Uitbetaling duurt zeer lang nog steeds niks ontvangen 26 april. Update geld vandaag ontvangen 4 mei. 5 sterren zouden ze kunnen krijgen als de prosessen beter gaan

2 weken geleden aangemeld bij dit online casino. Naar reviews te hebben gelezen was ik sceptisch! Toch de gok genomen en geld gestort. Naar 2 dagen een mooie 1000euro winst! Aan de hand hiervan ben ik... Toon meer

Heel gedoe om te verifieren. Als je geen lijnen op je papiertje hebt staan waar op moet staan "Hi cusco casino" word hij al afgewezen, beetje kinderachtig als verder alles duidelijk in beeld staat. Ui... Toon meer

Dit casino is heel erg bertrouwbaar. Het verificatie proces duurt misschien wat langer dan je gewend bent. Maar uiteindelijk komt het goed goed en kun je 24/7 beroep doen op een live chat met een van... Toon meer

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een oplictings casino

Een oplictings casino . Ik won 4000 euro uit in eens naar saldo 1000 ( 3000 in eens weg ) oplichting meer is het niet

23 januari 2024
Logo Cuscocasino

Antwoord van Cuscocasino

Dear Player,

Thank you for sharing your feedback with us. We appreciate your concerns, and we want to address them to ensure clarity.

Upon reviewing your account, it appears that you played with a bonus, and as per the bonus terms, the maximum winnings are capped at 10 times the amount of your deposit. This is a standard practice to maintain fair gameplay and ensure compliance with our promotional policies.

We value your understanding and hope you continue to enjoy your experience at our casino. If you have any further questions or need assistance, please don't hesitate to contact our support team.

We are here to help.

GROOTSTE OPLICHTERS

Letterlijk de grootste oplichting die ik ooit heb meegemaakt omtrent buitenlandse casino’s.

Speel hier alsjeblieft geen euro! Je word op alle mogelijke manieren opgelicht.

Doe het niet! Vieze naaiers!

21 januari 2024
Logo Cuscocasino

Antwoord van Cuscocasino

Dear Player,

We're sorry to hear about your negative experience, and we apologize for any inconvenience you may have encountered. Your feedback is important to us, and we take it seriously.

We strive to provide a fair and enjoyable gaming experience for our players. If you have specific concerns or issues you'd like us to address, please provide more details so that we can investigate and resolve the matter.

Our team is here to assist you, and we value the opportunity to improve our services based on your feedback. Feel free to contact our support team with any additional information or questions you may have.

Thank you for bringing this to our attention, and we appreciate your understanding.

Reviews in alle talen tonen. (199 reviews)