OPLICHTERS!!! Mijn moeder had schoenen besteld en inderdaad leek alles in het begin heel normaal en uiteindelijk na een maand nog niks binnen.. ik ben even gaan snuffelen voor haar maar niets dat... Toon meer
Had ik maar eerst deze reviews gelezen in plaats van enthousiast een bestelling te plaatsen en direct te betalen. De website is inmiddels niet meer in gebruik en op mail wordt niet gereageerd! He... Toon meer
Fake site. Bestel proces is helemaal normaal totdat de goederen worden verstuurd. Netjes een bevestiging met een track en tracé bevestiging. Maar helaas daarna functioneert niets meer en zijn de vers... Toon meer
Mag ik aub met spoed een retourformulier ontvangen, anders ben ik niet binnen de 14 dagen en mijn aankoop items zijn te groot. Naazma_panchu hotmail com Bestellingsnr.: DS7444352549 Dat... Toon meer
Zeer tevreden klant, bedankt
Ik heb al verschillende keren artikelen besteld bij Daisyall en ben ontzettend tevreden. Ik weet dat het wat langer kan duren voor je iets ontvangt maar als het langer dan 1 maand duurt, stuur ik even een mailtje, krijg keurig antwoord, dat er 1 of 2 artikelen niet voorradig zijn, en vraag om de rest vast te versturen en dat gebeurt ook.
Het retourneren idool totaal geen probleem, even een mailtje sturen en je krijgt een retourformulier met adres.
Daisyall ik ben erg tevreden over jullie. Eerdaags mijn volgende bestelling.
Bedankt en vriendelijke groet,
Gerda van Vliet.

Leuke kleding
Leuke kleding. Komt niet uit NL dus een week onderweg. Wel uitkijken wat je besteld want niet alles is zoals op de foto en de kwaliteit van de stoffen is ook minder.

Antwoord van Daisyall
Duurde erg lang het afleveren
Duurde erg lang het afleveren, het wordt wel verzonden op dezelfde dag, dan lijkt het alsof het snel komt. Echt niet.

Antwoord van Daisyall
Mooie producten en goede maatvoering…
Mooie producten en goede maatvoering levering nog redelijk snel

Antwoord van Daisyall
Waar blijft mijn bestelling??Nu 4weken…
Waar blijft mijn bestelling??Nu 4weken geleden. DS5712809586. Hoor er niks meer van!!

Antwoord van Daisyall
Slechte kwaliteit kleding, kapot, geen geld terug
Slechte kwaliteit kleding, 1 zelfs ronduit kapot, draden hingen eraan, kwam in een 'ali' -zak. 41 euro betaald en spijt van. Al dagenlang bezig nu met emailen met dit bedrijf. Ik moet steeds nieuwe foto's sturen omdat het niet duidelijk zou zijn wat het probleem is. (?) Nee, deze foto is niet van het gehele produkt. Nee, op deze foto staat het labeltje niet, nee, deze foto was te wazig. (?) Inmiddels al 8 fotos gestuurd. Tijdrekkerij. Heb gesmeekt om een retour formulier. Geven ze niet. Geld kwijt. Heb elke email mijn rekeningnummer vermeld, maar nee. Ik zou een kortingsbon krijgen twv de HELFT vd waarde v het produkt, als ik IETS NIEUWS ZOU BESTELLEN 😂😣
Nooit meer.
Waardeloos dit.

Antwoord van Daisyall
Hallo ,ik heb een bestelling gedaan in…
Hallo ,ik heb een bestelling gedaan in juni!Jullie maken reclame binnen 7-15 dagen bezorgen !!Nu ik deze reviews lees vrees ik et ergste.Van mijn laatste centen een jurkje gekocht die ik waarschijnlijk nooit zal ontvangen!En dat zou ik schandalig vinden!Graag zou ik willen weten hoe et er voor staat met de bestelling DS0306416657!!Daar ik et gekocht heb voor mijn vakantie

Antwoord van Daisyall
Wil graag mijn bestelling ontvangen
Wil graag mijn bestelling ontvangen. DS6531365616.
Graag reactie vanuit jullie. Geen mogelijkheid om via jullie eigen site jullie een bericht te sturen. Vind dit zeer slecht. Status van bestelling is elke dag anders. Nu staat t weer op wordt verwerkt.....had 25 juni al geleverd moeten worden stond vorige week in de status. Maar duurt nogal lang allemaal. Denk dat als ik dit vantevorenhad geweten en de reviews had gelezen had, dat ik nooit bij jullie had besteld! Dit is in ieder geval geen goed begin bij een 1e bestelling.

