Super god kundeservice. Jeg stod med lidt udfordringer med en gjord, som er en fejl fra produktionen. Malene tog kampen op med produktionen fra dag ét og har virkelig gjort sit for at få situati... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget fin hjælp til at finde den rigtige farvesammensætning på mit tæppe. Desværre kan man ikke løbende se sine forslag til farvesammensætning undervejs. Det er ikke Dans Rideudstyrs skyld, men Dansk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skrev tirsdag aften og spurgte til fragttiden, to timer senere, fik jeg svar. Onsdag morgen bestilte jeg, torsdag middag kunne jeg hente min pakke ved GLS. Jeg købte en fanggrime i læder, lækker... Toon meer
Leverancen kom hurtigt. Sammen med gjorden fulgte en let forståelig vejledning, der skal sikre, man har købt den korrekte længde. Desuden fulgte der også vejledning for, hvordan man plejer lammeskind... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk Rideudstyr bygger på kvalitet, erfaring og passion. Vi har Danmarks største sortiment af Mattes produkter. Et helt særligt sortiment i høj kvalitet, og med mulighed for at design-selv.
Contactgegevens
Jels Skovvej 11, 6630, Rødding , Denemarken
- +4542584900
- info@dansk-rideudstyr.dk
- dansk-rideudstyr.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super god kundeservice
Super god kundeservice.
Jeg stod med lidt udfordringer med en gjord, som er en fejl fra produktionen.
Malene tog kampen op med produktionen fra dag ét og har virkelig gjort sit for at få situationen til at lykkedes.
Desværre lykkedes det ikke helt 100%, men herefter får jeg tilbudt at sende gjorden retur mod det fulde beløb, trods det endnu engang IKKE var en fejl fra Malenes side, men fra produktionen.
En service man bestemt ikke oplever alle steder.
Så jeg kan klart anbefale at handle hos Malene, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har gjort det!
God service og varen super god…
God service og varen super god kvalitet. Alt i top.

Antwoord van Dansk Rideudstyr
Super god service og vejledning
Super god service og vejledning. Giver min bedste anbefaling.

Super hjælp med gjordservice
Super hjælp med gjordservice! Og så er jeg bare vild med deres produkter! Lidt dyrere produkter, men kvalitet!

Antwoord van Dansk Rideudstyr
Det var en god oplevelse at gaven kom…
Det var en god oplevelse at gaven kom af så hurtigt. Alt passede

Antwoord van Dansk Rideudstyr
Meget fint udvalg og virkelig nogle…
Meget fint udvalg og virkelig nogle lækre produkter fra Mattes.

Antwoord van Dansk Rideudstyr
Hurtig levering og service 😊 og…
Hurtig levering og service 😊 og stigebøjlerne var pænt pakket ind/beskyttet

Perfekt hjælp og service
Perfekt hjælp og service! Og et helt unikt kvalitetsprodukt.

Antwoord van Dansk Rideudstyr
Rigtig fine vare og hurtig levering
Købte tøjlebeskyttere og fulgte rådene anvist i kommentarer angående længden, og de passer perfekt. Oveni det er der hurtig levring, så kan man ikke forlange mere. Lige en sidste ting, så er der en fin anvisning med for vedligehold af produktet, det er god stil.

Antwoord van Dansk Rideudstyr
Nem hjemmeside og navigere på
Nem hjemmeside og navigere på. Hurtigt levering. Og super god service

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.