OPLICHTERS!!! 0 sterren zou beter zijn. OPLICHTERS!!! Ik ben nu bijna een jaar bezig mijn geld terug te krijgen. Ik heb nu 2x hetzelfde pakket retour gestuurd. Hij komt gewoon niet aan op het door hun... Toon meer

Verschrikkelijk bedrijf, bestel hier niet! Vage website, staat dat het binnen een dag verzonden word maar je krijgt het pas 2/3 weken later binnen omdat het vanuit China komt. De artikelen zijn hier... Toon meer

18 december shapewear gekocht via curv queen. Een week later stond mijn order nog steeds in "transit". Ik heb contact gezocht met curv queen waar mijn bestelling zou moeten zijn, aangezien ik geen id... Toon meer

Bestel hier niet! Artikelen kunnen alleen onder belachelijke voorwaarden geretourneerd. Daarbij is het ook nog eens slechte kwaliteit geproduceerd in China. Wees gewaarschuwd. Ik heb een pak besteld v... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ze zijn oplichters!!!!NOOIT bestellen hier aub.

NOOIT bestellen hier aub.. echt belachelijk website. Zij hebben mijn bestelling 3x gewijzigd en uiteindelijk niks gestuurd en op pakket volgen staat dat die al geleverd is op mijn adres terwijl het niet zo is. En dan reageren ze ook niet meer op mijn e-mail..
Ik ga zeker klacht indienen en blijf mijn geld terug vragen..!! Zonde van mijn tijd dat ik 7 weken lang heb gewacht op mijn bestelling en uiteindelijk niks ontvangen!!
😡 weet iemand een telefoonnummer waar men kan bellen??

14 april 2021

NOOOIT bestellen HIER AUB!!!!!

NOOOIT bestellen hier aub.. echt belachelijk website. Zij hebben mijn bestelling 3x gewijzigd en uiteindelijk niks gestuurd en op pakket volgen staat dat die al geleverd is op mijn adres terwijl het niet zo is. En dan reageren ze ook niet meer op mijn e-mail..
Ik ga zeker klacht indienen en blijf mijn geld terug vragen..!! Zonde van mijn tijd dat ik 3 weken lang heb gewacht op mijn bestelling en uiteindelijk niks ontvangen!!
En je kan niks retouren geld verspilling !!!!! 😡😡😡😡😡

6 april 2021

Slechtste website en service ooit

Slechtste website ooit! Super dure producten die weken onderweg zijn, zelfs 3x langer dan op hun website staat. Retourneren kan niet, je bent gewoon je geld kwijt. Niet bestellen daar!!! Check Ali Express, leveren sneller en goedkoop. Probeerde de dag van bestelling mijn order te cancellen vanwege de levertermijn maar moest wachten tot het pakket geleverd zou worden en mocht dan een retour aanvragen. En die krijg je dus niet.

10 maart 2021

Oplichting

Bestelling was veel te laat toegekomen. En het leek totaal niet op de kleding van hun Website. Zo slecht kwaliteit! Dit is echt oplichting.

2 maart 2021

Helaas ook ik opgelicht

Helaas ook ik opgelicht. Veel te laat naar review gekeken... 59 euro weg. Gewoon Ali express pakketje van 16.
Herroepingsrecht is wettelijk verplicht!

23 februari 2021

Oplichting

Bestelling geplaatst, betaald. Ik wscht er nog steeds op. Er wordt niet gereageerd als je contact zoekt. Ik denk dat ik helaas slachtoffer van oplichters ben geworden. Verschrikkelijk dat dit soort websites bestaan. Mijn advies: niet bestellen op die site. Ben waarschijnlijk gewoon mijn geld kwijt denkend dat ik een cadeau voor mijn vriendin kocht.

4 februari 2021

Oplichting!!

Je krijgt een bestelling direct van ali expres dus je wordt zwaar opgelicht. Verkeerde product gekregen, en kan fluiten naar mn geld of het goede product.

28 januari 2021

Belachelijke gang van zaken

Belachelijke gang van zaken. Product ontvangen, verkeerde maat en kapot (gaten erin). Ik krijg geen geld terug en mag niet retour sturen. Op mails ect wordt niet meer gereageerd. Zeer slecht. Oplichting!

24 januari 2021

OPLICHTING!

NL51 DEUT 0265 2624 61 TRAP HIER NIET IN DIT IS OPLICHTING GOOGLE HET REKENINGNUMMER

31 december 2020

Dit zijn oplichters!

Dit zijn oplichters!! Ze bestellen zelf van Ali Express en het duurt superlang voor dat je het ontvangt. De kwaliteit is super slecht. En als je het wilt retourneren komen ze met het excuus dat je het niet kan retourneren vanwege hygiëne. Dus je bent hierbij gewaarschuwd. Ik zal ook gelijk een topic openen ( om mensen te behoeden ) op Facebook @curvqueen.nl

25 december 2020

Webshop curvqueen.nl is een oplichter…

Webshop curvqueen.nl is een oplichter die mooie spulletjes aanbiedt op zijn/haar Nederlandse webshop en dit vervolgens rechtstreeks via aliexpress besteld en naar jou op laat sturen. Jouw eventuele herroepingsrecht wordt je ontnomen via een automatische (engelse!) mail waarin gesteld wordt dat ondergoed niet geretourneerd mag worden. Dit terwijl zij bij wet fout zitten omdat er geen verzegeling op de items zit. Pogingen om nader contact te krijgen blijven onbeantwoord. Weg geld!

24 december 2020

Op de website geven ze aan dat retour…

Op de website geven ze aan dat retour mogelijk is, maar de drukpakken nemen ze niet retour. Wettelijk heb je in NL recht op retourtermijn van 14 dagen als je online bestelt. Dat leven ze niet na.

4 december 2020

2 pakken besteld voor €129

2 pakken besteld voor €129. Krijg je het geleverd krijg je gewoon een levering rechtstreeks van ali express!!!
Meteen nog voordat ik het pakket ontvangen had gemaild dat ik wou retourneren en geld retour.
Zeggen ze: je kan niet retourneren want het is ondergoed!
Ten eerste is het geen ondergoed want dat moet er nog onder en ten tweede is het niet eens geopend en ten derde is het misleiding: als ik wist dat het van ali kwam had ik nooit besteld!!!

16 oktober 2020

Zoals alle andere berichten is precies…

Zoals alle andere berichten is precies mijn ervaring. Slechte kwaliteit, veel te duur, goedkoop materialen, elders velen malen goedkoper, slechte klantenservice oftewel niet, 3 items besteld en 1 niet geleverd. Echt te belachelijk voor worden. Weggegooid geld €108.

27 augustus 2020

Oplichters

Ik had een bestelling gedaan bij CurvQueen en doe het nooit nooit meer, ik had net zo goed bij AliExpres kunnen bestellen want daar komt het weg en dan had ik veeeeel goedkoper uitgeweest nu was ik €39 kwijt voor iets wat ik niet eens had besteld en het was nog stuk ook, het gaat hier om “waisttrainer” Bella. CurvQueen zijn oplichters ik waarschuw iedereen BESTEL BIJ HUN NIETS!!!

15 augustus 2020
Reviews in alle talen tonen. (78 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken