DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com Reviews 96

4,3

Ondanks dat er geen voorraad was, werd alles binnen 1 week geleverd. Het klopte helemaal en was uitstekend verpakt. De website zit prima in elkaar. De handleidingen staan bij het product.

Keurig geleverd & Goed geïnformeerd. Goed bedrijf bestelling keurig geleverd, En ik ben goed geïnformeerd over de voortgang. In het verleden ook als is met ze belde keurig te woord gestaan. vandaar o... Toon meer

Makkelijke Website. Snel geleverd. Dat is altijd fijn en zien we ook echt anders. Vriendelijke groet, Team van BWR Installatiebedrijf

Product besteld, netjes geleverd. Na controle bleek het product niet wat ik zocht, dus werd een retour aangemeld. Het pakketje werd retour gestuurd op mijn kosten. Door de transporteur werd h... Toon meer

1. Elektronische onderdelenwinkel

DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com zijn onderdeel van InstaVer Systems B.V. Sinds de oprichting in 1993 hebben wij de beste oplossing tussen techniek en comfort en dat voor de beste prijs. Met onze webshop bieden we een ruime hoeveelheid DALI & KNX componenten voor een voordelige prijs.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en dat de levering snel is verlopen. We waarderen uw feedback en blijven ons inzetten om onze service verder te verbeteren. We hopen u bij een volgende bestelling een 5-sterrenervaring te kunnen bieden.

---

Thank you for your review! We’re glad to hear that you found our website clear and that the delivery was fast. We appreciate your feedback and will continue working to improve our service. We hope to provide you with a 5-star experience next time.

Best regards,
The DALIwarehouse Team

Bedrijf denkt mee.

Bedrijf dacht heel goed mee aan een oplossing voor mijn probleem met de aansturing van leds met een driver.

23 oktober 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat je onze manier van meedenken en het vinden van een oplossing voor de aansturing van je LED’s met de driver zo hebt gewaardeerd. We helpen onze klanten graag verder, ook bij technische vraagstukken. Graag tot een volgende keer bij DALIwarehouse!

Snelle service

Snelle service, goed communicatie

24 december 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je 5-sterren review, Kevin! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en goede communicatie. We waarderen je vertrouwen en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling.

Weigering retour

Het pakketje werd retour gestuurd op mijn kosten. Door de transporteur werd het pakket later bezorgd dan verwacht (+/- 30 dagen zouden ze beweren) terwijl het pakket aangemeld was en verzonden werd op 1 dag.
Gevolg: geen terugbetaling....
Dit voelt als banditisme

Na reactie:
Het product werd ongebruikt geretourneerd. Graag bewijs van gebruikschade, want het product is nooit gebruikt geweest. Dit lijkt echt op oplichting!

Vervolg: De foto's die opgestuurd werden duiden inderdaad op een product die niet voldoet aan uw retourvoorwaarden, echter is dit product gewoon terug gestuurd. Dus dan zou dit product zo door u moeten verzonden/geleverd zijn...
Als consument is het echter maar via deze manier waar je soms een reactie/actie op krijgt... ik doe tig online bestellingen, als een transactie tussen aankoop en klant normaal verloopt, vind ik dit eigenlijk de normaalste zaak en schrijf ik inderdaad niet veel reviews op dit platform.

24 december 2025

Beste Gauthier,

Wij herkennen ons niet in deze review en willen de situatie graag verduidelijken. Voor deze retourzending was wel degelijk een geldige track & trace beschikbaar, waardoor het verloop van de zending volledig te volgen was.

Volgens onze retourvoorwaarden dient een retour binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen te zijn én het product moet ongebruikt en in originele staat verkeren. In dit geval is het pakket ruimschoots buiten de gestelde termijn bij ons aangekomen. Daarnaast bleek bij ontvangst dat het product duidelijk gebruikt en beschadigd was, waardoor het niet meer verkoopbaar is.

Om deze redenen kon de retour helaas niet worden geaccepteerd en is terugbetaling niet mogelijk. Deze voorwaarden zijn vooraf duidelijk vermeld op onze website en gelden voor alle klanten.

Wij vinden het jammer dat u dit als onprettig heeft ervaren, maar handelen hierin conform onze algemene voorwaarden en op basis van de feitelijke staat en ontvangst van het product.

----

Beste Gauthier,

Uw aanvullende reactie verbaast ons, omdat deze wederom niet overeenkomt met de feiten.

Bij ontvangst van de retourzending is vastgesteld dat het product niet ongebruikt was. Het artikel is zichtbaar opgeblazen en beschadigd retour ontvangen, waardoor het technisch en commercieel onverkoopbaar is. Deze schade is bij levering door ons aantoonbaar niet aanwezig geweest.

Daarnaast wijzen wij erop dat de retourzending ruimschoots buiten de toegestane termijn is ontvangen. De verantwoordelijkheid voor tijdige en correcte retourzending ligt, conform onze retourvoorwaarden, bij de klant. Dat het pakket bij de transporteur vertraging heeft opgelopen, ontslaat u niet van deze verplichting.

Wij wijzen de suggestie van “oplichting” dan ook nadrukkelijk van de hand. Integendeel: het retourneren van een beschadigd en opgeblazen product met de verwachting alsnog een volledige terugbetaling te ontvangen, is niet conform de geldende regels. Wij constateren bovendien dat soortgelijke klachten ook bij andere bedrijven door u zijn geplaatst, wat het beeld niet ten goede komt.

Wij handelen consequent, transparant en volgens onze voorwaarden, die vooraf duidelijk zijn gecommuniceerd en voor alle klanten gelijk worden toegepast.