Maten kloppen niet
Maten kloppen niet. Ik heb een maat S besteld en krijg een jurk waar in iemand als ik verzuipt..
Chinese rotzooi dus. Nooit meer Daisyall

Andere ervaringen met Daisyall
Ik heb al meerdere spullen besteld bij Daisyall. Altijd op tijd (ongeveer 5 dagen) ontvangen. Keurig verpakt en goede kwaliteit. Nu een jurk besteld die net iets te klein is, zo jammer! Mailtje gestuurd en binnen t uur kreeg ik antwoord. Mocht een coupon ontvangen met 50%korting en de jurk houden, of retour sturen. Ik koos voor t eerste dan kan ik er misschien nog iemand blij mee maken.
Dus zo kan t toch ook!

Antwoord van Daisyall
Ik wil graag artikelen retourneren…
Ik wil graag artikelen retourneren DS3381502628 maar dat lukt niet via de website, bellen kan niet en via mail geen reactie!!! Hoe krijg ik een retourlabel en geld terug zonder dat ik een incassobureau op mijn dak krijg!!!

Antwoord van Daisyall
Op 2 juni bestelling gedaan…
Op 2 juni bestelling gedaan DS2781260279, hij staat maar in de wacht en verwachting datum 7 tot 15 werkdagen.
Een grote fout als ik de reviews lees. Mag hopen dat mijn bestelling heel snel mag komen...slecht dit..

Antwoord van Daisyall
Ik heb op 5 mei een bestelling gedaan…
Ik heb op 5 mei een bestelling gedaan van meerdere artikelen, voor €77,30!!
Nog steeds niks ontvangen!
De schuld leggen ze bij covid neer.
Erg jammer want ik heb mij erg verheugd op de leuke kleding.
Ook geen telefoonnummer wat gebeld kan worden.
Stom dat ik niet eerst de reviews gelezen heb voor dat ik wat betaald had.
Hopend op een goede afloop, na nu al 5 weken in de wacht te staan!!
Een zeer teleurgestelde klant😥

Opgelicht?!!!
Ik heb op alle manieren geprobeerd contact te zoeken maar dit is niet mogelijk. Ik krijg geen contact of antwoord over mijn bestelling en vraag mij af of ik ben opgelicht?!!! Op 28-05 besteld én betaald onder nummer: DS9522086926.

Antwoord van Daisyall
Leveren of geld terug storten
Ik heb al diverse mails gestuurd en mijn bestelling DS6202821517 die op 25 mei geplaatst is nooit ontvangen. Ze reageren niet wanneer het geleverd zal worden en heb vervolgens verzocht de order te annuleren. Maar tot op heden ook nog steeds geen reactie nog mijn geld terug gestort.

Niets ontvangen
Ik hoopte dat alle slechte reviews niet waar zou zijn maar het lijkt toch te kloppen. Tot op heden mijn bestelling (DS4917220664) nog niet ontvangen. Op het bericht dat ik heb gestuurd krijg ik een standaard computer antwoord. Wellicht via deze weg eindelijk antwoord wanneer ik mijn bestelling kan verwachten?
Ik krijg als reactie dat er 2 artikelen niet op voorraad zijn. Ik ga ermee akkoord om het bedrag van de 2 artikelen terug te storten en de rest op te sturen. Ik wil graag op de hoogte worden gehouden mbt het verzendproces. Krijg ik dit nog per mail bevestigt…?

Bestelling niet ontvangen
Ik heb 25 mei een bestelling gedaan met bestelnummer DS1834965763,
Deze bestelling is nog niet bij mij aangekomen.
Ik heb gekozen voor achteraf betalen en dat moet dus nu voor 3 july gebeuren, dat ga ik dus niet doen aangezien ik mijn bestelling niet heb ontvangen.
Hoe word dit opgelost??????

vraag over bestelling
Goedendag,
Ik zou graag willen weten hoe het met mijn bestelling is. Ik kan niet vinden hoe ik de customerservice, waar op de website lovend over wordt geschreven, kan bereiken.
Ik hoor het graag spoedig!
bestelnummer is: DS2917935853

Antwoord van Daisyall
Ik heb op 21.5.2021 een bestelling…
Ik heb op 21.5.2021 een bestelling gedaan. Met achteraf betalen via Klarna. Nu krijg ik bericht dat er nog een bedrag openstaat en dat ik dat over uiterlijk 10 dagen moet betalen. Ik heb de bestelling tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Ook nooit een bevestigingsmail van u ontvangen. Bestelnr. DS7906631934.