Fuldstændigt uforlignelig service. Utroligt venlige og effektive. Den suverænt bedste pris af alle vi fik. Kan kun anbefale dem varmt.
Der var sket en lille misforståelse inden flytning på inventar. Men de to flyttemænd tog den lidt større opgave pænt og fik flyttet os til ny adresse mod en fair aftale om ny pris. Flytningen gik... Toon meer
Jeg havde en rigtig god oplevelse med D-rect. Flyttemændene var både professionelle og effektive, og de håndterede mine møbler med stor omhu til en god pris. Alt blev pakket sikkert under transporten,... Toon meer
Flytte mænd kom 3/4 time for sent, ringede dog. Min 1 år gamle sofa fik en mindre skade - hul i stoffet på yderside af armlæn- det vil firmaet ikke anerkende, at de har lavet. Derudover hævder de, a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fejlfri flytning!
Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg skulle flytte. Mine ejendele blev behandlet godt og forsigtigt, flyttemændene var smilende og meget venlige. De ankom til tiden og fuldførte deres arbejde fejlfrit. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Super service!
Jeg valgte D-rect ud fra de gode anmeldelser på Trustpilot, og oplevelsen med flytningen lever i den grad op til mine forventninger. Meget rare og servicemindede flyttemænd, jeg vil helt klart anbefale D-rect, så 5 store stjerner herfra!
De kan varmt anbefales
De kan varmt anbefales! Det var en rigtig god oplevelse, fordi de var meget effektive og imødekommende. Kunne jeg give dem mere end 5 stjerner, fortjener de det.
Rigtig god oplevelse fra start til…
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Søde og opmærksomme medarbejdere fra administration til flyttefolk.
De kan også hjælpe hvis man har behov for rengøring, når man flytter. Og et specielt tak til medarbejderne, som der gjorde rent, og som har sat min gamle lejlighed tilbage som ny, meget imponerende arbejde.
Fantastisk service og kvalitet og 2…
Fantastisk service og kvalitet og 2 hurtige stærke mænd 👍💪
Kan virkelig anbefales.
Fantastisk søde gutter der kom og hjalp…
Fantastisk søde gutter der kom og hjalp med at flytte. De knoklede på og var færdige på under 2 timer.
De var en kæmpe hjælp, kan helt klart anbefale dem!
Effektive billige flyttemænd
Hej. Jeg har haft en fed oplevelse med to enorme kopetente og hammer flinke unge flyttemænd. De passede på alle mine ting og var super effektive. Vi sluttede af med kage og cola. Hammer hyggeligt. Kan varmt anbefales
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse!
Total søde og flinke medarbejdere!
De kom til tiden, og blev endda tidligere færdige, så det bare perfekt👍🏽 kan klart anbefales!
Mvh en meget tilfreds kunde.
Rigtige dygtige og venlige…
Rigtige dygtige og venlige medarbejdere. De kom på klokkeslættet, og alt var som det skulle være. Prisen var upåklagelig så det spillede bare👍🏽
Jeg må ærligt indrømme
Jeg må ærligt indrømme, at jeg var skeptisk i starten, da prisen var billigere end de konkurrerende, men jeg tog fejl! Virkelige de gladeste mennesker der mødte op, og de træk alle 5 stjerner med hjem! Utrolig god service kan klart anbefales!
Jeg havde akut brug for en flytning
Jeg havde akut brug for en flytning, da de oprindelige flyttemænd, som jeg havde bestilt brændte mig af. Jeg ringede ind til D-rect, hvor en rigtig sød og sammenarbejdsvillig kvinde sad i røret. Hun fik en vogn med 2 mænd sendt ud til mig allerede 1.5 time efter jeg ringede. Vi fik aftalt en fornuftig pris, og jeg kunne simpelthen ikke være mere glad for, at det var D-rect der endte med at stå for min flytning. Hold kæft nogle flinke og hårdtarbejdende gutter. Tusind tak for en behagelig oplevelse!
Rigtig tilfreds
Meget venlige og profesionelle medarbejdere. De arbejder effektivt, og de udførte den aftalte opgave perfekt, og ikke mindst til en god pris.
Jeg vil helt sikkert gøre brug af jer igen i fremtiden.
Klart anbefale,
Klart anbefale,
God og solid flyttemænd.
Prisen var okay og servicen var i top.
Rigtig god oplevelse
Nemt, hurtigt og professionelt.
De leverede en skarp pris og ikke mindst et fantastisk stykke arbejde!
Vi har fået en fantastik flytning med…
Vi har fået en fantastik flytning med høflig medarbejer kan klart anbefalet!🌹
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Meget effektiv flytning til en rimelig pris. De to flyttemænd var meget venlige og dygtige. Kan helt klart anbefale D-rect!
Super hurtig service
Super hurtig service, svarer altid hurtigt på telefonen, og så er de meget effektive når de arbejder🙂
Rigtig god flytning mega søde og flinke…
Rigtig god flytning mega søde og flinke flyttemænd
Professionelle og arbejdsomme folk
Professionelle og arbejdsomme folk, og virkelig service mindede. Helt klart det bedste flyttefirma, varmeste anbefalinger herfra!