OPLICHTERS!!! Mijn moeder had schoenen besteld en inderdaad leek alles in het begin heel normaal en uiteindelijk na een maand nog niks binnen.. ik ben even gaan snuffelen voor haar maar niets dat... Toon meer
Had ik maar eerst deze reviews gelezen in plaats van enthousiast een bestelling te plaatsen en direct te betalen. De website is inmiddels niet meer in gebruik en op mail wordt niet gereageerd! He... Toon meer
Fake site. Bestel proces is helemaal normaal totdat de goederen worden verstuurd. Netjes een bevestiging met een track en tracé bevestiging. Maar helaas daarna functioneert niets meer en zijn de vers... Toon meer
Mag ik aub met spoed een retourformulier ontvangen, anders ben ik niet binnen de 14 dagen en mijn aankoop items zijn te groot. Naazma_panchu hotmail com Bestellingsnr.: DS7444352549 Dat... Toon meer
retourneren onmogelijk
Bestelling na lang wachten ontvangen. Alles te groot en wil graag eea retouneren maar ondanks dat ze mij wel mailen op mijn mailadres, kennen ze nu plots mijn mailadres en bestelnummer DS9322055522 niet meer. kom onmogelijk ingelogd. Ook wachtwoord vergeten werkt niet. Willen wel graag verkopen maar iets retour nemen ho maar. Voel mij bedonderd.

Antwoord van Daisyall
Inmiddels de bestelling ontvangen van…
Inmiddels de bestelling ontvangen van daisyall na het schrijven van een slechte recensie. Nu ziet het artikel er heel anders uit dan op de foto en is te groot, dus wil ik het graag retour sturen. Heb nu een retourformulier uitgeprint, maar schijnt bij het scannen een verkeerde barcode te zijn. Als ik probeer contact met hun te zoeken voor een juist retouretiket lukt dat met geen mogelijkheid. Waarom allemaal zo moeilijk, ik wil de artikelen graag retour sturen en m'n geld terug... punt! Conclusie... ik koop nooit weer wat bij hun!

Onbetrouwbaar
Een bestelling gedaan vorig jaar juni, meerdere keren contact gezocht om geld terug te krijgen toen het langer als 3 maanden duurde. Ze bleven mij doorverwijzen. Tot op heden nog niks ontvangen en ook nooit mijn geld terug gehad.
27-06-2020 is de bestelling gedaan. Het bestelnummer is DS3468292616 op de naam Erwin Weizenbach. Ik hoop dat dit nu eindelijk opgelost word en het geld word teruggestort.

Antwoord van Daisyall
Mijn bestelling nog niet gehad
Mijn bestel nummer is DS0520955511
Tot op heden nog niks ontvangen en wacht echt al heel lang....
Waar blijft me bestelling?

Antwoord van Daisyall
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Ik heb op 6 april 2021 een bestelling gedaan DS4875854179, maar tot op heden niets ontvangen.
Ook is de betaling via Klarna geactiveerd terwijl ik nog geen berichtjes ontvangen dat mijn bestelling onderweg is.

Bestelling niet geleverd
Op 06-04-2021 bestelling geplaatst en betaald. Nummer DS8922195299.
Tot op heden niets ontvangen.
Contact via site is ook niet mogelijk.

Antwoord van Daisyall
Het duurde best lang voor m'n…
Het duurde best lang voor m'n bestelling er was. Maar de jurk is geleverd alleen valt het model en de kleur anders uit dan gehoopt en gedacht. Nu wil ik retourneren maar ik krijg nergens een adres! Op de site loop ik vast. Ik heb iets uit kunnen printen maar daar staat een heel vaag adres op. Heel graag ontvang ik van jullie een retouradres. Groet, Annedien
Bijna een maand geleden 12 items…
Bijna een maand geleden 12 items besteld ter waarde van 135 euro..niet meer van gehoord niets ontvangen geen mail niks .
Graag hoor ik waar mijn bestelde spullen zijn

Antwoord van Daisyall
Bestelling nog steeds niet binnen
Daisyall;
Ik heb aan 71,54 euro besteld op 2 april, levertijd max 15 dagen en nog steeds niet binnen. Klara stuurt om betaal herinneringen. Daisyall jullie zijn nergens te bereiken. Bij details bestelling veranderd er niks.
Waar blijft mijn bestelling !??
DS3945229817
Niemand zou voor iets willen betalen wat ze niet binnen hebben gekregen.

Antwoord van Daisyall
Slechte communicatie en service!!
Ook ik wacht nog steeds op mijn bestelling vam 29 maart DS8530807509.
Heel irritant dat er geen contact mogelijk is en er ook geen update gegeven wordt over de status.
Had vorig jaar ook een bestelling gedaan en die was met een week binnen.
Nu dit zo lang duurt en je nergens contact op kan nemen ga ik hier in de toekomst geen bestellingen meer plaatsen!