Het DALIwarehouse-team

Snelle en juiste levering van bestelde…

Snelle en juiste levering van bestelde driver

15 september 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je 5-sterren review, Wim! Fijn om te horen dat de levering van de bestelde driver snel en correct is verlopen. We zijn blij dat alles naar wens was en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn bij DALIwarehouse.

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je 5-sterren review, David! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en het brede assortiment. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Graag tot een volgende keer bij DALIwarehouse!

Het DALIwarehouse-team

Duidelijke website om te bestellen en…

Duidelijke website om te bestellen en goede terugkoppeling van het verloop van het proces. Bij een vraag ook een snelle reactie.

30 juli 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review, Chris! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en tevreden bent over de terugkoppeling en snelle reacties op je vragen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen. Graag tot een volgende keer bij KNXwarehouse!

Heel betrouwbare firma

Goede kwaliteit en levering, heel betrouwbaar

26 juli 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je mooie review, Kristof! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, levering en betrouwbaarheid van onze firma. We doen er alles aan om dit hoge serviceniveau vast te houden. Graag tot een volgende keer bij DALIwarehouse!

Afhandeling knxwarehous is orde

Afhandeling knxwarehous is orde, levering DPD laat te wensen over. Pakketje van 700€ in de regen voor de deur afgezet. Terwijl we een brievenbus hebben speciaal voor pakketjes waar dit perfect in had gepast.

6 juni 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je beoordeling, Lander. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze afhandeling. Wat betreft de bezorging door DPD: wij vinden het ook jammer dat het pakket op deze manier is afgeleverd, maar willen wel benadrukken dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het handelen van de bezorgdienst.

We adviseren om klachten over de bezorgwijze direct bij DPD te melden, zodat zij dit kunnen verbeteren. Mocht er in de toekomst sprake zijn van schade, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijke foto’s te maken van de doos, het product en eventuele schade. Op die manier kunnen wij, indien nodig, kosteloos een vervangende zending verzorgen.

We hopen je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn – hopelijk met een betere bezorgervaring.

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je 5-sterren review, Wout Jan! Fijn om te horen dat alles snel en correct is geleverd. We doen ons best om elke bestelling vlot en betrouwbaar te verwerken. Graag tot een volgende keer bij DALIwarehouse!

Het DALIwarehouse-team

Een goede en snelle service

Een goede en snelle service, makkelijk te bestellen.

30 april 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je mooie review, Egbert! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en het gemak van bestellen. We blijven ons inzetten om onze dienstverlening verder te verbeteren en hopen je de volgende keer een 5-sterrenervaring te bieden.

Dali Lunatone artikelen

5 april 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je geweldige review, Tjeu! We zijn blij om te horen dat de levering vlot verliep, zelfs zonder directe voorraad, en dat alles keurig verpakt was. Ook fijn dat je tevreden bent over onze website en de beschikbaarheid van de handleidingen. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn bij DALIwarehouse!

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Hartelijk dank voor je 5-sterren review, Joannes! Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig verliep en dat de levering snel was. We doen ons best om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer bij DALIwarehouse!

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je geweldige review, Jelle! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en snelle levering. Jouw positieve feedback motiveert ons om onze service op topniveau te houden. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Dali relais

Levering vlot verlopen

13 februari 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je mooie review, Luc! Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en hopen je de volgende keer een 5-sterrenervaring te bieden. Tot ziens bij DALIwarehouse!

Het DALIwarehouse-team

Het product was niet op stock maar na…

Het product was niet op stock maar na bestelling bij de leverancier had ik mijn product 5 dagen later. Prima levering en het product is zoals verwacht. Verder niets op aan te merken

18 januari 2025

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je fantastische review, Ward! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering en het product. Hoewel het even duurde door het bestellen bij de leverancier, vinden we het fijn dat alles naar verwachting is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Goed geholpen

Nette prijzen, duidelijke communicatie

5 december 2024

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je mooie review, Tim! We zijn blij om te horen dat je onze prijzen en communicatie waardeert. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren, en we hopen de volgende keer een 5-sterrenervaring voor je te mogen verzorgen. Tot snel bij DALIwarehouse!

Het DALIwarehouse-team

Snelle levering, verzonden de dag na bestelling.
Goed verpakt.

19 december 2024

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je geweldige review, Kunde! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en zorgvuldige verpakking. Jouw feedback motiveert ons om onze service op topniveau te houden. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn bij KNXwarehouse.com!

------

Thank you for your fantastic review, Kunde! We're thrilled to hear that you’re satisfied with our fast delivery and careful packaging. Your feedback motivates us to maintain our top-level service. We look forward to assisting you again soon at KNXwarehouse.com!

Best regards,
The KNXwarehouse Team

Klantvriendelijk

In eerste instantie klopte het aantal geleverde items niet, na contact opnemen met sjoerd was het zo geregeld. Super geregeld.

9 december 2024

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je geweldige review, Stein! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met hoe ons team het heeft opgelost. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen regelen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen!

Betrouwbaar betreft leveren…

Betrouwbaar betreft leveren componenten.
Materialen lagen keurig klaar aan de balie

19 november 2024

Antwoord van DALIwarehouse.com & KNXwarehouse.com

Bedankt voor je geweldige review!

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Bij DALIwarehouse.com streven we ernaar om onze klanten altijd betrouwbare levering en uitstekende service te bieden. Het is fijn om te horen dat de materialen netjes klaarstonden en je tevreden bent met onze dienstverlening. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Het team van DALIwarehouse.com