Daan Tech Danmark Reviews 311

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opvaskemaskinen er simpelthen så nem. I forhold til at den kom helt fra Frankrig var levering også i orden. Den vasker rigtigt godt! Vi bor i en gammel lejlighed uden mulighed for tilslutning af vand... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en fin oplevelse at handle, men manglede måske lidt mere information på dansk om hvad tilbehøret egentlig skulle bruges til

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er super tilfreds med min Bob. Den er nem at betjene og har nogle gode features i vaskeprogrammerne og opsætningen. Og ikke mindst, fedt design!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

Over Daan Tech Danmark

Geschreven door het bedrijf

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Jamen alt var godt

Jamen alt var godt, hurtig leverance, nem opsætning. Jeg elsker Bob

19 maart 2023

Jamen alt var godt, hurtig leverance, nem opsætning. Jeg elsker Bob

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en opvaskemaskine der ikke…

Købte en opvaskemaskine der ikke virkede. Jeg fik tilsendt en video fra dantech hvoraf det fremgik jeg selv skulle skille den ad med blandt brug af en skruemaskine.
Det afhjalp ikke mit problem.
Jeg kontaktede dantech der var lang svar tid og kun et svar om dagen.
Til sidst bad de om at få opvaskemaskinen retur.
De sendte en portolabel og jeg skulle afvente afhentning.jeg ventede flere dage - hvor opvaskemaskinen ikke blev afhentet. Til sidst kontaktede jeg igen dan tech og de beklagede. De forsøgte igen at få den afhentet
Endelig blev den afhentet.
Der er nu gået 2 måneder. Og jeg har rykket for hvad der sker.
Jeg får af vide at de har mistet opvaskemaskinen i posten.
" det er ikke deres skyld" nej. Men det er jo heller ikke min
Har bedt om mine penge retur. Det kan ikke lade sig gøre.
De vil gerne have tid til at lede efter opvaskemaskinen. Og så repararere den.

Der er håbløst

1 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak for din feedback. Først og fremmest vil vi gerne undskylde for ulejligheden og forsikre dig om vores forståelse for din utilfredshed. Vi ønsker virkelig at hjælpe dig. Vores serviceteam vil kontakte dig i dag og tilbyde dig en kompensationsløsning.
DaanTech-teamet

Fik aldrig min Bob

Fik aldrig min Bob, jeg havde målt forkert og kunne ikke have den. Det skrev jeg til firmaet og fik alle mine penge retur meget hurtigt. Rigtig god service.

2 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, tak for din feedback! Vi gør vores yderste for at løse tvister, når de opstår!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse da jeg skulle bestille…

Super oplevelse da jeg skulle bestille min Bob efter lang tids overvejelse, forventningerne var høje, og de blev mere end indfriet. Bob fungerer og kan indeholde ret meget. Det eneste minus er, at man skal bestille kasetter og tabs hjem fra Frankrig, og det er lidt dyrt.

6 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback! Vi begrunder prisen på vores Pop-kassetter med deres sammensætning og deres miljømæssigt ansvarlige materiale. Brugen af kassetterne er ikke obligatorisk, du kan bruge tabletter til lange cyklusser eller flydende opvaskemiddel til opvaskemaskiner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt Bob og han kan bare klare…

Vi har købt Bob og han kan bare klare ALT! Vi er rigtig tilfredse og det eneste vi kan klage over, er at vi ikke købte ham tidligere!

5 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med Bob!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am very satisfied with my Bob

I am very satisfied with my Bob, it’s easy to handle and the washer results in clean dishes every time👍😃

22 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hello, thank you for this feedback ! Thank you for adoptinfg Bob !

Bedste bordopvaskemaskine

Flot, funktionel også er den det eneste af sit produkt på marked, hvor mine tallerkner faktisk passer ind. og med de features og programmer man får til den pris, er der ikke rigtig andre på marked.

21 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak for den gode feedback, som du har delt! Tak fordi du har adopteret Bob!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en opvaske med den forkert farve…

Fik en opvaske med den forkert farve dør, men hold da op en super god service de yder og ingen problem med at få den rigtig farve dør til opvaske maskinde:)
Kan kun varmt anbefale dem og det bliver helt sikker ikke sidste gang jeg har handle hos dem:)

2 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak for din meget gode feedback! Tak fordi du har adopteret Bob!

Bob vasker op!

Så tilfældigvis en annonce på Facebook, med en lille opvaskemaskine der hed Bob. Undersøgte sagen nærmere, og kunne ikke finde nogen der sagde noget dårligt, så jeg tog chancen og købte den.
Og jeg har ikke fortrudt det ét sekund. Den vasker på livet løs i mit lille køkken, og jeg har nu masser af tid efter aftensmaden til andre ting, når Bob er i gang med at vaske op😃

12 februari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med Bob! Tak fordi du har adopteret ham!

