Verschrikkelijk bedrijf, bestel hier niet! Vage website, staat dat het binnen een dag verzonden word maar je krijgt het pas 2/3 weken later binnen omdat het vanuit China komt. De artikelen zijn hier... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! 0 sterren zou beter zijn. OPLICHTERS!!! Ik ben nu bijna een jaar bezig mijn geld terug te krijgen. Ik heb nu 2x hetzelfde pakket retour gestuurd. Hij komt gewoon niet aan op het door hun gegeven adres in China. Het gaat hier om €138,- OPLICHTING is dit. Verschrikkelijk dat dit soort bedrijven in Nederland gewoon hun gang kunnen gaan. Op de site staat niets over China beschreven. De enige landen die beschreven staan zijn Nederland en België. Ik wil gewoon mijn geld terug. OPLICHTERS!!!
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf, bestel hier niet!
Vage website, staat dat het binnen een dag verzonden word maar je krijgt het pas 2/3 weken later binnen omdat het vanuit China komt. De artikelen zijn hierom dus ook mega overpriced, ook al hebben ze kortingen. Daarbij is terugsturen een groot drama. De klantenservice is zo shady dat ik het niet eens terug durf te sturen. Ik heb totaal geen vertrouwen dat ze het geld gaan terug storten. Weg 150 euro. Hoop dat dit bedrijf snel aangeklaagd word.
Het is dat ik perséé 1 ster moet geven, eigenlijk is dat al te veel. Foto’s kloppen niet met het product, het is heel duur terwijl het in china wordt gefabriceerd, retourservice is super slecht. Kortom beste hier niet!! Scammers!!!!
Bestel hier niet!
Bestel hier niet! Artikelen kunnen alleen onder belachelijke voorwaarden geretourneerd. Daarbij is het ook nog eens slechte kwaliteit geproduceerd in China. Wees gewaarschuwd. Ik heb een pak besteld voor €90. Kan deze retouren maar krijg eigenlijk maar €40 terug (verzending is voor eigen rekening en er wordt een deel ingehouden van het bedrag vanwege 'administratie', dit staat nergens vermeld in het retour beleid). Dan beloven ze 30% van het bedrag te storten en zit ik vervolgens 3 weken later nog steeds op mijn geld te wachten. Oplichters!
Lange levertijd, maar goede kwaliteit
18 december shapewear gekocht via curv queen. Een week later stond mijn order nog steeds in "transit". Ik heb contact gezocht met curv queen waar mijn bestelling zou moeten zijn, aangezien ik geen idee had waar het was. De dag erna (2e kerstdag) reactie gekregen dat mijn bestelling onderweg was en het 2 tot 3 weken kon duren voordat de bestelling bezorgd zou zijn. Ik ben gaan googelen op reviews en zag tot schrik dat curv queen veelal slechte reviews had en ik begon huiverig te worden dat ik mijn pakket niet zou ontvangen. Maar gisteren is mijn shapewear dan (eindelijk) bezorgd. Ik had ook reviews gelezen over dat het materiaal van slechte kwaliteit zou zijn. Hier ben ik het niet mee eens. De shapewear viel op eerste oog onwijs klein uit (ik dacht hoe moet dit passen??) maar ik heb dit toch aan kunnen trekken met veel trekken en moeite doen en ik kan zeggen dat het stevig materiaal is en onwijs fijn zit.
Het enige minpunt vind ik dus de bezorg tijd. Het duurt 2 tot 3 weken voordat je het binnen hebt en ja, het komt uit China. Maar de kwaliteit is (in mijn ogen) niks op aan te merken.
Nooit bestellen!
Nooit bestellen!! Zijn scammers! Spullen zijn van China en ze geven je geen geld terug.
Zeer slecht bedrijf mijn bestelling…
Zeer slecht bedrijf mijn bestelling nooit meer ontvangen!! Ze adverteren veel op google maar ik koop normaal altijd bij BELLA-FIT.NL . Dacht ga eens een keer wat anders proberen, NOOIT MEER. Geld kwijt en reageren nergens meer op. Dat google zulke bedrijf laat bestaan is gewoon oplichting
Had ik deze reviews maar eerder…
Had ik deze reviews maar eerder gelezen!!!! Meerdere artt besteld
ook om een keuze te hebben. Binnen redelijke termijn geleverd maar je kunt niet goed retourneren!! Wordt een belachelijk lage tegoedbon aangeboden en ik kom er achter dat retour naar China moet!!!!!
