 2025

Beste Stefan,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en de tracking als onduidelijk ervaart, begrijpen we heel goed — dat is uiteraard vervelend.

We hebben je bestelling inmiddels gecontroleerd. Deze bevindt zich al in België en wordt naar verwachting zeer spoedig geleverd (of is mogelijk zelfs al geleverd). In sommige gevallen kan de internationale tracking helaas wat vertraging oplopen, wat ook invloed heeft op de zichtbaarheid van de trackinginformatie.

Wat betreft bereikbaarheid: wij zijn altijd bereikbaar via info@culminar.nl
en reageren daar zo snel mogelijk op alle berichten.

Onze excuses voor het ongemak. We blijven je bestelling volgen tot deze correct is afgeleverd.

Culminar

We hebben na ruim 12 dagen het product…

We hebben na ruim 12 dagen het product nog steeds niet ontvangen en krijgen hierover ook geen informatie. Als je mailt geven ze wel antwoord met dat het vertraagd is.

22 november 2025

Antwoord van Culminar

Dank voor je review. Jammer om te horen dat de levering als onduidelijk is ervaren.

Ter toelichting: wij werken met meerdere magazijnen. Sommige producten liggen in Nederland of Europa, andere in een internationaal magazijn, waardoor de levertijd soms iets langer kan zijn. We proberen dit altijd zo goed mogelijk per mail te communiceren.

Inmiddels is het pakket gelukkig al geruime tijd geleden bij je bezorgd. Mocht je nog vragen hebben of iets niet in orde zijn, dan denken we uiteraard graag mee.

Mijn bestelling was beschadigd…

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen. Nadat ik een e-mail had gestuurd met de klacht werd er op zeer korte termijn gereageerd en ontving ik een onbeschadigde bestelling waarvoor dank.

15 juli 2025

Het product is prima

Het product is prima
Maar de manier waarop is voor verbetering vatbaar. Geen enkele informatie over verzending, geen tracking niks. Bovendien was levering heel erg traag. In plaats van beloofde 1 dag, duurde dat ongeveer anderhalve week.

Maar wel excuses van de klantenservice, dus da’s al wat

18 juni 2025

Antwoord van Culminar

Bedankt voor je eerlijke feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent met het product zelf. Wat betreft de verzending: we sturen standaard meerdere updates via e-mail, inclusief een track & trace-link. Helaas belanden deze soms in de ongewenste mailbox, wat natuurlijk erg vervelend is.

In dit specifieke geval had de vervoerder te maken met een onverwachte vertraging, waar wij helaas weinig invloed op hebben. We begrijpen goed dat dit niet de ervaring is die je verwacht, en we doen ons best om dit in de toekomst nog beter te communiceren. Bedankt voor je begrip en nogmaals excuses voor het ongemak.

Team Culminar

Retourneren en gekld terugkrijgen gaat niet

Het bestek heb ik snel ontvangen, het zou matzwart zijn maar is lichtgrijs. Daarom wil ik het retoursturen maar krijg geen enkele respons via hun mail. Heb nu nog steeds geen retourbon ontvangen terwijl ze op hun site hun retourbeleid de wereld in prijzen.

21 mei 2025

Antwoord van Culminar

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je retourproces niet vlekkeloos is verlopen. We begrijpen je frustratie en dat is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben.

We willen graag benadrukken dat we iedere retouraanvraag serieus nemen en altijd reageren — het komt helaas weleens voor dat onze e-mails in de ongewenste inbox belanden. Inmiddels is het bedrag inderdaad volledig teruggestort, dus dat is gelukkig goed opgelost.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Team Culminar

Ondanks eigen fout helpen ze met een oplossing

Door een eigen typefout van 1 letter is mijn pakket retour naar culminar gegaan. Ik heb direct daarover gemaild en ook een reactie via hun site.. het bleek dat ik een reactie had in de spam( tip hou die in de gaten) alles is daarna super goed opgelost. Heel fijn. Bedankt!

12 maart 2025

Antwoord van Culminar

Bedankt voor je bericht en jammer om te horen dat het zo is overgekomen!
We willen je laten weten dat we gisteren direct al per mail hebben gereageerd met een oplossing. Mogelijk is onze reactie in je ongewenste mailbox terechtgekomen — zou je die even kunnen controleren?

We helpen je graag verder en zorgen dat alles netjes wordt opgelost!

Team Culminar

Vertraagde levering met goed afloop

Na een vervelende vertraging in de verzending heb ik via de mail contact opgenomen. Mijn probleem werd serieus opgepakt en er werd alles aangedaan om de vertragingen te lossen. Uiteindelijk geweldig product ontvangen en goed gevoel overgehouden aan deze bestelling.

3 februari 2025

Beste Adrie,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij dat we uw probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat u nu van uw aankoop geniet. Uw vertrouwen in ons betekent veel en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Culminar

Betaalt en nooit mijn product gehad en…

Betaalt en nooit mijn product gehad en dan beloofd op een terug betaling die ik nog steeds niet heb ontvangen.
Dus in mijn ogen bedriegers.

13 december 2024

Beste Thijs,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij begrijpen hoe vervelend deze situatie voor u moet zijn en willen u verzekeren dat wij dit absoluut serieus nemen.

De terugbetaling is inmiddels in gang gezet en zou spoedig op uw rekening zichtbaar moeten zijn. Afhankelijk van uw bank kan dit enkele werkdagen duren.

Wij betreuren het dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en hopen dat we dit alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen. Mocht u verdere vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@culminar.nl

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw geduld.

Klantenservice Culminar