Daan Tech Danmark Reviews 311

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opvaskemaskinen er simpelthen så nem. I forhold til at den kom helt fra Frankrig var levering også i orden. Den vasker rigtigt godt! Vi bor i en gammel lejlighed uden mulighed for tilslutning af vand... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en fin oplevelse at handle, men manglede måske lidt mere information på dansk om hvad tilbehøret egentlig skulle bruges til

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er super tilfreds med min Bob. Den er nem at betjene og har nogle gode features i vaskeprogrammerne og opsætningen. Og ikke mindst, fedt design!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

Over Daan Tech Danmark

Geschreven door het bedrijf

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en opvaske med den forkert farve…

Fik en opvaske med den forkert farve dør, men hold da op en super god service de yder og ingen problem med at få den rigtig farve dør til opvaske maskinde:)

7 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej. Vi er meget kede af, at du har oplevet denne leveringsulempe. Vores kundeservice står altid til din rådighed, hvis du har spørgsmål.

Perfekt

Fik Bob få dage efter bestilling, før vi købte læste vi andres feedback, hvor de skrev at maskinen var fugtig da de modtog den. Det var den også, men læser man i manualen så er det blot fordi den bliver prøvekørt fra fabrikken en gang før man får den.
Den vasker rigtig godt, er nem at bruge og til 2 personer er den perfekt.
Er meget glad for købet!

23 mei 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej med dig! Tak, fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkter :) Vi tester alle vores opvaskemaskiner, før vi sender dem til vores kunder. Nogle gange kan vanddråber desværre blive inde i maskinen.

De bedste ønsker,
Daan Team

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er super glad for min BOB....jeg…

Jeg er super glad for min BOB....jeg undrer mig dog over at BOB kassetten virker bedst når maskinen kører på Intensive programmet. På de andre programmer kan jeg mærke en hinde af pulver på tingene bagefter og duften af BOB indholdet er meget kraftigt :-(

Måske supporten har en idé om hvorfor dette sker!!??

28 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej med jer. Tak for din anmeldelse.

Vi beklager resultaterne af vask med kassetter. Nu forsøger vi at kommunikere med vores kunder om de forskellige produkter, vi tilbyder (kassetter, tabletter), og også om forskellige niveauer af kalksten og mineraler i vandet, som kan påvirke resultaterne med det produkt, du bruger.

Vi kan råde dig til at prøve et andet rengøringsmiddel (for eksempel en speciel gel til opvaskemaskiner, som du kan finde i dit lokale supermarked). Hvis problemet stadig er her, bedes du kontakte vores eftersalgsservice via sav@daan.tech

De bedste ønsker,
Daan Tech

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunde godt tænke mig at der var en…

Kunde godt tænke mig at der var en dansk bruger vejled

7 mei 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej med jer. Tak for din anmeldelse. I øjeblikket har vi en international standardbrugervejledning på engelsk. I den nærmeste fremtid vil vi lancere et oversættelsesprojekt.

Glad

Leveringstiden var lidt lang, men det var det hele værd, da jeg modtog BOB!

Den gør min hverdag nemmere!

1 mei 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej. Vi er meget kede af, at du har oplevet denne leveringsubehag. Vores kundeservice står altid til din rådighed i tilfælde af spørgsmål.

Bob er bedste 'adoption' ever

Nem og hurtig installation.
Pynter i køkkenet.
Sparer en del vand ift. almindelig opvask.
Gør det den skal.

14 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hallo! Tak fordi du har valgt vores Bob. Velkommen til Daan Tech-familien! :)

Hurtig og pålidelig levering

Hurtig og pålidelig levering. Fedt produkt. Har derfor nu købt to. Til lejlighed og kolonihave 👍🏻😊

19 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du har valgt vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech produkter :)

Fantastisk lille sag

Fantastisk lille sag - utroligt at vi har kunnet undvære den i kolonihaven 😍

22 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du har valgt vores Bob. Vi er meget glade for at vide at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech produkter :)

Bob mini

Fuldt ud tilfreds med leveringstid og produktet.

20 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du valgte vores Bob og Daan Tech produkter :) Vi gør vores bedste for at levere Bob til sit nye hjem så hurtigt som muligt.

Fantastisk kundeservice.

