D-Rect  Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændigt uforlignelig service. Utroligt venlige og effektive. Den suverænt bedste pris af alle vi fik. Kan kun anbefale dem varmt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var sket en lille misforståelse inden flytning på inventar. Men de to flyttemænd tog den lidt større opgave pænt og fik flyttet os til ny adresse mod en fair aftale om ny pris. Flytningen gik... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flytte mænd kom 3/4 time for sent, ringede dog. Min 1 år gamle sofa fik en mindre skade - hul i stoffet på yderside af armlæn- det vil firmaet ikke anerkende, at de har lavet. Derudover hævder de, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en særdeles positiv oplevelse…

Jeg havde en særdeles positiv oplevelse med D-rect. Flyttemændene udviste stor professionalisme og effektivitet, og de håndterede mine ejendele med omhu, alt sammen til en yderst rimelig pris. Mine møbler blev forsvarligt emballeret og transporteret uden skader, hvilket vidner om deres grundighed. Fra start til slut var servicen upåklagelig, og kommunikationen var klar og tydelig gennem hele forløbet. Jeg kan derfor give D-rect mine anbefalinger til enhver, der søger en tryg og god flytteoplevelse

14 april 2025

Dufter desværre af svindel

To super venlig flyttemænd på dagen - dog var den ene tydeligt ny og flytningen tog betydeligt længere tid end jeg havde forventet. Derudover kom de ikke til aftalt tid, men ringede i det mindste for at opdatere om forsinkelsen. Derudover oversælger de desværre hvor meget der kan flyttes i ét læs og jeg måtte derfor selv flytte resten i slutningen af dagen.

Jeg savner stadig kompensation for ting der blev ødelagt under min flytning d. 1/10 2024, altså snart et halv år senere. Det er i nærheden af umuligt at komme i kontakt med D-rect - de svarer hverken på mails eller dukker op til aftaler de selv har lavet. De påstod for flere måneder siden at de ‘var i gang med at anskaffe produkter svarende til det der er gået i stykker’ men jeg tror desværre ikke engang de har en forsikring og/eller at de selv har taget forsikringspengene i lommen.

Forfærdeligt ærgerlig oplevelse.

1 oktober 2024

Kan klart anbefales

Jeg havde en rigtig god oplevelse med D-rect. Flyttemændene var både professionelle og effektive, og de håndterede mine møbler med stor omhu til en god pris. Alt blev pakket sikkert under transporten, så jeg undgik skader. Servicen var helt i top fra start til slut, og kommunikationen var tydelig gennem hele processen. Jeg kan klart anbefale dem til alle, der har brug for en flytning.

30 september 2024

Fremragende service

Fremragende service
Det er ikke sidste gang jeg bruger D-rect
De sødeste og effektive flyttemænd, klarede det så godt og passede godt på vores ting.

Jeg kan klart anbefale dem!

9 juli 2024

Super effektiv flytning

Har brugt d-rect transport til 3 opgaver/flytninger over de sidste 7mdr, fantastisk service, effektive, hjælpsomme, professionelle og hurtige.
En fornøjelse at arbejde sammen med og vil til hver tid anbefale dem og bruge dem igen hvis nogen opgaver kommer op.

1 juli 2024

Hurtig og professionel flytning

Perfekt flytteoplevelse med D-Rect.

De kom præcist på det aftalte tidspunkt og flyttede hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med tingenes sikkerhed.

Flyttemændene var venlige og imødekommende, så der er kun ros herfra.

21 mei 2024

Snydt for penge!

Snydt for penge!
De kunne hurtigt tage opgaven og gjorde det fint, men de har snydt mig for penge. Ved en fejl stod der fra Viby j til Odense hvor prisen var 5500, men det var Viby j til et andet sted i Viby j, og alligevel ville de have samme pris. Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dem, men uden svar.

18 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode og søde flyttefolk

Super gode og søde flyttefolk!
Vi flyttede fra 3. sal midt i Århus og fik 2 flyttemænd til at hjælpe os. De var super effektive og professionelle. Overholdt alle aftaler og kom til tiden. Det var tilmed en meget fair pris de tilbød. Vil klart anbefale dem og selv bruge dem igen en anden gang :)

4 april 2024

Rigtig god service

Rigtig god service
3 flytte mænd der flyttede mine ting fra 2 sal til 4 sal, det tog ingen tid. Kan rent anbefale dette flytte firma.
Samt var de meget forsigtige med tingene

27 maart 2024

To skønne mennesker

Havde fornøjelsen af to yderst flinke og dygtige flyttemænd. Det gik over alt forventning. Havde fået tilbud på ét læs, men da det ikke kunne være der, var der ingen problemer i at de tog et læs mere til en meget fair pris. Til trods for at de havde fået en sygemelding fik de hurtigt hevet en anden mand ind til opgaven. Jeg er super tilfreds og kan på det varmeste anbefale D-Rect og vil uden tøven bruge dem igen.

17 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale dette…

Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma.
De er arrangeret og ærlige. Der var ikke plads i første læs til alle vores ting, og var de hurtige til at sige, så man kunne nå og ringe og høre om et læs mere var muligt samt ny pris. Det hele var fornuftigt og trygt.
Det eneste flyttefirma som oplyste at det var med brænstof, forsikring, 2 flyttemænd mm.
Tak for hjælpen!

24 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God dag med velmotiverede flyttefolk fra D-Ract

Havde fornøjelsen af at få et tilbud fra D-Rect Transport til min flytteopgave her i december. Tre velmotiverede gutter mødte op og sammen fik vi hurtigt tømt lejligheden (1. Sal) og derefter flyttet det hele ind i ny lejlighed (3. Sal). Der var brug for at tilkøbe en kørsel mere med et lille læs. Men vi fandt en fornuftig pris, på stedet og alle var tilfredse. (Jeg skriver samme anmeldelse på google reviews)

19 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bad om en flytning i indre Århus by

Vi bad om en flytning i indre Århus by i sidste sekund. D-Rect trådte til og gav os ikke kun en fantastisk pris, men måske også den bedst mulige service man kan finde i landet. Alt fra de sødeste flyttemænd, til den mest professionelle flytning og hurtige service man kunne ønske sig. De stod der til tiden og var hurtigere end jeg selv havde regnet med. Intet beskadiget, og de sørgede for at være forsigtige med alle vores ting. Super respektfulde og gode. Kan ikke andet end at anbefale dem til alle i Danmark. Det er ikke kun på baggrund af prisen, men servicen. De var for billige ift. hvad de valgte at yde af service og flyttemænd. Et helt klart thumbs up og kæmpe anbefaling herfra!

19 december 2023

En super positiv oplevelse

Flytningen gik super hurtigt og der var fin kommunikation i flyttetimerne.
Så kan klart anbefale D-Rect til din flytteopgave.

15 december 2023