Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Dagrofa er Noget Være Bras

Dagrofa er Noget Være Bras , de er for enerådig , bestemmende , de BESTEMMER hvad de forskellig forretning der handler der ved , Så som Meny Minkøbmand & Spar , For eksempel Nu i den Lokale Spar der har Forsøgt i Over 5 år at ville gerne have 5 L Klar Eddike fra Heiberg , Men NÆ nej det Kan / Må de ikke Sælge for DAGROFA sådan noget Svineri & Diktatur

3 juli 2026

Alt er stille

Køber økovalnødder. Desværre er posen fyldt med hård skal fra nødderne. Skriver en meddelelse til Dagrofa.
Oplever respons som meget kort for hovedet. Ingen beklagelse heller. Blot et skema, der skal udfyldes. De vil overføre et mindre beløb som kompensation. Efter en måned kontakter jeg dem igen, da beløbet endnu ikke er at se på min konto. Her tre uger efter har jeg stadig intet hørt.
Dårlig, dårlig stil 🙁

22 mei 2026

Ubehøvlet!

Ubehøvlet, nedværdigende og afvisende.

Har endnu aldrig oplevet så træls et svar på en simpel forespørgsel over mail i hele min karriere.

Hjemmeside så fejlbehæftet at det er pinligt og med manglende informationer, som du da ikke skal drømme om at kontakte "kundeservice" med, da du tydeligt ubelejligere dem og er for fatsvag til at modtage et ordentligt svar fra dem.

27 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

latterlig side i har for kunder

latterlig side i har for kunder!
Når man allerede er kunde, burde flowet være:
“Velkommen tilbage – log ind”

Ikke
Microsoft-fejlkoder
“du findes ikke i tenant”
ingen forklaring
ingen “mangler du adgang?”-knap

Det er ren intern IT-logik, der er smidt direkte i hovedet på kunder.

FIX DET!

10 januari 2026

IKKE GODT NOK!

IKKE GODT NOK!

Den 23 juni modtog jeg mail om at jeg skulle modtage kompensation grundet køb af varer der viste sig dårlige, her 3 uger efter har jeg stadig ikke modtaget nogen kompensation, det er simpelthen ikke godt nok, man svarer ikke på mail!!! Dette er direkte pinligt af Dagrofa!!!

14 juli 2025

Stop papirsreklamer

Dagrofa food service bliver ved at sende papirsreklamer i min postkasse og det til trods for at FK Distribution har skrevet til Dagrofa for over en måned siden, om at jeg ikke ønsker reklamer i min postkasse i form af fældede træer og tryksværte.
Hvordan kan det stoppes, der er ikke nogen kontaktoplysninger på Dagrofas blad

3 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehøvlet medarbejder og MEGET dårlig oplevelse i Næstved Dagrofa.

Fy for den da en kundemoral der er i Næstved. Jeg står som kunde, mit medlemsskab er udløbet, da jeg ikke har handlet længe i butikken.. Jeg bliver mødt af den mes u - kompetente og ubehøvlet medarbejder. Trods der ligger varer på båndet for over 1500 kr. Jeg beder om at blive oprettet på ny, og får besked om at det koster dem penge at have mig oprettet. Og hvad det er for en virksomhed jeg har, siden jeg ikke har handlet. Undskyld mig, men er det ikke sagen udvidende - Jeg bliver het paf, Hvad er det for en kunde behandling. JEG SÆTTER ALDRIG MINE BEN DER IGEN… fy for den da en behandli

28 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

dårlige forretningsmoral en meget skuffende oplevelse…

Jeg havde en meget skuffende oplevelse med Dagrofa. Jeg bestilte en skål som i virkeligheden skulle også have de lå til men de havde ikke så det skulle komme fra andre sted så jeg kan ikke forstå hvorfor I ser nogle skål ud låg,
låg var ikke på lager så skulle det levere en anden dag . Da jeg kontaktede kundeservice for at få en løsning, blev jeg informeret om, at låget ikke var en del af produktet, selvom det var tydeligt angivet i beskrivelsen.
Som om det ikke var nok, blev jeg også opkrævet 475 kr ex moms i fragt, hvilket jeg finder helt uacceptabelt og urimeligt. Det er uhørt dårlig forretningsmoral at opkræve så meget for fragt og levere et produkt, der ikke svarer til beskrivelsen. Jeg kan desværre ikke anbefale denne virksomhed og vil råde andre til at være forsigtige, når de handler her.
Mvh. Malik

