Jeg har købt et Ultra X smart watch. Uret holder strøm som lovet, og er nemt at betjene. Det er fedt at man kan skifte " urskiver" lige så ofte som man gider, og der er virkeligt mange at vælge ime... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var bestemt ventetiden vær. Dejligt ur med lang batteritid og dansk manual. Kundeservice flinke til at hjælpe/svare på spørgsmål.
Bedrijf heeft geantwoord
Købte Invictus X smartwatch sidste år. Det er et fantastisk ur. Skærmen er ridsefri og det må også være et af de ure der holder strøm længst tid. Mere end en uge efter hver opladning. Jeg har også væ... Toon meer
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg købte deres Smart Watch ……
Jeg købte deres Smart Watch og opdagede for sent, at der var tale om forsendelse fra en kinesisk virksomhed.
Skrev en vred mail, men modtog det sødeste svar retur med en fyldestgørende forklaring. De ér en dansk virksomhed, men har flyttet deres produktionen til et low-cost country for at kunne holde priserne på et overkommeligt niveau (ligesom fx Apple også har gjort). De høje krav til kvalitet og øvrige standarder er stadig styret fra og opfyldt i Danmark.
Uret ankom i dag efter en lidt længere leveringstid, men det er flot og virker i enhver henseende.
Så jeg har ingen problemer med at anbefale virksomheden, deres service og deres produkter.
Så fik jeg leveret ur nummer 2 med samme udfordringer!
Så fik jeg leveret ur nummer 2, ud fra at I mener det er en fejl i ur 1. I har dog bedt min mor sende ur 2 retur, selvom i aftalte med mig at jeg skulle forsøge med et nyt.
Har ladet ur 2 op igår og denne gang taget uret på højre hånd(da det nulstillede sig adskillige gange på venstre)..
dog oplever jeg midt på dagen i dag, at uret igen er nulstillet.
Rosafarvet urrem som jeg modtog som kompensation for bøvlet sidst, er for småt og kan ikke passe uret.
Uret besidder flere trælse funktioner.
Automatisk nulstilling (som er det der sker x-antal gange dagligt) ved at holde knappen nede. Dette sker automatisk for mig ud fra hvad jeg til dagligt foretager mig.
Når jeg har ur tilkoblet telefon er det ej muligt at høre noget på telefonen uden at det går på uret. En ret irriterende funktion.
Og derudover kan jeg ikke modtage SMS’er på uret, som var primært derfor jeg bestilte dette ur.
Som prikken over i’et, holder i jeres ryg fri på trustpilot ved at skrive i har sendt flere beskeder uden svar retur.
I skrev en aften jeg var på arbejde, og igen næste dag. Jeg modtager besked 2 på samme tid som i har skrevet i trustpilot at jeg ikke har vendt retur.
Come on..
Ganske enkelt et ur med pænt design men totalt ubrugelige funktioner.
Jeg er ikke interesseret i at modtage flere ubrugelige ting fra jer, ønsker dog kun pengene retur.
Tak for i har skrevet min varer er…
Tak for i har skrevet min varer er forsinket super god service 🙏😊
Sikke en flot service man får hos Dansk…
Sikke en flot service man får hos Dansk Teknologi!
Jeg købte tilbage i december 2025 et ur hos Dansk Teknologi, som min mand ikke blot er meget glad for – han bruger det hver eneste dag og er virkelig tilfreds med både kvaliteten og designet. Det har i den grad levet op til forventningerne.
For nylig kom jeg ved en fejltagelse til at smide beskyttelsesrammen til uret ud. Jeg kontaktede Dansk Teknologi for at høre, om det var muligt at købe en ny. Til min store glæde valgte de at sende mig en ny – helt uden beregning.
Det er ikke hver dag, man oplever så hjælpsom og generøs kundeservice. Hurtig svar, imødekommende dialog og en løsning, der virkelig viser, at de værdsætter deres kunder.
De varmeste anbefalinger herfra!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FORMA
Firmaet hedder Dansk Teknologi, det ligger åbenbart i Oslo. Firmaet sendte min pakke fra Malmø, men da jeg skulle returnere uret, som er noget billigt Kina bras, SKULLE det sendes til Oslo, det kostede 150 kr. Og det skulle laves toldpapirer. Meget dyre og ekstremt besværligt og meget langsomligt. Firmaet tilbød mig 200 kr. Hvis jeg ville beholde uret, med var af så dårlig kvalitet, at hvis det havde gratis, ville ikke have det.

