Kundeservice i topklasse. Personalet helt nede på jorden, møder dig i øjenhøjde og sætter sig ind i dit behov og ønsker. Super sparringspartnere. Tilbyder også hjemmebesøg. Prisvenlige møbler. Høflige... Toon meer
Dan-bo i Søby på Ærø! Det er bare fantastisk service , de leverer og kvalitetsvarer de har 😊 De bedste anbefalinger herfra .
Super god service fra Danbo Esbjerg. Hurtig og effektiv service fra montøren. Vi havde problemer med den ene motor på vores seng. Han kom tog den med og ville bestille en ny, men ringede senere samme... Toon meer
Danbo Esbjerg Vi siger tak for super god vejledning af Bo, som også gav en skarp pris på spisebordsstole. Derefter valgte vi at få tilbud på sofaer - igen omhyggelig vejledning og fin pris. Alt blev... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Danbo Møbler er en 45 år gammel frivillig møbelkæde med 10 privatejede butikker fordelt over det meste af Danmark. Hos Danbo Møbler lægger vi stor vægt på, at vores kunder kan købe den rigtige vare til den rigtige pris. Vi har faguddannet og serviceminded personale, der vil være dig behjælpelig og guide dig til det rigtige køb. Alle Danbo Møblers butikker har et stort fælles grundsortiment, men derudover har hver enkelt butik sat et lokalt præg på netop deres sortimentet.
Denemarken
- danbomoebler.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hurtig og god levering samt opsætning…
Hurtig og god levering samt opsætning af sofa. Skulle ikke rør en finger, dejligt. God service både i butik og chaufførerne # Esbjerg afdelingen #
Super service i DanBo møbler Esbjerg
Bestilte i midt oktober et nyt sofa i butikken i Esbjerg, hvor jeg fik en god service. Fik at vide at leveringstiden er ca. 8 uger, så skulle få den ugen op til jul. Fik en besked i sidste uge at den var klar til at blive leveret, 2 uger før. Den blevet leveret og sat op af to flinke montør, som også bar den gamle sofa ned uden ekstra betaling.
Super godt service både i butikken og ved levering, kan klart anbefales.
Dårlig handel!
Da vi køber en ny stor seng sidst i oktober 22 i Danbo Sønderborg, får vi oplyst en leveringstid på 2-3 uger.
Vi opdager til vores overraskelse at hele beløbet er trukket på vores konto på dagen i butikken, hvilket jeg er ret sikker på er ulovligt!
Da vi efterfølgende er i butikken får vi meget dårlig respons og behandling (ignorence). Vi lavede bla. en ændring i bestillingen som vi aldrig hørte om blev accepteret i den anden ende.
"Vi har sendt en mail. Mere kan vi jo ikke gøre" var beskeden da vi endnu senere spurgte til dette.
Vi kontakter igen selv butikken i december, 6 uger efter pengene er trukket på vores konto, og får så at vide at nu skal de så nok leverer vores seng inden for et par dage...
DanBo møbler Horsens
DanBo møbler Horsens
Kunne man give 10 stjerner ville jeg give det til Martin og kollegaer i DanBo Horsens. En service i topklasse som jeg ikke har oplevet lignende. En ting var det store kendskab til møbler generelt og møblerne i DanBo i særdeleshed, men den ligefremme ærlighed i samtalen om vores valg af møbler har vist sig uvurderlig. Der var i transporten sket en skade på vores køb og Martins håndtering af dette var helt utrolig professionel og han var i hele forløbet opmærksom og sikrede opdatering på status igen og igen. Jeg vil til hver en tid anbefale Martin og Co., ligesom det bestemt også er dér jeg køber møbler igen.
Super service i forretningen i Esbjerg…
Super service i forretningen i Esbjerg 🙂
Super service, da vores møbler blev leveret.
Kun varme anbefalinger herfra
Super Service
Altid god og kompetent vejledning og så er de altid til at handle med 👍👍
Og ikke at forglemme fantastiske chauffører der leverer dine møbler flinke og service mindet
Kan på det varmeste anbefales !
Handlede 2 lænestole i Dan-bo møbler i…
Handlede 2 lænestole i Dan-bo møbler i Esbjerg og fik fin service.
Fik leveret, samlet og tom emballage taget med 👍
Handler helt sikkert der igen 😊
Forbilledlig service
Har kun godt at sige om vores oplevelse med Dan-Bo Møbler i Esbjerg. Regulære at handle med, således at vi synes vi fik os forhandlet frem til en rigtig pris. M. h. t. levering og en reklamation over for producent: 100% tilfredshed. Superimødekommende personale, der kommer og opstiller møblerne og tager den omfangsrige emballage med igen.
SÅDAN SKAL DET GØRES.
Fantastisk service og imødekommenhed
Fantastisk service og imødekommenhed.
Havde reklamation på en sofa. Vi fik en anden model uden problemer.