6 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Prøvede deres butter chicken og kan…

Prøvede deres butter chicken og kan godt forstå hvorfor de ikke reklamere med deres firma navn på fronten af glaset hvor der bare står "delikatessen anbefaler" ved ikke hvem de er men de har ikke forstand på mad og det er i hvertfald ikke en delikatesse....bag på glaset kan man læse det er Dagrofa som står for det og bruger naturens køkken til fremstilling...

Kyllinge kødet er store hele stykker som bare er flået af en kylling, du kan se knogle mærkene på kødet, hvor alle andre jeg har prøvet er lavet i mundrette stykker, men det er tydeligt at se de ikke gider at lave kvalitets mad og kun er ud efter at lave det så billigt som muligt.

Det giver også et resultat hvor du kan finde halv store knogle/brusk stykker hvilket ikke er sjovt at sætte tænderne i, så min anbefaling er klart at undgå mad fra denne udbyder, jeg gav 75kr for et glas of det er ikke 5kr værd, vi smed det ud efter vi tyggede i hårde knogle/brusk stykker.

4 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dagrofa Østerbo.

Dagrofa Østerbo.
Kæmpe stor tak og tillykke fordi I har reddet den her butik, som ellers var ødelagt på grund af dårlig ledelse... Det var en butik som var i krig med sine egene kunder men nu er det den bedste i kæden. Takket være den ny bestyrrelsen og takket være DAGROFA at endlig har reageret med sund fornuft. Dejlig sted at handle med masser af varer og søde venlige betjening.
Patrick

23 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Chauffører der ikke kan forstå et vink med en vognstang

Det er dog de mest egoistiske, arrogante og forstokkede chauffører der kører ved det firma.
ARLA FOODS vejskilt er flyttet til Høgelundvej, samtidigt er der sat et vejlende skilt op, om at lastbil kørsel til ARLA henleder til Høgelundvej. Men nej da, man kører på Boels Vej, en alt for smal vej, der i forvejen kun lige er bred nok til 2 biler. Giv da f..... i, om der kommer modkørende, de skal vige for de store og ellers pløjer vi bare grøftekanten op, det er jo ikke os der bor her. Lige så meget pyt med, at vejen efterhånden slår revner overalt og den skaldet af for af den tunge trafik.
Et tip til alle der ønsker en chauffør uden rotering, de findes hos Dagrofa. Bare fordi man er chauffør, kan man godt tænke over, at Arla skiltet er fjernet( sidste år allerede) og der er kommet et vejlende skilt op. Der er nok en mening.

20 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen hjælp ved knækket tand grundet knoglesplint

Min søn bed i et stykke knoglesplint i en “PartyPølse” fra Dagrofa og knækkede sin tand. Han blev bange og spyttede alt ud i skraldespanden. Fordi han ikke i sin forskrækkelse gemte knoglestykket, vil Dagrofa ikke anerkende skaden 🙄 Dårlig kvalitet, dårlig kundeservice/ansvarsfølelse

27 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Medarbejder som stod i reseption var…

Medarbejder som stod i reseption var totale avisnede og havde dårlig attitude og sagde til mig at hvis jeg ikke vide hvor alle de vare var så skulle jeg lade være med at komme og jeg skulle sende en der vide det ! Han tror han var på Nørrebro men ikke Dagroffe desværre tror han hed Claus

19 december 2021

Braiserede grisekæber til 89,95kr

Braiserede grisekæber til 89,95kr
Smagte ikke af noget som helst. Jeg kan absolut ikke anbefale produktet, vi kunne lige så godt have spist kogt ris med ingenting på.

14 april 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.