Curveshaper

Product voldeed niet aan de verwachtingen, ook de maat was niet goed. Op geen enkele mogelijke manier nog contact kunnen maken met verkoper....

Ook besteld, iedere keer mailtjes gekregen met duurt langer ivm Corona. Uiteindelijk na 2-3 maanden pakketje ontvangen, Zit in goedkoop plastic verpakt. Zitten qua pasvorm redelijk, maar na uu... Toon meer

Hij heeft meerdere websites en zijn profiel zie je op Google poppycloudy.nl shapedwoman.nl curveshaper.nl dropshipmastermind.nl Dit is zijn nr. 0623763118 Kamer van koophandel:... Toon meer

inmiddels na 2 x aangetekend verstuurd te allerlei smoezen zijn ze ook per mail afgesloten! wanneer wordt er eens iets aan dit soort oplichterij gedaan??? is toch pure diefstal!14-09-2020 na het ema... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ali curver

Ja wat moet je hier op zeggen 26.04 besteld nu nog niks binnen maar dinsdag komt me onbekende pakje van Ali binnen
Dat is dus de curver
Antwoord van rachelle
Wat ontzettend vervelend dat dit voor verwarring zorgt, mijn excuses hiervoor!
De standaard verzendmethode die wij gebruiken is de koeriersdienst van Ali Express. Wij hebben ons magazijn gevestigd in China. Liefs Rachelle

7 juni 2020

Opgelichters Curveshaper.

WTF..... K.T bedrijf... bedrijf mag het niet eens heten,de reinste oplichterij van de bovenste plank. Ook ik ben erin getrapt via Facebook,en dan bijna €40 kwijt..
Met ze allen aangifte doen bij Opgelicht.. Stoppen deze kwallebal. Echt geen woorden voor..

7 juni 2020

Waar blijft mijn bestelling???

26 april besteld en nog niets binnen. Makkelijk antwoord van Rachelle gekregen toen ik naar mijn bestelling vroeg: eenmaal verzonden, hebben wij geen invloed meer op de bezorging.
Kunnen we niet met zijn allen zo’n programma als opgelicht inschakelen? Alleen begin je niets, maar zo te lezen staan we niet alleen.

Update (2 dagen na plaatsen review hierboven):
Ok, mag ook gezegd worden. Mijn bestelling is binnen. Er is ook geleverd wat ik besteld heb. Maar feit blijft, dat de levering veel te lang op zich heeft laten wachten.
Maskeren doet hij zeker! Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen. Eerst maar eens zien of ik het een hele dag kan dragen.
Maak voor nu in elk geval van die ene ster er 2.

6 juni 2020

Ook hier hetzelfde verhaal als velen…

Ook hier hetzelfde verhaal als velen hieronder. Dikke maand geleden bestel en nada noppes ontvangen. Had ik dit hier maar eerder gelezen dan had ik nooit besteld. Ben er helaas ingetrapt. Maar nooit meer. Voortaan gewoon maar weer naar een winkel. Erg jammer dit. Idd vooral voor de kleine internetzaakjes. Die krijgen hierdoor ook een slechte naam. Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat de levering langer ging duren met daaronder “kusjes” van Rachelle. Toen dacht ik al “wtf??”

5 juni 2020

PAS OP!!!! Deze oplichter is Rene Cooiman.

Hij heeft meerdere websites en zijn profiel zie je op Google
poppycloudy.nl

Ecom Rotterdam
Lijlantsebaan 3
2908BB Capelle aan den ijssel
Daar is gevestigd Carla Fitness

Hij rijdt in een hele dikke auto van JULLIE centen.

Curve shaper

Ik heb op 28 april een bestelling geplaatst en tot op heden ook nog niets ontvangen.
Na de vele reacties lijken het dus smerige, vieze oplichters te zijn.

Ook ik krijg geen contact meer met Rachelle die zich zelf mooi voor doet.

5 juni 2020

Na lange lange lange tijd wacht kwam…

Na lange lange lange tijd wacht kwam mijn bestelling binnen. Je kon het meteen zien dat niet een Nederlands product is uit China. Ik had een corset besteld maat L. Deze bleek ontzettend smal te zijn, kon dit niet eens proberen, niet gepast dus. Ik mailen naar hun voor het omruilen naar een XL. Ook ik krijg een bericht dat het niet geretourneerd kon worden omdat dit ondergoed/kleding betreft. Onzin, wat een lariekoek. Hoe kan je dan weten of een kledingstuk überhaupt past. Bij het lezen van de voorwaarden stond erbij dat bestellingen die verzegeld zijn niet geretourneerd kan worden en ook dat Coronis verhaal. Nou mijn bestelling was NIET verzegeld, dus hoe komt die Rachelle erbij, is ook een fake naam met hartjes. Nu wil ik gewoon mijn geld terug ook ik ga erachter aan, het is toch een bedrag van bijna 40 euro. Volgens de voorwaarden geldt het niet mogen retourneren alleen voor producten die verzegeld zijn. Ik heb ze gemaild maar zoals verwacht geen terugkoppeling. Volgens de plastik zak waar mijn bestelling in verstuurd was zie ik een retouradres voor als het niet geleverd kan worden, dus naar Schiedam. Dit is echt een waardeloos bedrijf CurveShaper Rachelle. En inderdaad dit verdiend totaal géén ster. Ik word er nu weer kwaad over. Ik kan dit beter bij Aliexpress bestellen die hebben meer fatsoen. Ik wil nu gewoon mijn geld terug.

Ik kreeg net eèn mailtje terug met als mededeling:
Hi Astrid,

Het pakket is geopend dus de verzegeling is verbroken.

Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, daarom heb ik voor jou een
kortingscode : SPECIAAL50

Met deze code krijg je 50% korting op jouw eerstvolgende bestelling.

