OPLICHTERS!!! Mijn moeder had schoenen besteld en inderdaad leek alles in het begin heel normaal en uiteindelijk na een maand nog niks binnen.. ik ben even gaan snuffelen voor haar maar niets dat... Toon meer
Had ik maar eerst deze reviews gelezen in plaats van enthousiast een bestelling te plaatsen en direct te betalen. De website is inmiddels niet meer in gebruik en op mail wordt niet gereageerd! He... Toon meer
Fake site. Bestel proces is helemaal normaal totdat de goederen worden verstuurd. Netjes een bevestiging met een track en tracé bevestiging. Maar helaas daarna functioneert niets meer en zijn de vers... Toon meer
Mag ik aub met spoed een retourformulier ontvangen, anders ben ik niet binnen de 14 dagen en mijn aankoop items zijn te groot. Naazma_panchu hotmail com Bestellingsnr.: DS7444352549 Dat... Toon meer
op 15 mei bestelling geplaatst bij…
op 15 mei bestelling geplaatst bij Daisyall nog steeds niks ontvangen
Bestelling ook reeds betaald Betalingsbevestiging voor bestelling DS8475156626
Manon

Antwoord van Daisyall
25 mei een bestelling gedaan…
dankje wel voor de reaktie,graag de artikelen verzenden en het artikel dat er niet is laten vervallen en geld graag terug.
25 mei een bestelling gedaan DS6156525942 en betaald. De status van mijn bestelling staat nog steeds op verwerken.
Graag zou ik willen weten wanneer ik mijn artikelen twv bijna €100,00 mag ontvangen.

Antwoord van Daisyall
Of wil 57.69€ terug .en weet al zeker ik ga nooit meer bij jullie bestellen.
Ik heb twee bestelling een op 14 mei en op 25 mei maar nog bestelling binnen gekomen. Ik wil graag weet wanneer

Bestelnummer onbekend
Op 15 mei 2021 een bestelling van 5 artikelen geplaatst en betaald.
Als ik mijn bestelling wil volgen dan wordt mijn bestelnummer DS2024346465 niet herkent.
Ik heb weinig vertrouwen in een goede afloop gezien de vele negatieve recensies en wil langs deze weg aandacht voor mijn bestelling.

Retourneren
Ik heb mijn bestelde artikelen na 2 maanden wachten ontvangen, nu wil ik deze retourneren maar ik kan geen retouradres vinden.
Bestellingsnr.: DS0738983280

In afwachting.....
Hallo Daisyall,
Fijn om weer iets te horen.
Prima oplossing, om hetgeen wel op voorraad is te leveren, en de rest te annuleren.
Vriendelijke groet Joyce Rowaan
In afwachting.....ik heb voor het eerst een bestelling gedaan en zie er heel erg naar uit, om de leuke jurkjes binnen te krijgen. Ik heb op 20 Mei 2021 mijn bestelling gedaan, en ik hoop dat de meeste ervaringen die ik hier lees, alleen de negatieve zijn, maar er vast ook heel veel positieve zullen zijn. De positieve lees je vaak niet, want dan is alles goed gegaan hè. Nogmaals ik kijk uit naar de levering en ik hoop binnenkort mijn eerste echte ervaring met Daisy all hier te kunnen delen 🤗
Mijn bestellingnr is DS7064390098

DS0743143722
DS0743143722 , ik wil graag weten hoe men bestelling zit ?

Antwoord van Daisyall
Waar blijft mijn bestelling…
Waar blijft mijn bestelling DS9694340475. Heb 18 mei besteld en nog steeds niks ontvangen. We gaan 17 juni op vakantie daar heb ik ze voor besteld. Lekker dan, als ik dit had geweten had ik al dat geld niet uitgegeven. Waardeloos dit en nu ik alle reviews lees word het er niet beter van. SPIJT VAN DE BESTELLING

Antwoord van Daisyall
Slechter kan niet! Bestel hier niet!
Ik heb op 6-4 een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen terwijl het wel verstuurd is. In de e-mail die ik van daisyall heb ontvangen op 25-5 staat dat er een verkeerd adres op staat. Dit klopt niet!!! Het juiste adres staat er op. Nu zou mijn pakket bij LGG zijn en staat er “ transfer to last mile logistics providers” verder heb ik niets gehoord of gezien!!! Echt heel slecht dus! Via de site is het naar mijn idee onmogelijk om contact te leggen zodat ik mijn vragen kan stellen en op een fatsoenlijke manier met iemand in contact kan komen!

