OPLICHTERS!!! Mijn moeder had schoenen besteld en inderdaad leek alles in het begin heel normaal en uiteindelijk na een maand nog niks binnen.. ik ben even gaan snuffelen voor haar maar niets dat... Toon meer

Had ik maar eerst deze reviews gelezen in plaats van enthousiast een bestelling te plaatsen en direct te betalen. De website is inmiddels niet meer in gebruik en op mail wordt niet gereageerd! He... Toon meer

Fake site. Bestel proces is helemaal normaal totdat de goederen worden verstuurd. Netjes een bevestiging met een track en tracé bevestiging. Maar helaas daarna functioneert niets meer en zijn de vers... Toon meer

Mag ik aub met spoed een retourformulier ontvangen, anders ben ik niet binnen de 14 dagen en mijn aankoop items zijn te groot. Naazma_panchu hotmail com Bestellingsnr.: DS7444352549 Dat... Toon meer

1,4

Zeer slecht

fijn materiaal als je voor katoen…

fijn materiaal als je voor katoen blends kiest of linnen/katoen
leuke kleren net even iets anders toppie

7 augustus 2021

Bedankt voor uw beoordeling.

Uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Ik hoop dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn en je een blijere klant kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor je steun! Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

zou heel graag mijn order terug willen…

zou heel graag mijn order terug willen sturen maar waar kan ik het pakket inleveren DS5855271565 heb wel een print gehad maar dhl neemt het niet aan wie wel kan ik nergens vinden bvd

7 augustus 2021

Beste klant,

Bedankt om bij ons te winkelen. Onze excuses als we deze keer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. maar we zijn trots op onze klantenservice en op onze producten.

U kunt er zeker van zijn dat we ons best zullen doen om het probleem voor u op te lossen. we hebben u e-mails gestuurd voor gedetailleerde oplossingen. neem dan contact met ons op via e-mail om tijdig antwoord te krijgen.

Bedankt voor je tijd en moeite. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Geduld is een schone zaak.

Levering duurt heel lang en maat van badkleding is wel erg onduidelijk. Als je L besteld dan past het alleen als je zelf als je hele kleine borsten heb.

6 augustus 2021

Beste klant,

Bedankt om bij ons te winkelen. Als professionele online winkel doen we altijd moeite om onze klanten tevreden te stellen. We zullen proberen ons bezorgsysteem te verbeteren om het sneller en veiliger te maken. omdat we kleding maken met onze eigen maattabel, kan dat een beetje anders zijn met die van jou in de buurt.

U kunt er zeker van zijn dat we ons best zullen doen om het probleem voor u op te lossen. Wilt u ons uw gedetailleerde bestelinformatie bezorgen om ons te helpen uw probleem te bekijken en de beste oplossingen voor u uit te werken?

Bedankt voor je tijd en moeite. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Foto en product komen niet overeen

Foto en product komen niet overeen. Op de foto ziet het er prachtig uit maar de kwaliteit en kleur is waardeloos. Al met al 20 euro kwijt aan alleen al verzend- en retoursturen. Dit was eens en nooit weer. De kleding lijkt trouwens ook gefotoshopt op de modellen. Zo kan ik ook wel model in de kleding krijgen.

5 augustus 2021

Hallo Marlies,

Bedankt voor je recensie! Het spijt ons te horen van deze teleurstellende ervaring.

Normaal gesproken zou er een klein kleurverschil zijn tussen het echte item en het item dat online wordt weergegeven, voornamelijk omdat de instellingen van het computerscherm de kleur van de afbeeldingen op onze website kunnen veranderen. We hopen op uw begrip en bieden onze excuses aan voor deze lichte verwarring.

We verbeteren onze website voortdurend om onze klanten een betere service te kunnen bieden. onze klantenservice heeft per e-mail contact met u opgenomen. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Prettige dag!

Beste Klant,

Bedankt voor je positieve opmerking en feedback. We zijn toegewijd om producten van hoge kwaliteit te leveren met een betaalbare prijs en we geven om de winkelervaring van onze klanten. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Hoogachtend,

Ik heb mijn bikini gisteren ontvangen…

Ik heb mijn bikini gisteren ontvangen en ben uiterst tevreden, heb wel een maatje groter genomen!

