Deze meiden leveren een geweldige service! Altijd meteen reactie op de mail/vragen en nemen meteen actie. Ik had een broek met een klein productiefoutje. Vroeg niet eens om een nieuwe maar de volgende... Toon meer
Super goede service! Meedenken over advies voor de maat en daarin gelijk met iemand contact. Pakket raakte even zoek en kwam maar niet tevoorschijn, gelukkig opeens wel naar aantal dagen later. Ze heb... Toon meer
Vanwege de reviews een sportlegging gekocht. Ben niet helemaal tevereden. De legging die ik heb besteld is voor mij te klein. Helaas geen grotere maten. Ik stuur hem niet terug, want hij zit verder... Toon meer
Lang opzoek geweest na de perfecte sportlegging. Via social media kwam ik terrecht bij Daily Gym. Ik twijfel altijd tussen 2 maten, maar met het juiste advies van de dames heb ik de perfecte legging g... Toon meer
Welkom bij Daily Gym, een merk opgericht door twee zussen die een passie delen voor sport en stijlvolle, comfortabele sportkleding. We begrijpen de frustratie van het vinden van gymkleding die niet squad- of zweetbestendig is, en we willen een oplossing bieden voor dit probleem. Onze missie is om trendy sportkleding van hoge kwaliteit aan te bieden. Als actieve vrouwen weten we hoe belangrijk het is om sportkleding te vinden die goed zit en je bij elke beweging ondersteunt. Daarom hebben we een collectie samengesteld van de meest trendy sportkleding voor een betaalbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij Daily Gym doen we er alles aan om u de best mogelijke winkelervaring te bieden. We streven ernaar om uitzonderlijke klantenservice, snelle verzending en probleemloze retourzendingen te bieden. We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop en we zijn er om je te helpen als je vragen of opmerkingen hebt. Met veel liefde, De Daily Gym Sisters
Nieuwe baan 28, 6049ES, Herten, Nederland
Vraagt klanten om een review
2x al besteld en ben blij met de kwaliteit.
Fijn dat er een maattabel bij zit!

Antwoord van Daily Gym
Super bedrijf! Helpen snel en goed met evt advies. Mooi materiaal en snel geleverd ik ben zeer tevreden😁

Antwoord van Daily Gym
Het blauwe sportsetje gekocht en ben er erg blij mee. Stof is zacht en zit heerlijk. Zal zeker nog eens bestellen

Antwoord van Daily Gym
Fijne website, duidelijk en snel besteld. Ook de bezorging liep goed en snel. Netjes ingepakt.
Zelf heb ik 2 setjes van een short en sport BH en 1 lange legging besteld. Ze zitten heerlijk om in te sporten, óf om gewoon mee op de bank te hangen ;-). De broekjes zakken niet af en kruipen niet omhoog. Het materiaal lijkt stevig en kwalitatief goed, zeker voor deze prijzen! Ze gaan ook zeker mee op vakantie om heerlijk mee te kunnen wandelen! Aanrader dus! :)

Antwoord van Daily Gym
Broekjes zoals je ze mag verwachten. Goede prijs. Ga zo door. Weet alleen niet hoelang de bedrukking erop blijft zitten. Verder niks te klagen!