Curveshaper

Product voldeed niet aan de verwachtingen, ook de maat was niet goed. Op geen enkele mogelijke manier nog contact kunnen maken met verkoper....

Ook besteld, iedere keer mailtjes gekregen met duurt langer ivm Corona. Uiteindelijk na 2-3 maanden pakketje ontvangen, Zit in goedkoop plastic verpakt. Zitten qua pasvorm redelijk, maar na uu... Toon meer

Hij heeft meerdere websites en zijn profiel zie je op Google poppycloudy.nl shapedwoman.nl curveshaper.nl dropshipmastermind.nl Dit is zijn nr. 0623763118 Kamer van koophandel:... Toon meer

inmiddels na 2 x aangetekend verstuurd te allerlei smoezen zijn ze ook per mail afgesloten! wanneer wordt er eens iets aan dit soort oplichterij gedaan??? is toch pure diefstal!14-09-2020 na het ema... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nu ik dit lees zo word dus iedereen…

Nu ik dit lees zo word dus iedereen behandeld
We worden niet slanker met een shaper maar van ons geld
Mooie mailtjes terug sturen , ik ben er klaar mee nu mijn geld zien terug te krijgen
Anders stappen ondernemen
Dit kan echt niet

2 juni 2020

Waardeloos ...en dan alles

Waardeloos .....niets klopt, slechte spullen, vier weken eer je het binnen hebt, na een retourzending aangevraagd te hebben krijg je een nee, zegel verbroken... t is een pakje van Ali, grote huichelarij en dan zeggen dat ze in Capelle aan den IJssel zitten een grote bedrog bende en dan krijg je als afzender Liefs Rachel.... walgelijk

Trap er niet in! Wees slim! Dit is een oplichterij

Dit is inderdaad een oplichterij, zoals steeds meer websites zijn tegenwoordig.
Ze accepteren geen retour onder redenen dat de originele verpakking geopend is en dat het niet veilig is door covid, wat best onzin is.
Het pakket komt binnen in een simpel ritszakje, geen labels aan het product waardoor ik inderdaad twijfel of het uberhaupt nieuw is.
Het komt hoe dan ook via een of andere aliexpres of iets dergelijks want je moet bijma een maand voor wachten. De maten kloppen ook niet, het zit mega strak en als je een strakker shirt zou aandoen zou je dit hoe dan ook onder je kleren zien, want het is echt niet dun. Je kan net zo goed 3 sjaals om je middel wikkelen, krijg je hetzelfde resultaat.
Ik zal voortaan zeker kijken naar reviews an wat zoiets kost op zo’n goedkoop buitenlandse webshop en dan overwegen wat slim is.
Zeer slecht, echt 3 sterren in het min!

31 mei 2020

Voel me opgelicht besteld op 15 April…

Voel me opgelicht besteld op 15 April nog steeds niets ontvangen is gewoon dropshipping wil mijn geld terug geven geen antwoord als je vraagt hoe je evt moet retourneren hoef producten niet meer na zo’n lange tijd.
Dit is gewoon oplichting misleiding met mailtje van Rachelle
Verschillende keren om retouradres gevraagd
gaan ze gewoon niet op in inmiddels betwistig verzoek ingediend cc en gemeld bij Avro tros opgelicht

Oplichters zijn het mensen

Oplichters zijn het mensen
Nooit wat bestellen.
Ik ben ook voor 60,00bedonderd
Maar heb opgelicht al gemaild
Dat moet STOPPEN.
Februari al besteld en dan zeggen ze het huisnummer stond er niet bij.
Kijk het 3 xna voor ik het verzend.
Mijn geld kan ik naar fluiten.
Eerst werd er gemaild ja sorry
Lieve mevr Tineke dat komt door corona.jaja in het begin denk je dat kan. Ali Expres is nog sneller.
Maar dit klopt niet.
Nog nooit meegemaakt gelukkig
Mijn geld kan ik naar fluiten oplichters.
Bah nee ik kon bij de volgende bestelling 50% goedkoper krijgen.
Ze vond het zo sneu voor mij dat het door post NL mis gegaan is.
Geven ze die ook nog de schuld.
Terwijl het door post NL terug naar haar gestuurd is. Niet bestellen mensen pas op

31 mei 2020

Had ik deze reviews maar eerder…

Had ik deze reviews maar eerder gelezen, als ik goedkope zooi uit china wil bestel ik het zelf wel. Ga er niet eens aan beginnen om te retourneren en mijn geld terug te krijgen als ik de verhalen hieronder lees. Zonde van mijn tijd en energie. Lesje weer geleerd. Stelletje oplichters.

