OPLICHTERS!!! Mijn moeder had schoenen besteld en inderdaad leek alles in het begin heel normaal en uiteindelijk na een maand nog niks binnen.. ik ben even gaan snuffelen voor haar maar niets dat... Toon meer

Had ik maar eerst deze reviews gelezen in plaats van enthousiast een bestelling te plaatsen en direct te betalen. De website is inmiddels niet meer in gebruik en op mail wordt niet gereageerd! He... Toon meer

Fake site. Bestel proces is helemaal normaal totdat de goederen worden verstuurd. Netjes een bevestiging met een track en tracé bevestiging. Maar helaas daarna functioneert niets meer en zijn de vers... Toon meer

Mag ik aub met spoed een retourformulier ontvangen, anders ben ik niet binnen de 14 dagen en mijn aankoop items zijn te groot. Naazma_panchu hotmail com Bestellingsnr.: DS7444352549 Dat... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Retour gaat stroef

Een aantal jurkjes thuisgekregen. 1 heb ik gehouden, maar ik moet wel de hele bestelling betalen. 1 kledingstuk is kapot aangekomen en dit geld zou ik in tegoed terug krijgen. Niks van weer gehoord en bij Klarna moet ik nu gewoon het volle bedrag gaan betalen.

Reactie:
Bestelnummer: DS4127721301
Ik had 4 kledingstukken ontvangen en 2 daarvan pastte niet. Deze zijn goedgekeurd voor verzending en teruggestuurd. Hier heb heb ik nog niks over gehoord en de kleren zijn al zeker een maand terug. 1 kledingstuk was stuk en daarvan zou ik tegoed op mijn account krijgen, deze mocht ik daarna houden. Ik heb het tegoed niet op mijn account staan en ik moet volgens Klarna het volledige bedrag betalen.

Reactie:
Ik heb mail contact met jullie gehad over het retourneren van de pakketjes, niet over mijn geld wat ik maar niet terugkrijg van jullie. Ik ga niet voor alle 4 kleding betalen als ik het niet meer thuis heb…

20 november 2021

Hoi,
Het spijt ons dat de winkelervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Uit onze gegevens blijkt dat we via e-mail contact met u hebben opgenomen en ons hebben ingespannen om dit probleem op te lossen. We hopen dat het naar tevredenheid was.
Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt.

Fast delivery, Good quality

Good quality

17 november 2021

Antwoord van Daisyall

Thank you for your comment. Your satisfaction is our main priority. and encouragement will keep us moving forward.

We sincerely hope that we will have more chances to serve you.

Ziet er precies zo uit als op de site

Ziet er precies zo uit als op de site. En snel geleverd

12 november 2021

Antwoord van Daisyall

Bedankt voor je reactie. Uw tevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. en aanmoediging zullen ons vooruit helpen.

We hopen oprecht dat we meer kansen zullen hebben om u van dienst te zijn.

Netjes en snel opgelost !!

Een dag na mijn melding heb ik netjes een mail ontvangen. Levering is vorige week 17 nov. Geleverd! Alles prima en goedestaat ontvangen ben zeer tevreden.

Update van onderstaande bericht:

Graag wil ik dat er contact met mij word opgenomen! 21 okt. Bestelling geplaatst en betaald DS0564343143
Waarom staat de status van de bestelling nu nog steeds op word verwerkt? Graag wil ik dat mij bestelling word verzonden of mijn geld terug! Want als ik dit zo lees zal ik het nooit ontvangen en ben ik mijn geld kwijt!!!!

8 november 2021

Hoi,
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. De helft van uw bestelling was klaar, de volgende 1 artikel(en) zijn nog in verwerking omdat het bedrijf in de hele wereld wordt getroffen door COVID-19.
Kleurblok luipaard sweatshirt met ronde hals en lange mouwen (1001403311) (15403311) Maat = XL Kleur = zwart
Zou je het erg vinden als we de artikelen die niet op voorraad zijn verwijderen en de rest voor je verzenden? Of we kunnen uw bestelling splitsen.

Bedankt voor je tijd. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Waardeloos

Waardeloos. Bestelling wordt niet geleverd. Bestelling geannuleerd zou geld terug krijgen 15 werkdagen max. Na 15 werkdagen niks terug weer bericht gestuurd financiële afdeling zou het onderzoeken. Tot op heden niks terug het is een grote oplichters bende. Dus mensen BESTEL HIER NOOIT IETS. ZWENDELAARS ZIJN HET.

Update.

4x hetzelfde bericht ontvangen we sturen het door naar de financiële afdeling hopen op uw geduld..grootste spoed . .onzin....er gebeurd niks.

4 weken en nog geen geld retour.

Smoes!!!!! upgrade betaalsysteem of ik nog 7 dagen wil wachten. Dus nog steeds niks opgelost. 13 oktober akkoord gekregen dat geld retour komt vandaag 14 november nog geen geld.