NIET BESTELLEN HIER DUS
Slechte kwaliteit, te klein en te duur.
Levering duurde heel erg lang. Bleek niet op ons adres bezorgd te kunnen worden. Eindelijk na maanden een waardeloze body ontvangen die wij geen 89 euro waard vonden. XL ook nog te klein al je normaal L draagt. Het lijkt een nederlandse webwinkel maar alles wordt uit China verstuurd.
Net als besties on tour oplichters
Net als besties on tour oplichters. Probeer al 5 dagen een retour aan te melden maar blijf steeds ‘aanbiedingen’ krijgen om retour te voorkomen. Slechte kwaliteit lange levertijd. Hoe kunnen ze zo’n webshop runnen en lekker slapen?!
Ik kocht een body voor 89 euro maat L…
Ik kocht een body voor 89 euro maat L op 14.02.2023 en het kwam aan op 03.03.2023. Het product is van slechte kwaliteit en de L is te klein voor L. Ik nam dezelfde dag contact op met Cuurvqueen en ontving 5 dagen later de e-mail waarin stond dat ik het aan iemand kon schenken en dat ze me een bonus van 5% zouden geven voor de volgende aankoop. Ik werd onrecht aangedaan door Cuurvqueen en deze site zou worden gemeld bij de ski-autoriteiten in Nederland..
Helaas ook ik ben erin getrapt
Helaas ook ik ben erin getrapt. 90 euro kwijtgeraakt. 16.01.2023 bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niets ontvangen.
Heb 2 artikelen besteld en nooit…
Heb 2 artikelen besteld en nooit ontvangen. €100,- die ik nooit meer terug ga krijgen, koop hier niks, het zijn oplichters
Zeer slecht
Zeer slecht!
Chinees troep! Als ik het wist zou ik op Aliexpress zelf bestelen. Zou veel beter en goedkoper zijn.
Mijn geld ben ik al kwijt maar jullie nog niet.
Lees goed de voorwaarden en retourbeleid.
Het duurt 2 a 3 weken tot je je bestelling krijgt. Het komt gelijk vanuit China naar jou. Terug sturen mag ook niet, of naar China zelf.
Ik raad het af!
Een Mail gestuurd wel ontvangen uiteindelijk
Ik was in shock toen ik al deze berichtjes hier zag. Ik heb ze een mail gestuurd nette antwoord terug gekregen, me pakket had vertraging ivm dat het uit china komt. Ik heb de pakketjes ontvangen. Het zijn geen oplichters.
Niets ontvangen
Ik heb begin maart bestelling gedaan en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Op mijn email krijg ik elke keer het antwoord . Geduld en wachten. Oplichters zijn het !!!
Besteld, Betaald , niet geleverd
Betaald , geen communicatie en niet geleverd . Oplichters!!!!
Ik ben ook opgelicht!
Ik ben ook opgelicht! Mensen doe een aangifte het kost je 10 min en hoe meer hoe beter, ze worden zo gepakt!
Helaas ook ik ben erin getrapt
Helaas ook ik ben erin getrapt. Had na een operatie ondersteunende kleding nodig. Op mijn eerste mail werd nog gereageerd. Vervolgens stond er er het bezorgd was, wat niet het geval was. Op vervolgmailtjes geen enkele reactie. Weg €90,- 🤬
CurvQueen is een bedrijf in de sector OPLICHTING, LIST en BEDROG…
CurvQueen is een bedrijf met een vals adres en vals telefoonnummer. Op het aangegeven adres zit namelijk een heel ander bedrijf.
Geplaatste bestellingen worden (waarschijnlijk niet altijd) doorgesluisd naar een leverancier in China. De bedrijven in China zijn legitieme bedrijven! Zij weten niet beter dan dat er een normale bestelling wordt gedaan.
Helaas is mijn vrouw door het bedrijf CurvQueen opgelicht.
Koop NIET bij dit bedrijf. Mocht u dat wel gedaan hebben? Doe a.u.b. aangifte. Hoe meer personen aangifte doen hoe meer het bedrijf in beeld komt bij justitie.
Geen levering ontvangen betekend dat de verkoper zijn afspraak niet nakomt. Blijft de verkoper in gebreke? Dan is er sprake van oplichting.
Nogmaals: doe GEEN zaken met CurvQueens!!