Ik heb op 26-04-2021 een bestelling en nog niet ontvangen
Ik heb op 26-04-2021 een bestelling gedaan en met IDEAL betaald.
Bestelbevestiging ontvangen.
Echter nog steeds staat de bestelling word verwerkt.
Ik heb al 2x per email gevraagd betreft mijn bestelling wanneer het eindelijk geleverd word.
Er word gezegd door vertraging COVID 19.
Tot op heden nog geen bericht gehad met duidelijkheid.
Vind dit echt niet kunnen zolang moeten wachten op mijn kleding.
Besteling DS9155086833

Antwoord van Daisyall
Goede oplossing aangeboden door Daisy!
Mijn bestelde spullen zijn binnen!
Na overleg met Daisy ivm met een vermeende adresfout, heeft men het goed opgelost en de pakket met DHL verstuurd! Vandaag ontvangen dus dubbel blij nu!

Status bestelling blijft ongewijzigd
Ik heb op 15 mei mijn bestelling gedaan, DS8055720874, 10 dagen later nog steeds geen wijziging in de status van mijn bestelling. Een week geleden kreeg ik een mail omdat ik reeds eerder op trustpilot iets gezet had dat er een probleem is met 1 artikel. Wat mij betreft mag mijn bestelling verstuurd worden zonder dit artikel. Ik zie graag iets gebeuren met mijn bestelling.
Bedankt,
Sandra

Antwoord van Daisyall
Mijn bestelling zou op 17-5 bezorgd…
Mijn bestelling zou op 17-5 bezorgd moeten worden maar nou staat bij de status dat het adres niet klopt??Dat klopt dus wel en baal nu echt dat ik nog steeds op bestelling zit te wachten die ik in maart heb gemaakt!!! Order nummer 618761909.. misschien dat ze hier reageren want via de site is het 1 grote ramp!! Vriendelijke groeten Yvonne Voorn

Antwoord van Daisyall
Ik heb een bestelling ontvangen en wil die retour doen!
Ik heb een bestelling ontvangen en wil het graag retourneren maar kan nergens een retour adres vinden. Ik vindt dit heel slecht! Nu heb ik dit gevonden, kan iemand mij vertellen of ik de artikelen naar dit adres kan retourneren???
Adres: RM 701TUNG HIP ( bedrijfsgebouw ) COMM BLDG244-248DES VOEUX , RD CENTRAL HONG KONG.
Dit is mijn ordenummer: DS0591051029.
Ik vandaag weer geprobeerd via de site te retourneren maar dat lukt nog steeds niet. Er staat een standaard bericht en dat ik over de 14 dagen zit om het te retourneren, dat is bull shit!!!

Antwoord van Daisyall
Na lang wachten bestelling ontvangen, goed en snel contact via mail
Op 11 april heb ik een bestelling geplaatst. Gezien een aantal artikelen niet voorraad waren, duurde levering langer. Uiteindelijk wel alles ontvangen. Per mail zijn ze goed bereikbaar en reageren ze snel.

Antwoord van Daisyall
Kom niet in contact met jullie
Kom niet in contact met jullie, zie nergens waar mn bestelling is ook niet in mn account heb met klarna ingevuld en betaal niets voor ik iets heb. DS8578985626 Graag zsm reactie

Beste mensen
Beste mensen
Ik heb een bestelling geplaatst op 4 mei 2021. Wanneer kan ik het ongeveer ontvangen? Want ga 26 mei met vakantie. Mvg Sana Tayeb
Hele lange wachttijden en nog niks!
Ik ben al
Meer dan 5 weken aan het wachten op bestelling DS0107091326.
Ik kan op geen enkele manier in contact komen met het bedrijf!
Ik zou graag mijn kleding willen ontvangen!

bestelling niet ontvangen
Op 24 maart een bestelling gedaan en nog steeds niets vernomen!! Ik kan ook geen contact maken via de site. Het gaat om nummer DS5354934451.
Graag verzenden wat op voorraad is!

Antwoord van Daisyall
Nog een keer DS8229171163 jullie geven…
Nog een keer DS8229171163 jullie geven aan 7 tot 15 dagen het is bij mij nu al 14 dagen dus het klopt niet wanneer komt mijn pakket binnen