Antwoord van Dansk Teknologi
Lækkert ur lige til mit behov nemt at…
Lækkert ur lige til mit behov nemt at starte op og super nemt at bruge.
Hurtig og god kundeservice.
Stor anbefaling her fra🤩👍
Har modtaget mit ur, men sparsom manual
Har modtaget mit ur, men manualen er meget sparsom og viser f.eks. ikke hvordan man oplader uret ?????

Super tilfreds
Super tilfreds
Har i dag modtaget mit SmartWatch Ultra X bestilt 19/1.
Så nemt at få i gang, når man har scannet QR koden i manuale.
Blev informeret fint undervejs. Kan anbefales so far 🤗
Jeg er så spændt på at få mit nye ur og endda sidste nye model
Jeg fik besked den 7 januar 2026 at de var ved at pakke ordren, den 11 januar fik jeg en super besked at jeg var så heldig at jeg fik den sidste nye model, men der vil gå lidt ekstra tid, nu er jeg så heldig at de i dag har skrevet at uret nu er på vej. Nu må vi se om Dansk Teknologi skal flere eller færre stjerner.
Superservice
Er superglad for mit ur. Og da remmen gik i stykker pga slid sendte de en ny uden beregning.
Super service. Kan klart anbefales.
Venter uden at høre noget fra jer🙄
Jeg bestilte og betalte et ur den 3. januar. Fik hurtigt besked om at der var en opdateret udgave på trapperne og jeg ville få det leveret med lidt ekstra ventetid. Helt ok, men jeg har intet hørt siden. Går jeg ind på ordren står der blot 5-7 dages levering. Tryk på “spor ordre” og jeg ryger ud i et hav af muligheder efter jeg har downloadet en suspekt app “Shop”; men intet sted kan jeg finde Dansk Teknologi. Ikke super god start
Tak for svaret. Ser frem til at modtage uret og forhåbentlig berettige det opjusterede antal stjerner 😊……

Antwoord van Dansk Teknologi
Jeg er super glad for mit nye ur
Jeg er super glad for mit nye ur. Ville have en rem mere, og skrev til dem og fik super hurtig svar.
Rigtig god kundeservice 👍
Dårlig service
Dårlig service bestilte et ur d.14/1 fik en mail samme dag at ordren var ved at blive gjort klar til forsendelse og beløbet er trukket fra min konto d.16/1 har stadig ikke modtaget uret eller fået en bekræftelse på at det er afsendt.

Uret er helt perfekt
Uret er helt perfekt. Syntes de 14 dages leveringstid var langsomt. Men det var bestemt værd at vente på. Ville være dejligt hvis man kunne finde ekstra udstyr på hjemmesiden. Feks ekstra lader.
Fik tilsendt en ny rem
Havde bestil 2 ure, og var godt tilfreds med begge. Remmen på den ene gik i stykker, spændet faldt af. Skrev til dem, og fik en ny rem tilsendt uden beregning!
Er meget tilfreds med mit ur smartwatch…
Er meget tilfreds med mit ur smartwatch Explorer, kan det der er blevet lovet. Bestilling og modtagelse gik lige som det skulle. Meget tilfreds.
Har modtaget mit Smartwatch Explore og…
Har modtaget mit Smartwatch Explore og er yderst tilfreds med det, opfylder til fulde mine forventninger, kan kun anbefale det.
Flemming Hansen
Jeg har købt 2ure hos dansk…
Jeg har købt 2ure hos dansk teknologi,jeg kan ikke indstille klokkeslættet og den hjemmeside der henvises til findes ikke.
Mvh Torben juul

Hvad sker der egentlig ?
Hej …
Jeg bestilte et ur slut december 25 , i dag er det uge 2 i 2026 …. Der er jo ikke gået urimelig lang tid - men jeg er lidt utryg idet pengene 699,-kr er trukket fra min konto d. 5. Januar - UDEN at der kommer en meddelelse på e-mail ? 🤷🏻♀️
Når jeg prøver at spore forsendelsen - skal jeg sætte en App op , og den kan jeg ikke få til at fungere …. Denne oplevelse gør at jeg blir utryg ved købet og tanken om hvordan produktetegentlig er , når jeg forhåbentlig modtager uret , SNART …. 🫣

Antwoord van Dansk Teknologi
Jeg er meget glade for uret og…
Jeg er meget glade for uret og blodhøjtryk er også rigtig god og nemt
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.