BESTEL HIER NOOIT IETS!!!!!!!!!!!!

Nooit meer in trappen.

Nooit meer in trappen. Mooi filmpje, speelt met gevoelens. Klopt van geen kant wat ze zeggen. Na verschillende mailtjes wel ontvangen alleen dat wat ik besteld had. Kan het niet gebruiken EN ook niet terugsturen. Eerste maar ook zeker de laatste keer dat ik er in ben getrapt.

30 mei 2020

Helaas ben ik er ook ingetrapt

Helaas ben ik er ook ingetrapt! 17 april bestelt en nog steeds niks. Als ik er naar vraag krijg een vage mail dat het onderweg is, maar dat post nl er zolang over doet. Ben er klaar mee!!

Ik kreeg net onderstaande mail omdat ik mijn geld terug eis:

Hoe is het met je?

Allereerst wil ik je bedanken voor je bestelling en het vertrouwen in Curve Shaper.

Door het vele online shoppen van de laatste tijd ontvang ik gigantisch veel bestellingen.
Ik ben druk bezig dit allemaal te verwerken en er personeel bij te zoeken zodat ik iedereen 24/7 de beste service kan bieden!

Helaas moet ik er wel bij vertellen dat door de drukte de levertijd wat langer is dan dat je misschien van ons gewend bent.
Via de website kan je onder het kopje 'Mijn Bestelling' de track en trace gegevens invullen om je pakketje te volgen.
Hiervoor gebruik je het 4/5 cijferig ordernummer en het emailadres waar de bestelling mee geplaatst is.

Ik ben zo trots op het bedrijf en de community die ik heb opgebouwd en ik houd jou er ook graag bij!

Houdt je mail in de gaten, ik heb binnenkort speciaal voor jou een mooie kortingscode.

Nog even geduld, de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op :).
Mocht je nog andere vragen hebben over je bestelling, voel je vrij om
contact op te nemen. Ik sta altijd klaar om te helpen!

Liefs, Rachelle 💕

Nog erger!!!

Nog erger!!!! Nog steeds geen adres gekregen om de spullen terug te sturen!!! Kreeg ik een mailtje met de keuze: of de helft v je geld terug of terugsturen met bijna 7 euro extra verzendkosten en dat t zo slecht is v het milieu bla bla. Ik stuurde terug dan wil ik de helft v m’n geld terug. Na dagen te hebben gewacht kreeg ik een reactie van Sorry dit mailtje was niet voor jou bedoelt! Dus ik kan naar m’n centen fluiten!!!! Schofterig!!!!!!!!

30 mei 2020

Ik ook heb besteld bij curved…

Ik ook heb besteld bij curved Rachelle.nl.
Meerdere keren heb ik gemailt, ik voel mij in de maling genomen, door dit bedrijf. Ze bestellen het bij Ali BaBa en verkopen het drie dubbel. Waarvan het ook tig maten kleiner is. Ook beloven ze je geld binnen 48 uur testorten, maar geen volledig bedrag. Daarna laten ze niets van hun horen. Weg geld. Maar ik laat het niet bij zitten!

29 mei 2020

Nooit ontvangen

Nooit ontvangen , wordt per mail aan het lijntje gehouden , nu de andere revews gelezen te hebben, ben ik bang dat het nooit goed komt. Jammer ben er ingetrapt, net als alle andere hier

29 mei 2020

Ook ik ben erin getrapt heb al diverse…

Ook ik ben erin getrapt heb al diverse mails toegestuurd, krijg allemaal standaard mails terug en retour wordt niet aangehoord, wie van jullie heeft al aangifte gedaan? Viese oplichters is ze

27 mei 2020

Oproep an alle gedupeerden

Oproep an alle gedupeerden : van zodra jullie reclame zien op FB van deze firma, onmiddellijk negatieve reacties schrijven.
Risico : ze blokkeren je account.
Maar ik laat mij niet doen! Sta recht in mijn schoenen.

26 mei 2020

OPLICHTERIJ

Ik ook helaas besteld, duurde 34 dagen voordat ik het binnen had, via Facebook geconfronteerd dat het letterlijk van Alie express komt (is te zien via post nl app) en ze hebben de berichten gelezen en genegeerd. Denk je iets van goede kwaliteit te bestellen kan je het voor 11 euro op alle bestellen.

26 mei 2020