Product voldeed niet aan de verwachtingen, ook de maat was niet goed. Op geen enkele mogelijke manier nog contact kunnen maken met verkoper....
Curveshaper
Ook besteld, iedere keer mailtjes gekregen met duurt langer ivm Corona. Uiteindelijk na 2-3 maanden pakketje ontvangen, Zit in goedkoop plastic verpakt. Zitten qua pasvorm redelijk, maar na uu... Toon meer
Hij heeft meerdere websites en zijn profiel zie je op Google poppycloudy.nl shapedwoman.nl curveshaper.nl dropshipmastermind.nl Dit is zijn nr. 0623763118 Kamer van koophandel:... Toon meer
inmiddels na 2 x aangetekend verstuurd te allerlei smoezen zijn ze ook per mail afgesloten! wanneer wordt er eens iets aan dit soort oplichterij gedaan??? is toch pure diefstal!14-09-2020 na het ema... Toon meer
Mensen keken ook naar
ook helaas ben ik erin gestonken!!
ook helaas ben ik erin gestonken!!! vond het al raar dat het zolang duurde. nadat ik het pakketje binnenkreeg zag ik een sticker van aliexpress eronder zitten. heb "rachelle"een mail gestuurd dat ik me belazerd voelde!! kreeg een hele uitleg bla bla bla hele onprofessionele mailtjes nog nooit meegemaakt dat ze met lieve dit en lieve dat beginnen en met veel liefs eindigen! heb gedreigd met de media en kan nu de helft van mij geld terugkrijgen... nou dat moeten we eerst maar eens zien!!!! mooi item voor alberto stegeman!!
Verkeerd product en van AliExpress!
Verkeerd product en van AliExpress!
Na ruim 4 weken (en een paar onzinnige knuffelmails van Rachelle) heb ik mijn pakket eindelijk ontvangen.
Na openen bleek meteen dat ik een verkeerde kleur heb ontvangen en de PostNL app liet me zien dat hij letterlijk rechtstreeks door AliExpress is verstuurd. Wauw...
Na 2 mails hierover, waarin ik vraag om retourgegevens, eindelijk een reactie. En in die reactie wordt volledig voorbij gegaan aan die retourgegevens.
Aangetekend opsturen wil ik eigenlijk niet, want dan ben ik nog meer geld kwijt. Ik moet dus nog even overwegen wat m'n vervolgstap wordt...
Slechte service .als je iets niet past…
Slechte service .als je iets niet past kan het niet terug. Geld ook niet terug .oplichters zijn het .
Geen ster waard ik had al zo vermoede…
Geen ster waard ik had al zo vermoede dat ik was genaaid want geen bedrijf waar je iets koopt stuurt je een mail met lieve Sandra je bent toch niet boos .
Graag kom ik in contact met de ap groep want ik rust niet misschien even langs het adres gaan
Grote oplichters
Grote oplichters! Hele slechte zgn. “klantenservice”, ofwel geen service! Ik heb een aantal mails gestuurd met verzoek om retouradres en teruggave van het bedrag! Krijg alleen standaard mails terug. En bestelling wordt geleverd door Aliexpress; de shaper kost daar een fractie van het betaalde bedrag. Trap er niet in! Ik sluit me graag aan bij degene die dit aanvecht!
Waardeloos die curver shaper
Waardeloos die curver shaper. 29 April de Moederdag aanbieding besteld en nóg steeds niets binnen?? Allemaal van die K*tberichten van Rachelle. Ik hoop dat ik het nog binnen krijgt?? Maar heb er een hard hoofd in. 🤬🤬🤬
is dit wellicht dezelfde website
is dit wellicht dezelfde website? of zijn ze verder gegaan met deze website?
poppycloudy
Oplichterij
Wacht al een maand op mijn tweede bestelling. Krijg voortdurend" uiterst vriendelijke" e-mails van Rachelle. Daar hebben we niks aan, behalkve een overvolle inbox.