Tak for god service med hjælp til min…
Tak for god service med hjælp til min mand som sidder i kørestol og valg af lænestol. God service ved levering også. Vi har handlet i Esbjerg
Rigtig god betjening og levering
Rigtig god betjening og levering. Kan varmt anbefale DAN-BO
Indgik en handel af 4 spisebordsstole
Indgik en handel af 4 spisebordsstole. Betalte før modtagelse. Et par dage senere, blev jeg ringet op, at handlen måtte gå tilbage, idet de ikke kunne få de sidste to stole, så de ville komme Lørdag og hente de to jeg allerede havde fået. Det undrede mig, så jeg kørte der ned, sagde jeg ikke ville af med dem jeg havde, og undrede mig over at man ka få dem online. Fik pengene tilbage på de to de ikke kunne få, og de sagde at nethandlen ikke var opdateret, så det var derfor de figurerede online. Det skulle vise sig ikke at passe... OG danbo Horsens kan godt skaffe dem. De er også stadig online. I dag siger de så... De ka ikke købe dem via online, og de har ingen samarbejde med de øvrige Danbo butikker, så de vedholder at de ikke "vil" skaffe mig dem. Det skal så vise sig at de nok har solgt mig dem for billigt, og derfor ikke vil vedgå sig handlen....

Antwoord van Danbo
Rigtig godt arbejde og god service.
God Service trods svær situation. Esbjerg
Vi købte nye stole til køkkenet i nov/dec 2021. Lev. aftalt til Uge 10 2022. Ja langtid at vente på noget men pris og service var god.
Dog blev ventetiden lidt længere end nogen havde forventet.
Idag 7mdr efter vores handel, modtog vi så stolene. Glæden og forventninger var høj. Kl.17 var aftale og kl 17 på minuttet var deres mand klar til at læsse af. Stolene var samlet og klar til at blive taget i brug. Alt var i den skønneste orden, som aftalt. Betaling gik nemt igennem. Leveret med et smil og dejligt humør. Slutlig skal siges at jeres mand lige kom med en flaske vin som bod på ventetiden, selvom vi godt ved det ikke var jeres skyld. I afslutter i mega god stil så trods lang ventetid er der 5 stjerner herfra og vi kommer klart igen en anden gang.
Flinke medarbejder ved Danbo Møbler i…
Flinke medarbejder ved Danbo Møbler i Esbjerg og rigtig fin service også selv om der var sket en fejl og vi havde fået de forkerte møbler første gang så var de rigtig hjælpsom og de rigtige blev leveret
Excellent service Renés Bolignyt Sønderborg
Købte en sofa i Renés Bolignyt med levering i maj ´21. Specificerede ved køb ret nøje, hvilke behov vi har og fik rigtig god rådgivning. Levering som aftalt og efter lidt småreklamation af sofaen fik vi endeligt den sofa, vi havde ønsket. Men efter små 5 mdr. måtte vi konstatere, at sofaen ikke kunne leve op til vores forventninger og var blevet ret træt i de områder, hvor vi hver især har vores vante pladser. Renés Bolignyt kiggede på sagen, kunne godt bekræfte vores oplevelse og sendte en mand fra producenten/fabrikken ud for at finde en løsning. Denne mand fra fabrikken bekræftede ligeledes vores opfattelse af, at sofaen ikke bør være så træt efter så kort tid, hvilket han ville tage ”med hjem” og mente nu nok, at vi kunne få det udbedret. Svaret fra fabrikken var så ikke til vores fordel, så Renés Bolignyt bestilte en uvildig syn og skønsmand, som så også konstaterede, at det ikke var godt nok. Men også dette forsøg på en reklamation blev afvist af fabrikken… så hvad nu?
Efter en fornuftig og konstruktiv dialog med Søren fra Renés Bolignyt, valgte de som de eneste i denne situation at træde i karakter og tilbød at tage sofaen retur uden økonomiske konsekvenser for os som kunder. Den havde vi ikke lige set komme, TAK Renés Bolignyt, hvor er det dejligt og befriende at opleve sådan en service. Det findes stadig i dagens Danmark.
DanBo Esbjerg = Klasse👌
Vi fik en klasse service fra start til slut. Vi var ude 3-4 gange før vi besluttede os helt og hver gang brugte de 15-30min på at guide os. Vi valgte at vi selv ville sørge for transporten. Da sofaen var ankommet til butikken ringede Niels fra butikken og spurgte om han ikke måtte give os den service at levere den kvit og frit hos os. Da de ankom med sofaen var det helt op til os hvor de skulle placere sofaen. Rigtig god service hele vejen hos DanBo Esbjerg
Perfekt handel og levering
Perfekt handel og levering.
Ka ikke blive bedre vi kommer igen.
God service …
God service både ved køb og da møblerne blev leveret. Handlet i Esbjerg.
Lees meer over geverifieerde reviews.