5 november 2021

Hoi,

Bedankt om bij ons te winkelen. We hebben kennis genomen van uw belangrijkste klacht en het spijt ons u de ongelukkige winkelervaring te moeten bezorgen.
U kunt er zeker van zijn dat de terugbetaling aan u wordt uitgevoerd zodra onze financiële afdeling dit heeft goedgekeurd.
Uit onze gegevens blijkt dat we contact met u hebben opgenomen en ons hebben ingespannen om dit probleem op te lossen. We hopen dat het naar tevredenheid was.
Bedankt voor je tijd en moeite. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Ik heb in augustus 2019 een bestelling…

Ik heb in augustus 2019 een bestelling gedaan. Ik had 5 items besteld. In Oktober wilde ik mijn bestelling annuleren omdat ik de levertijd te lang vond duren. Ineens waren 3 items wel beschikbaar. Deze heb ik laten bezorgen. De andere 2 items geannuleerd en ik zou mijn geld terug krijgen. Na een aantal keren contact te hebben gehad heb ik nooit mijn geld terug gekregen. Elke keer kreeg ik een reactie dat het gestort was en dat ik bij mijn bank aan moest geven dit voorrang te geven maar helaas pindakaas....nooit niks ontvangen!! Ik bestel nooit weer bij Daisyall

3 november 2021

Hoi,

Bedankt om bij ons te winkelen. We hebben uw belangrijkste klacht vernomen en het spijt ons u de ongelukkige winkelervaring te bieden.

Dit klinkt helemaal niet als een typische onze ervaring. We controleren graag de status van de bestelling en houden je op de hoogte. Wilt u ons uw gedetailleerde bestelinformatie bezorgen om ons te helpen uw probleem te bekijken en de beste oplossingen voor u uit te werken?

Reageren kan in het bericht.

Bedankt voor je tijd en moeite. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Heel blij met mijn vest en trui

Heel blij met mijn vest en trui ! En goede service echt top!

1 november 2021

Antwoord van Daisyall

Bedankt voor uw beoordeling.

Uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en je een blijere klant kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor je steun! Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Miskleun

Heb meerdere kledingstukken besteld en gekregen altyd perfect mooi als op de foto's na het wassen blijven mooi nu had ik een gebreide jurk besteld en ik krijg hetzelfde model ook grijs maar heel goedkoop nylonstof kan toch niet als ik terug stuur leg ik er geld bij baba

31 oktober 2021

Antwoord van Daisyall

Bedankt voor je positieve opmerking en feedback. We hebben voordeel in prijs bij de meeste online winkels. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Alles was top!

Mooie foto's en duidelijke omschrijving.
Goed verpakt en snelle verzending!
Heel tevreden met mijn aankopen!

6 oktober 2021

Met vriendelijke groet!

Goede leuke kleding voor betaalbare…

Goede leuke kleding voor betaalbare prijs

4 oktober 2021

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Paar x besteld en altijd tevreden.

28 september 2021

Hoi,

Bedankt voor je positieve opmerking en feedback. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Perfect

Perfect good fast delivery,

26 september 2021

Antwoord van Daisyall

We sincerely hope that we will have more chances to serve you.

Best Regards!

Mooie kleding voor scherpe prijzen en…

Mooie kleding voor scherpe prijzen en snelle levering

9 september 2021

Met vriendelijke groet!

Ik ben mijn retourlabel aan het wachten!👍

Ik heb gisteren uitendelijk contact met Daisyall opgenomen door zijn Facebook page. Ze waren aardig en ze hebben mij geholpen en nu ben ik aan het wachten voor de email met de retourinstructies en de retourlabel. Ik hoop dat ik snel mogelijk mijn pakket kan retourneren en ik kan mijn geld terug krijgen om weer te winkelen.🤗

19 augustus 2021

Antwoord van Daisyall

Onze excuses als we deze keer niet aan je verwachtingen hebben voldaan, maar we zijn trots op onze klantenservice en op onze producten, dus neem alsjeblieft contact op met de klantenservice en we zullen het goed voor je maken, wat er ook gebeurt.
We zouden het op prijs stellen om nog een kans te krijgen om uw bedrijf te verdienen.

Goedendag!

Beste klant,

Antwoord van Daisyall

Bedankt voor uw beoordeling.

Nogmaals bedankt voor je steun! Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Easy to track your order

16 augustus 2021

Dear customer,

Thank you for your positive comment and feedback. Your encouragement will keep us moving forward and constantly improving our service.

Looking forward to serving you again!

Yours Sincerely,

Heb 2 jurken bestelt,krijg ze alletwee…

Heb 2 jurken bestelt,krijg ze alletwee niet retour dhl neemt ze niet aan omdat het retour code niet klopt.
Ds1978104310
Ds7596185701
Van deze laatste zeggen jullie op de site dat de retour datum is verstreken, maar ik heb hem 30 juli bij jullie besteld. Kan dus niet.
Nogmaals waar moet ik het naar toe sturen.

16 augustus 2021

Hoi,

Uit onze gegevens blijkt dat onze klantenservice contact met u heeft opgenomen. neem dan een check en antwoord ons.

Voor alle problemen waar je de volgende keer hulp bij nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Prettige dag!

Super goede producten voor een mooie…

Super goede producten voor een mooie prijs

14 augustus 2021

Beste klant,