Mocht ik verder nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik het graag!

Liefs, Rachelle 💕

5 juni 2020

En deze ene ster is zelfs nog te veel

En deze ene ster is zelfs nog te veel. 4 mei besteld nog steeds niets ontvangen en als ik dit zo lees dikke kans dat ik ook niks ontvang. Als ik mail waar mijn bestelling blijft volgen vage nieuwe aanbiedingen en informatie die niet klopt

5 juni 2020

wacht al vanaf 25 april op mijn…

wacht al vanaf 25 april op mijn bestelling en inderdaad van een of andere Rachelle met hartjes antwoord de eerste keer hier tevens ook de laatste keer blijkbaar worden de shapers door pinguins op de noordpool gemaakt waar ze vandaan moeten komen een dikke nul voor dit bedrijf

Liefs van Rachelle...

Na lang wachten eindelijk pakketje ontvangen... 3 in huidkleur terwijl ik zwart had besteld. Antwoord van "Liefs, Rachelle" (met hartjes...); "O wat jammer, ik zal er één extra opsturen in de kleur van je keuze". Dat wil ik dus niet want ik haat huidkleur en vraag om de retourinstructies.

Antwoord van Rachelle (nog steeds met liefs en hartjes...) "De shapers zijn ondergoed/kledingstukken en omdat wij ons graag aan de
hygiëneregels houden kunnen wij, zoals aangegeven op de productpagina, de shapers niet terugnemen als de zegel van de verpakking verbroken is. Vooral in deze tijd is het belangrijker dan ooit om ons aan deze hygiëne wet- en regelgeving te houden en de verantwoording nemen die ons is opgelegd door de Nederlandse staat."

Wat dus allemaal dikke zever is!
Retourneren kan wel (volgens hun eigen website én volgens de wet op online verkopen) en de Nederlandse staat heeft helemaal niets opgelegd over retour in Corona tijd. Handig excuus voor oplichters, alles is tegenwoordig vanwege Corona...

Ik vermoed dat Rachelle's volledige naam Rachelle Blok of Rachelle Cooiman is. Een zogenaamde SYS-master en online marketeer. Google maar eens...

4 juni 2020

Huidirritatie

Zit in goedkoop plastic verpakt.
Zitten qua pasvorm redelijk, maar na uur begint hele huid te irriteren. Uiteindelijk overal rode vlekken en bulten.
Daarna uitgetrokken, nu paar uur later huid nog steeds geïrriteerd en rood.
Heb meerdere merken shapeware gedragen maar dit nog nooit gehad. . .
Kortom een desillusie !! Voor mij nooit weer . .

3 juni 2020

Had geen goed gevoel erover, maar product is zojuist bezorg

Ook ik wacht al lang, iedere keer wordt verzending uitgesteld met voor mijn gevoel coronasmoesjes. Krijg bericht op mail met sorry uitstel door corona...pfff.. en dat ik niet kan annuleren omdat e.e.a. al in verzendproces zit. Maar zojuist toch het product ontvangen en het is van prima kwaliteit. Dus ondanks alle negatieve berichten komt het aan, alleen net als bij wish en aliexpress duurt het soms even.

3 juni 2020

CurveShaper.nl is dropshipping. bij AliExpress voor €2 kopen en voor €32 verkopen

Ruim een maand geleden een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Leverdatum 3 keer aangepast. Omdat er geen telefonisch contact mogelijk is met CurveShaper.nl, heb ik ze dan gemaild. Helaas een zeer onpersoonlijk standart email als antwoord ontvangen. Omdat mijn bestelling niet op de afgesproken leverdatum van 7, 14 en 29 mei is gekomen, wil ik de overeenkomst ontbinden en ik vraag mijn betaling van 64,90 euro terug. Wacht nog op antwoord. CurveShaper.nl blijk dropshipping te zijn. Dus bij AliExpress voor €2 kopen, en voor €32 doorverkopen.

Ik ben wél tevreden!!

Wat raar, ik heb een heel andere ervaring. Het duurde wel wat langer dan gemiddeld eer ik wat ontving, maar niet extreem. Ik had 2-voor-de-prijs-van-1 besteld, maar kreeg er 4 ;)
Ze zitten prima. Tuurlijk word je er niet slanker van, maar het oogt weldegelijk zo!
Sowieso geen rolletjes meer en door de pijpjes ook geen last van schurende binnenbenen.
Een 4 ipv een 5 ivm de langere levering én de 'huidskleur' is niet mooi.

LET OP OPLICHTER!!!!!

LET OP OPLICHTER!!!!!

ook hier een ster met tegenzin
omdat ik anders geen review kon schrijven.
April bestelling gedaan, tot op heden niks ontvangen. Ook bij mij werd de bekende "Coronasmoes gebruikt.

3 juni 2020

Geef die ene ster met tegenzin

Geef die ene ster met tegenzin, is nog teveel. Is gewoon oplichting. Had ik maar even een check gedaan. Helaas pindakaas. Dure cursus "trap niet in facebook winkeltjes" jammer voor de startups die wèl goede intenties hebben. Mocht je toch dergelijke broekjes willen bestellen, Hema verkoopt fijne broekjes, kosten hetzelfde, super kwaliteit en je hebt ze direct of met een paar dagen.

3 juni 2020

5 APRIL BESTELD EN BETAALD NOOIT…

5 APRIL BESTELD EN BETAALD NOOIT ONTVANGEN, MAIL GESTUURD ONDERWEG WEG MET POST NL KAN LANGER DUREN DOOR CORONA, VANDAAG NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN EN OP MAIL ANTWOORDEN ZE NIET MEER 😠
BENDE OPLICHTERS!!! 😠😠

2 juni 2020