28 juli 2021

Bedankt voor uw beoordeling.

Uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Neem contact op met onze klantenservice om de volgende keer de maat te selecteren, zij zullen u enkele nuttige suggesties geven.

Nogmaals bedankt voor je steun! Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Beste klant,

Bedankt voor je positieve opmerking en feedback. Uw aanmoediging zal ons vooruit helpen en onze service voortdurend verbeteren.

Slechte klantenservice!! Slechte kwaliteit kleding

Ik had een bestelling geplaatst maar ben niet tevreden over de kwaliteit!! Maar de klanten service kan ik nergens vinden ik kan maar 3 items retourneren maar 2 riemen niet!!! Ik hoop het nog voor mijn vakantie op te lossen anders is het een duur grapje voor iets wat je niet terug kan sturen 🥺

25 juli 2021

Beste klant,

Bedankt om bij ons te winkelen. We hebben kennis genomen van uw belangrijkste klacht en het spijt ons u de ongelukkige winkelervaring te moeten bieden. Houd er rekening mee dat het retourverzoek is geaccepteerd. Kunt u het trackingnummer van het retourpakket doorgeven?

We verbeteren onze website voortdurend om onze klanten een betere service te kunnen bieden. Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

bestelling DS0835721191

Hallo ik heb mijn bestelling DS0835721191 nog niet ontvangen sinds 30 juni besteld en de status veranderd ook maar niet. Ik had de kleding graag voor de vakantie gehad. Zou toch moeten lukken binnen een maand zou je denken. Maar helaas. de status blijft maar wordt verwerkt. ik zou graag een update willen ontvangen en misschien is het mogelijk vast een deel te verzenden?

Bedankt voor jullie antwoord zoals boven beschreven splits de bestelling maar. Stuur de dingen die jullie al hebben maar op en dat ene artikel wat ontbreekt mogen jullie na sturen

24 juli 2021

Beste klant,

Ik hoop dat je een fijne dag hebt!

We kennen uw belangrijkste klacht en het spijt ons u al het ongemak te bezorgen.

Wij verontschuldigen ons voor de overlast die wij hebben veroorzaakt. De meeste artikelen van uw bestelling waren klaar, behalve 1 artikel, de volgende artikelen worden nog verwerkt.

Patchwork Halter V-hals Klassieke Bikini's Badpakken (202381233) (15381233) Maat = L Buste = 34,75 inch Taille = 32,00 inch Heupen = 43,25 inch Kleur = Militair Groen Jurk Lengte = 37,00 inch Schouder = 15, 00 inch mouwlengte = 15,00 inch lengte = 20,75 inch

Zou je het erg vinden als we de artikelen die niet op voorraad zijn verwijderen en de rest voor je verzenden?

Bedankt voor je tijd. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Mooie kleding.

Mooie kleding.
Goedkoop
Mooie kwaliteit
Goede maatvoering

21 juli 2021

Hoogachtend,

Super tevreden over mijn aanwinsten

Eerst de maten bekeken, daarna de bestellingen gedaan met soms een S als de maat klein uitviel, en soms ook een M. Daardoor past de kleding goed, want voor die ultra lage prijzen, hoef ik dan niets terug te sturen. Dat loont niet echt.
Erg tevreden over mijn aanwinsten en de service

20 juli 2021

Dear customer,

Thank you for your positive comment and feedback. Your encouragement will keep us moving forward and constantly improving our service.

Looking forward to serving you again!

Yours Sincerely,

Daisyall

Beste Daisyall,

jullie typen onderstaand bericht, maar ik heb nog geen mail ontvangen van jullie???? groetjes Anouk de Veen

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldoet.

Om u te helpen het probleem efficiënt op te lossen, hebben we onze oplossing naar uw e-mail gestuurd.

19 juli 2021

Geachte klant,

Houd er rekening mee dat we u vandaag een e-mail hebben gestuurd. Controleer uw inbox.
Voor overige vragen kunt u per e-mail contact met ons opnemen. we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Nogmaals bedankt voor je steun en medewerking! Neem contact met ons op als u meer hulp nodig heeft.

