Bestilte en cykel i sidste øjeblik til min datters fødselsdag, efter at være blevet snydt af en anden side. Cyklen blev afsendt fra Holland samme dag og burde være fremme i tide. Desværre strandede cy... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk og hurtig kundeservice. Jeg bestilte en cykel til min datter onsdag morgen. Idet levering hastede, skrev jeg en email til kundeservice kl. 6.30, der svarede en time senere. Allerede f... Toon meer
En side hvor lidt info om produkterne mangler. Jeg kontaktede dem, og ikke alene hjalp de mig i mål med det info jeg skulle bruge, en nye vare jeg manglede blev oprettet til en go pris og jeg kunne kø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De bedste cykler til lav pris! Du finder bl.a. mærker Popal,Cooper, Little Miss, Fighter,Amigo, Dino, Leader, Lombardo, Aurelia. Ladcykler, BMX, mountainbikes, bycykler, foldecykler. Fri fragt
Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering, de eneste som havde reservedel på lager, tak
Det var ikke den store ordre, men de lejer som jeg havde brug for, kunne de skaffe. Da der var forsinkelse, blev jeg kontaktet, og fik muligheden for at slette ordren eller vente. Det er virkeligt god service :)
Hurtig ekspederet og meget venlig og relevant betjening, da jeg havde behov for en afklaring vedrørende varen, Michael, januar 2025
Jeg har haft en god oplevelse, fik det jeg bestilte, hurtig levering.
Leveringen var hurtig og cykelhandskerne var fine.
Cykelonline.dk havde produktet til den bedste pris. En fin saddelpind.👍
Skærmstivere. Sjælden vare til en god pris. Hurtig forsendelse.
Vera fra Cykelonline.dk var meget behjælpelig med mine ordre. Jeg fik en e-mail fra Cykelonline at der var en fejl med lager status på det produkt jeg havde bestilt og Vera gav mig et par muligheder for at løse problemet.
Hurtig og korrekt levering - vare som beskrevet - pris/ydelse ok
Dejlig sted at handle.
Fortrød mit køb, og blev imødekommet af en rar og venlig kundeservice.
Fik pengene retur lynhurtigt, de returnerede endda fragten også
Der handler jeg helt sikkert igen.
Øv, dækkene er meget skæve , ved ikke om de har lagt længe
Det fordi nu det at på, og orker til skal hele skiftet af og sende de store dæk tilbage, og aner ike hbad jeg får igen fordi det ikke vliver testet, aå stopper jeg bare handle der pågældende sted, så derfor det valg

Antwoord van Cykelonline
En mindre "butik" med gode varer og tilbud. Venlig og høflig betjening. Ingen problemer, hvis man ikke forventer meget kort leveringstid
Very good service. Attentive to our need, ready to give an appropriate advice, serous about getting the best outcome for us, Throughout my small purchase I could sense someone personally taking care of my order. In the days of online shopping we no longer expect this sort of service. What a nice surprise. It reminded me of what we used to call 'a nice shopping experience'.

Antwoord van Cykelonline
Rigtig god leveringstid og kvalitetsvarer til rigtig billig pris
Lees meer over geverifieerde reviews.