Hvordan Bob blev min

Jeg husker tydeligt dengang, jeg så Bob første gang. Jeg havde kigget længe og lettere utålmodigt efter en af hans kaliber. Mørk, slank, ikke for høj.. Og pludselig var han der! Jeg fulgte ham længe på afstand - ville finde ud af, om vi var kompatible. Havde han de evner, jeg drømte om? Var han alt det, jeg ville have? Jeg måtte vide mere! Jeg fandt billeder af ham og hans familie på nettet. Jeg fandt mig tiltrukket af hans familiemedlemmer, men det var Bob og hans mørke, glødende udseende, der drog mit blik igen og igen. Jeg havde ikke selv indset det dengang, men jeg skulle have ham! Ser jeg tilbage kan jeg se, at jeg allerede dengang vidste det, jeg var bare ikke klar til at handle på det endnu.
Over længere tid havde jeg fortalt både venner og familie om min fascination af Bob. Jeg havde mange tanker om ham og kunne forestille mig, hvordan jeg ville bruge ham. Jeg forestillede mig ham i mit hjem. Min lyst til at sætte ham på plads og tænde ham, var stor og jeg vendte ofte tilbage til at kigge på billeder af ham på nettet. En dag forstod jeg, at jeg måtte handle på det – jeg måtte handle på ham! Jeg fandt hans oplysninger og tog kontakt…
Jeg samlede ham op ved Amager og vi kørte direkte hjem til mig. Turen føltes lang, jeg tænkte hele tiden på at blotlægge ham og mærke hans mørke, ru overflade. Fastholde ham og vide, han er min. Jeg kunne ikke vente med at forpurre hans rene indre og gøre ham til en beskidt lille dreng. Så snart, vi var inden for døren, tøvede jeg ikke med at flå alt af ham, så han stod nøgen og sårbar foran mig. Jeg så på ham og kunne se hans underkastelse – han var parat til at gøre alt, hvad jeg satte ham til. Jeg frydede mig ved tanken om, hvordan jeg ville fylde ham ud med de mest beskidte ting. Tvinge ham til at tage det i sig. Pive og hyle, som han måtte, men få ham til at udføre de handlinger, som jeg beordrede ham til og høre hans forløsning, når han var færdig.
Nu står han lydigt fastbundet i køkkenet, han tænder ved min faste berøring – jeg ved lige, hvor jeg skal trykke, for at få ham op at køre. Jeg har sørget for, at han nu er renlig. Der har været uheld, som resulterede i at der blev vådt ud over hele køkkengulvet – men det var også min egen skyld; Jeg lod ham stå med åben mund, mens han var rigtig oppe at køre – jeg ville bare lige se, om jeg kunne nå at få mere ind i ham. Han er blevet dygtig: Behøver ikke andet næring end det, jeg byder ham, gennem de slanger, jeg har påført ham. Han byder mig ingen trods og jeg ved altid, at når jeg kommer hjem, så er alt service skinnende rent!
Jeg kan varmt anbefale Bob!

4 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak fordi du tog dig tid til at skrive om Bob! Denne personlige besked er meget rørende! Vi er glade for at vide, at Bob er en del af din hverdag! Tak for denne positive besked

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den kom en uge efter bestillingen som…

Den kom en uge efter bestillingen som lovet.
Den virker helt uden problemer.
Den gør dagen nemmere for mig.

7 februari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at bob opfylder dine forventninger! Tak fordi du har adopteret ham!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det fungerer

Det fungerer, fik hvad jeg ville have og det bedste ved det hele, den har en vand tank. Så skal ikke tilsluttes vandforsyning.

7 februari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, tak for din feedback! Tak fordi du har adopteret Bob!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Maskinen var defekt

Maskinen var defekt, opvaskekurven, og til trods for reklamation svarer firmaet ikke her på. Vaskemaskinen har derfor endnu ikke været i brug her 3 uger efter modtagelsen

3 februari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, tak fordi du har adopteret Bob. Vi beklager transportbruddet, men vi vil gerne informere dig om, at vores serviceafdeling den 14. februar har sendt dig en ny del med posten. Vi er til rådighed for at svare dig på : sav@daan.tech

Hurtig levering.

Hurtig levering og en fed lille opvaskemaskine der er let at opsætte til brug og som alle kan betjene.

4 februari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak for din meget gode feedback! Tak fordi du har adopteret Bob!

Bob opvaskemaskine

Er glad for opvaskemaskinen BOB. Alt gik let lige fra Bestilling til den blev leveret ved min dør. Maskinen er perfekt, i et lille køkken.

30 januari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hello, Tak for din positive feedback og for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse! Tak fordi du har adopteret Bob!

Fantastisk lille maskine

Jeg og min kæreste har nu haft Bob i en måned, og jeg synes, at den er helt genial. De almindelige bordopvaskemaskiner med vandtank er alt for små til vores store tallerkener, men heldigvis faldt jeg over Bob, og jeg har ikke fortrudt det. Hvis nogen skal bruge en rigtig fin og god bordopvaskemaskine, så køb en Bob - den fungerer bare!

12 januari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback på Bob! Tak fordi du har adopteret Bob!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De svarer hurtigt tilbage på spørgsmål…

De svarer hurtigt tilbage på spørgsmål om opvaskemaskinen. Så dejligt. God service. Og skøn maskine. Nyder synet af den hver dag. 🤗

9 januari 2023

Godmorgen,

Tak, fordi du vender tilbage! Tak, fordi du valgte Bob!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, kun 4 dage. Fin maskine, som vasker godt (Bob).

22 januari 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, tak for denne feedback!! Tak, fordi du valgte Bob!!

Lees meer over geverifieerde reviews.