Hoogachtend,

Ik heb eind mei een bestelling gedaan…

Ik heb eind mei een bestelling gedaan nummer DS4634016124 en nog steeds niets mogen ontvangen en ook geen bericht meer gehad krijg ik nog wat toegestuurd ??? Ik vind het wel heel erg lang duren.

M,V,G, Angelique Scheffers

15 juli 2021

Bedankt voor uw feedback.

We kennen uw belangrijkste klacht en het spijt ons u al het ongemak te moeten bezorgen. Hier controleren we of de bestelling klaar is, behalve dat er 1 artikel is verwijderd wegens niet op voorraad. wil je de bestelling houden?

Bedankt voor je tijd en geduld. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Retourneren niet mogelijk via website!

Gisteren, 13 juli, eindelijk mijn bestelling ontvangen welke ik op 30 mei betseld had,
Wil graag alles retourneren daar geen enkele maat klopt, Schoenen te klein enz.
Via retourneren getracht een retourticket aan te vragen. Dit is op geen enkele manier mogelijk. Zegt dat er geen bestelnummer is.
Graag een retourticket en adres waar naar toe sturen!
Betreft bestelnummer:
DS9285570872

14 juli 2021

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldoet.

Bedankt voor je tijd en geduld. Ik kijk uit naar uw antwoord.

Ik kan geen retourticket aanvragen…

Ik kan geen retourticket aanvragen omdat jullie zeggen dat het niet binnen de 14 dagen van het retourneren is na ontvangst. Dit klopt niet en heb zojuist 13 juli t pakket in ontvangst genomen en wil het nu terugsturen. Jullie hebben een verkeerde maat opgestuurd. Waarom kan ik niet rechtstreeks contact hierover opnemen per mail of telefoon. Ik wil nu mijn geld terug plus verzendkosten. Ik heb uiteindelijk via messenger contact kunnen krijgen en daar het probleem uitgelegd . Het zal worden uitgezocht. Ik wacht nog even af.

13 juli 2021

Geachte klant,

Bedankt om bij ons te winkelen. We hebben uw belangrijkste klacht vernomen en het spijt ons u de ongelukkige winkelervaring te bieden.

Echt om te huilen.
Artikel gehad maar dat is dan ook alles.
Ben inmiddels 10 emails verder maar nog geen retourformulier ontvangen.
Er word alleen maar om heen gedraaid en verder gebeurd er niets.
Niets bestellen mensen.

Edit:
Bedankt voor de snelle reactie
Het gaat om bestelnummer DS2132511619
Ik zie graag nog steeds naar 10 mailtjes verder het retourformulier tegemoet.
En tegens gesteld als u in u reactie zegt doet u er zo weinig mogelijk aan om de spullen geretourneerd te krijgen.

Edit:
Naar 20 mailtjes verder eindelijk een mail met het beloofde geld terug.
Echter een grote maar............
Of je wel eerst even je review wilt verwijderen.
Nogmaals niet mee in zee gaan.
Heel knap dat dit soort bedrijven kunnen bestaan.

11 juli 2021

Bestelling

Hallo, ik heb mijn bestelling van Daisyall uiteindelijk ontvangen, dat wil zeggen het eerste pakket.
Bij mijn laatste review was jullie vraag of ik pakket twee wil annuleren.
Ja dat wil ik, en ik zou graag een retournerings formulier of label willen ontvangen voor de items die ik wil ruilen van mijn eerste pakket, die zit er namelijk niet bij.
Mijn bestelnummer is DS 5244 7890 07

10 juli 2021

Bedankt voor uw beoordeling.

We kennen uw belangrijkste klacht en het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw tevredenheid voldoet. Uw tevredenheid is altijd onze belangrijkste prioriteit, dus we hebben verschillende oplossingen voor u.

Controleer uw e-mail voor de gedetailleerde oplossingen.

Nogmaals bedankt voor uw tijd. Neem contact met ons op via e-mail als je een probleem hebt met je bestelling.