Antwoord van Daisyall
Ook ik ben de dupe voor een bestelling
Ook ik ben de dupe voor een bestelling.
Ik wacht al vanaf 4 maart waar blijft het. Prima maar ook ik krijg mijn geld niet terug. Prima ik zal er een zaak van maken. Dit kan echt hoe dan ook ik zal zorgen dat ik mijn geld terug krijg! DS8392415885

3 april bestelling gedaan
3 april bestelling gedaan, is nu 22 april en nog niets binnen.
Je kan ook nergens terecht voor de bestel status.
Helaas keek ik pas ná de bestelling naar de reviews.
Van iets wat nog er op voorraad was kreeg ik wel binnen 6 dagen geld teruggestort maar paar euro te weinig.
Ik wil mijn bestelling nou wel eens hebben na bij 3 weken.
Je kan nergens klagen dus erg slecht helaas!
Waar blijft mijn bestelling???
Order nummer: DS6377115585
Jessica Otto
Amsterdam
Update 6 mei 2021:
Eindelijk mijn bestelling binnen na ruim een maand!
Wat een slechte bagger troep!
Ik had 1 kledingstuk in maat M besteld en dat lijkt wel een Extra Large!! En de rest in Maat S zit geen model in!
Ik heb alles opgemeten en goed gekeken met welke maten het overeen kwam op hun site.
En wat een lelijke goedkope slecht afgewerkte stoffen!
Voor 1 artikel kreeg ik weer geld terug omdat het niet leverbaar was maar gewoon wéér €5 te weinig.
Producten zien er trouwens ook bij levering totaal niet zo uit als op de website.
Nou ik weet niet wat voor bedrijf dat Daisyall is maar ik ga er in elk geval nooit meer bestellen!
Ik raad het ook echt af om hier te bestellen! Je kan je geld nog beter in de gracht gooien!!

Antwoord van Daisyall
Ik heb 30maart iets besteld bij…
Ik heb 30maart iets besteld bij jullie.bestelnummerm.Maar nog steeds niet binnen.Wel een bericht dat ik afterpay optijd moet betalen. Maar ik heb maar ik wil toch graag eerst mijn product.Daisyall mijn bestel nummer is 0311580105.mijn pakket is naar een ander adres vestuurd wat niet van mijn is.Het enigste wat jullie sturen is een trace en trace nummer van het pakket dat verkeerd vestuurd is.Ik heb nog niks ontvangen dus.En is ook nog niet opgelost.Ben nu al dik een maand bezig.zeer slecht dit

Antwoord van Daisyall
25 mei 2021 pakket 2 nog niet verwerkt nog in werkingen waarom in verkoop plaatjes zetten als je de jurken niet eens hebt. DS2948062918 gewoon belachelijk waarneer word bezorgd!!! Duurt te lang.
21 maart besteld betaald nog in verwerking zie geen beweging in duurt Veeel Te lang kunt u mij de producten spliten wat wel verstuurd kan worden Betalingsbevestiging voor bestelling DS2948062918 met daisyall en de rest sturen of wat niet meer is terug storten.

Antwoord van Daisyall
Ik heb op 1 april een bestelling…
Ik heb op 1 april een bestelling geplaatst. Nog niets binnen gehad ! Ik kan geen telefoonnummer vinden om jullie te bereiken. Als ik mijn bestelnummer intyp om mijn zending te volgen dan klopt deze niet volgens de site dus kan niets checken ! Bestelnummer DS2135610842. Ik ben bang dat ik niets meer hoor en ik gewoon mijn geld kwijt ben !

Antwoord van Daisyall
Ik heb 4 maart een bestelling gedaan en…
Ik heb 4 maart een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen.
Ik heb hier eerder besteld en dat netjes binnen gekregen toen, maten klopte ook.
Maar nu al anderhalve maand wachten belachelijk.
Bestelnummer: DS5764318374

Antwoord van Daisyall
Ik heb alle kleding geretourneerd
Ik heb alle kleding geretourneerd. Maar de rekening staat nog open bij Klarna. Graag aanpassen!!
Ik ontvang graag een emailadres van u om dit op de juiste manier af te handelen.
Met vriendelijke groet
Petra Smalbil

Antwoord van Daisyall
Ik heb een product besteld bij....
Ik heb een product besteld bij Daisyall, er staat dat het is verzonden maar ik heb niets ontvangen.
Hierover heb ik een mail gestuurd naar Daisyall, hierop heb ik geen reactie van over mogen ontvangen.
Ik ben bang dat ik het bestelde product nooit zal ontvangen, gezien ervaringen van andere klanten.
Ik vind het ronduit niet netjes, dat ik geen enkele reactie heb mogen ontvangen op de mail die ik heb verzonden.

Antwoord van Daisyall
bestelling heb ik retour aangemeld (in…
bestelling heb ik retour aangemeld (in dit proces werd retour melding bevestigd en werd ik niet verwezen naar verdere stappen) en verzonden. Ik moest daar zelf verzendkosten voor betalen. Twee weken later een factuur en aanmaning kosten van klarna. Zij verwezen mij om contact op te nemen met zc holding. Contact gegevens worden niet vermeld op de factuur. Dus via deze weg mijn vraag : ik heb inmiddels 53,28 plus 6.95 verzendkosten betaald voor schoenen van 29.32 die ik ZC holding retour heb verzonden. Hoe kan ik contact met u opnemen/ mijn geld terug krijgen?
Schoenen (085273822)
Hilde
Ook ik wacht nog steeds op mijn…
Ook ik wacht nog steeds op mijn bestelling, deze eind maart geplaatst en staat tot op heden nog op : wordt verwerkt.
Heb voor best veel besteld dus ik zou het erg op prijs stellen een reactie te krijgen .
Bestelnummer DS1933991029
Graag de bestelling splitsen. Wil graag uiteindelijk alle artikelen. Wel graag mij op de hoogte houden wanneer de artikelen die er nog niet zijn geleverd worden.
(Ik heb netjes een mail gekregen, een keuze gemaakt en nu wacht ik de artikelen af.
Snelle reactie en zeer vriendelijk.)