Bij de eerdere bestelling stond nog 30 dagen retourgarantie vermeld (was allang in de corona tijd) en nu plotseling is het eraf zgn. i.v.m. de crisis, want om te passen moet je het uitpakken en dan kunnen we het niet terugnemen, begrijp je.
Nou, zonder uitpakken is het erg lastig passen!
We zijn er gewoon ingeluisd door deze dure postzegel van Aliexpres.
Ik wacht al een maand op m’n…
Ik wacht al een maand op m’n bestelling. Krijg aldoor berichtjes van Rachel dat het eraan komt. Toen opeens was het kwijt bij PostNL . Ze had het uitgezocht en het was op 10 april geleverd. Dat was een andere bestelling bij een ander bedrijf uiteindelijk geleverd door Aliexpress! De nieuwe bestelling nooit gekregen!! Conclusie is dat men onder verschillende namen verkoopt maar is hetzelfde bedrijf. Alles komt van Aliexpress en je moet geluk hebben als je de curveshaper ontvangt, ook het geld word
Niet teruggegeven ondanks herhaaldelijk vragen. Pure oplichterij dus!!!!!
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Verkeerd product ontvangen. Had zonder pijpjes besteld en krijg met pijpjes die veel te strak zit. Gevraagd om retour te sturen maar dat kan niet ! Ook krijg ik niet mijn juiste product ! Pure oplichting dus !
Het duurt heel lang voordat je reactie krijgt en dan proberen ze je aan het lijntje te houden met kortingcodes….. Echt triest!!!
Zo’n slechte service of beter geen…
Zo’n slechte service of beter geen service
Ja kan je product NIET retourneren
Je krijgt ten alle tijden dezelfde afwijzing mail en zeker geen persoonlijke benadering
Je bent dus je geld kwijt en het product wat je hebt ontvangen kan je in de brand steken want zij hoeven dit niet terug
Wel voor je volgende bestelling krijg je 50% korting NOU IK DACHT HET NIET
Klacht ingediend bij ecc belgium.
Klacht ingediend bij ecc belgium.
Al een maand aan het wachten op mijn bestelling en geen gehoor van de zaak.
Niet via insta of mail.
super slecht,
super slecht,
als je iets wilt retouren wordt de mail (3 x geschreven) niet eens beantwoordt
dus blijft je zitten met een product wat je niet wilt en je bent je geld kwijt
Ik had het wken geleden besteld
Ik had het wken geleden besteld, Volgens de post heb ik het pakket geweigerd!!!!
Aangeschreven, Komt wel goed zei ze , Nog niks gezien of gehoord.
Oplichters
Oplichters! Ik heb (na 6 weken) een pakketje ontvangen, rechtstreeks uit China (AliExpress). Ik heb het opgezocht op Ali en daar verkopen ze het product wat ik heb gekocht (€30,-) voor €0.92.
Schandalig!!
OPLICHTING ALERT!!
OPLICHTING ALERT!!! Die ene ster is al teveel. - 5 zou beter zijn!
Rachelle is een hele grote oplichter
Rachelle is een hele grote oplichter! Vreselijk overdreven mailtjes sturen ze, en als je klachten heb hoor je helemaal niets meer!
Het komt bij AliExpress vandaan!
Ik ben er nog niet klaar mee!
Ik heb van tevoren nog onderzoek gedaan…
Ik heb van tevoren nog onderzoek gedaan en dacht dat het betrouwbaar was. Dus niet. Niks ontvangen € 30,- kwijt. Goeie les dus voor de volgende keer. Hier moeten ze iets mee doen opgelicht ofzo. Steeds die mails ook.. langere levertijd etc. In deze tijd is € 30,- zuur geld. Jeetje wat stom.
1 ster is zelfs nog teveel
1 ster is zelfs nog teveel. Ander product ontvangen dan besteld en nu hoor ik niks meer van ze. Oplichters.
Nog altijd niks ontvangen en geen…
Nog altijd niks ontvangen en geen reacties op mails. Ik voel me zo bezeikt. Ik wist niet van deze site af maar in het vervolgd kijk ik toch eerst ff hier op trustpilot