Ved min bestilling gik noget åbenbart galt, og jeg fik k bestilt en sølv front i stedet for blå. Jeg gjorde straks opmærksom på det, og fik indtrykket at det blev rettet. Jeg modtog hurtigt min Bob...med sølv front. Jeg skrev igen til kundeservice, og fik med det samme svar
Inden for få dage fik jeg, uden beregning, tilsendt en blå front og en kassette. Dét er god service! 👍

17 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej. Vi er meget kede af, at du har oplevet denne ulejlighed. Vi byder dig velkommen i vores Bob's familie! Vores kundeserviceteam vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Super

Super, skriver kun fordi jeg får en mail hver anden dag om at svare...

17 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du valgte vores Bob og Daan Tech produkter :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så er jeg på slutningen af 2 uge uden…

Sidste og endelige Update;

Så kan jeg med et lettelse endelig sige, at dette "eventyr" endelig er overstået.
Mine penge er sendt retur ind på min konto så til trods for alle disse mdr. Frem og tilbage kan jeg da give en positivt tommel fingeren op for, at få mine penge tilbage igen.

Update, så er der endelig givet tilsagn for afhentning af BOB opvaskemaskinen d. 16/5 -23 ml. Kl. 9-17 af PostNord, samt returnering af mine penge ind på min konto, indenfor 14 efter modtagelsen af maskinerne på deres fabrik, nu krydser jeg fingre for det hele herfra går gnidningsfrit og maskine ikke pludselig går tabt i posten ligesom den anden kunde maskine gjorde 🤞 krydser for, at alt går vel herfra🤞🤞🤞

Så er jeg på slutningen af 2 uge uden svar fra jeres kundeservice kan læse mig frem til, at jeg absolut ikke er den eneste med problemer med jeres fremgangsmåde for at returnere jeres defekte vare bare ikke okay. Gu ved om jeg så ovenikøbet risikerer, at skulle.slås med jer for at få mine penge retur.
Så nej ikke nogen god oplevelse herfra hverken med produkt eller fra kunde"service"
Det her cirkus har taget sted siden januar. Får efterhånden en fornemmelse af at det er det jeres "træning" indeholder udmat kunden......mest muligt....ergo så giver de nok op på et eller andet tidspunkt.....forkert giver mig mere 'blod på tanden" uretfærdighed er ikke.min kop te, god dag

11 mei 2023
Review zonder uitnodiging

Hej,
Vi beklager den ulejlighed, du har oplevet med din Bob og vores kundeservice. Vi bestræber os hver dag på at give vores kunder den bedst mulige service.
Tak for din hjælp til at forbedre vores service.
Som aftalt med kundeservice vil vi afhente pakken hjemme hos dig og refundere dine penge på din anmodning.
Vi står fortsat til rådighed og er klar til at lytte til dig.
Daan Tech-teamet

Let at bestille

Let at bestille, og kom hurtigt frem fra fabrikken i Frankrig.
Den er let at sætte op og bruge.

11 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hallo! Tak fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech-produkterne :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ønsket mig en Bob i flere år

Jeg har ønsket mig en Bob i flere år.
Jeg har nu en lyserød og hvid Bob i mit køkken til at tage opvasken 🤩
Han var nem at installere og han gør et fantastisk job med at tage opvasken, 5 stjerner 🤩🤩🤩🤩🤩

14 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Drømme går i opfyldelse! :) Tak fordi du valgte vores Bob.

No regrets

Har købt en orange Bob. Han er meget fin fylder ikk meget, trods vi bor småt, ok lydsvag, næsten lidt hyggeligt med lyden af vand og at man kan følge med gennem vinduet og nu skal vi ikke diskutere mere hvem der tager opvasken ! 🙌🏵️ Wuhuu

6 april 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du har valgt vores Bob. Vi er meget glade for at den hjælper jer med opvasken, og med at have mindre skænderier! :)

Det er et godt produkt

Det er et godt produkt, med mange smarte funktioner. Køb og levering var helt smertefrit.

2 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej! Tak fordi du valgte vores Bob. Vi er meget glade for at vide, at du er tilfreds med kvaliteten og brugen af Daan Tech produkter :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fantastisk maskine og vil kun…

Det er en fantastisk maskine og vil kun anbefale den til andre. Farven på lågen er præcis som på billedet og den er utrolig nem at sætte op. Elsker min Bob!

22 maart 2023

Antwoord van Daan Tech Danmark

Hej, Tak for din meget gode feedback! Vi er glade for at høre, at farven på Bob'en er som du forventede!

Lees meer over geverifieerde reviews.