Kundeservice i topklasse. Personalet helt nede på jorden, møder dig i øjenhøjde og sætter sig ind i dit behov og ønsker. Super sparringspartnere. Tilbyder også hjemmebesøg. Prisvenlige møbler. Høflige... Toon meer
Dan-bo i Søby på Ærø! Det er bare fantastisk service , de leverer og kvalitetsvarer de har 😊 De bedste anbefalinger herfra .
Super god service fra Danbo Esbjerg. Hurtig og effektiv service fra montøren. Vi havde problemer med den ene motor på vores seng. Han kom tog den med og ville bestille en ny, men ringede senere samme... Toon meer
Danbo Esbjerg Vi siger tak for super god vejledning af Bo, som også gav en skarp pris på spisebordsstole. Derefter valgte vi at få tilbud på sofaer - igen omhyggelig vejledning og fin pris. Alt blev... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Danbo Møbler er en 45 år gammel frivillig møbelkæde med 10 privatejede butikker fordelt over det meste af Danmark. Hos Danbo Møbler lægger vi stor vægt på, at vores kunder kan købe den rigtige vare til den rigtige pris. Vi har faguddannet og serviceminded personale, der vil være dig behjælpelig og guide dig til det rigtige køb. Alle Danbo Møblers butikker har et stort fælles grundsortiment, men derudover har hver enkelt butik sat et lokalt præg på netop deres sortimentet.
Denemarken
- danbomoebler.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Overholdelse for levering
Rigtig god service. Bestilte en sofa i juni som kunne leveres i uge 40. Fik den 2 uger før hvor de skrev at den ville blive leveret i torsdags mellem 10 og 12, blev ringet op at de blev lidt forsinket så man ikke sidder og venter, men bilen holdt foran min dør kl 11 30. Det kalder jeg service. Birthe kahle
Vi købte en seng for halvanden år siden…
Vi købte en seng for halvanden år siden , som vi har bøvlet med - servicen omkring ombytning og kommunikation har været i bund.
At svaret er : ligner en naturlig sætning i materialet, som vil ske over tid.
- På en seng der ingen gang er 2 år og hvor vi har fuldt den vejledning vi fik ved køb omkring at vende madras m.m - det er simpelthen utroligt.
vi har idag set os nødsaget til at købe en ny seng, hvor vi fik ordentlig vejledning ( ikke ved jer).
Gode møbler i super kvalitet
God service og lynhurtig levering og montering af lækker sovesofa til min søns værelse. Jeg vil helt klart anbefale Danbo møbler Esbjerg
Top service
Vi har lige købt en ny top madras hos Danbo Esbjerg og service og levering var i top🤩
Danbo Møbler Esbjerg.
Danbo Møbler Esbjerg.
God service og kompatent vejledning ved køb af sofa.
Leveringstid enda lidt korter en forventet.
Perfekt vejledning og service
Utrolig god service samt vejledning af Kasper Bakkensen (Esbjerg) 👌🏼 Ingen tvivl om at han kender til deres produkter 🤩
Danbo møbler ÆRØ:
Danbo møbler ÆRØ:
Super god service og god vejledning.
Alt er i orden.
Altid venlig og sød betjening
Super god service hos Danbo på Ærø
Super god service i butikken hos Danbo på Ærø.
Købte en sovesofa der blev leveret og samlet i værelset hvor den skal stå, super nemt.
God service hurtig levering smilende…
God service hurtig levering smilende chauffør selvom sofaen var lidt svær at få ind Esbjerg 7/8 2025
Super god vejledning og rigtig god tid, ingen prakke på her. Fair pris hvor levering og samling var med. Flinke og effektive montører
Super god vejledning
Uprofessionel rekruttering!
Ærø afdeling
Ærø afdeling. Jeg har aldrig oplevet så god en kundeservice, de kan absolut anbefales. De får topkarakterer herfra
Høflige folk fra Esbjerg
Det var fantastiske høflige mænd som kom med min sofa. De var hurtige og rare. Helt og holdent en god oplevelse 👍
Jeg har købt Tremmesofa gruppe hos…
Jeg har købt Tremmesofa gruppe hos Danbo møbler i Viby. Jeg får super god fornemmelse i butikken, dygtig og professionel service af flinkeste medarbejder.
Der var gratis levering OG de 2 flinke og dygtige fyre, som kom med mine nye møbler, samlede det for mig og max 30 min var de ude af døren igen. Og de tog pap, plast mm med da de gik. Tak for jer, og ikke mindst en god handel 👍🏽
Danbo møbler Esbjerg
Købte demo modeller af sofaer og et sofabord D.1 maj som blev opbevaret hos danbo møbler Esbjerg indtil levering og montering D. 27 maj. Alt forløb smertefrit på nær der var et lille stykke kant på bordet som havde sluppet i limningen som jeg satte fast igen med strygejernet.
Fantastisk service, søde og venlige folk. Esbjerg afd
Vi oplevede en virkelig venlig og imødekommende betjening i Esbjerg afd, da vi købte vores sofa. Delt samme gjaldt ved leveringen.
Flink personale
Flink personale, hurtige til at samle sofaen ,kom til aftalt tid.
Super god service og sofaen + stol blev…
Esbjerg .Super god service og sofaen + stol blev leveret før estimeret tid 😊
God rådgivning og ingen pres omkring køb så alt i alt en god oplevelse.
En god service og vejledning til køb af…
En god service og vejledning til køb af nye møbler.
Kan klart anbefales. Og Kasper får en ekstra stjerne. ⭐️
Lees meer over geverifieerde reviews.