Dansk Teknologi Reviews 182

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt et Ultra X smart watch. Uret holder strøm som lovet, og er nemt at betjene. Det er fedt at man kan skifte " urskiver" lige så ofte som man gider, og der er virkeligt mange at vælge ime... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var bestemt ventetiden vær. Dejligt ur med lang batteritid og dansk manual. Kundeservice flinke til at hjælpe/svare på spørgsmål.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte Invictus X smartwatch sidste år. Det er et fantastisk ur. Skærmen er ridsefri og det må også være et af de ure der holder strøm længst tid. Mere end en uge efter hver opladning. Jeg har også væ... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte deres Smart Watch ……

Jeg købte deres Smart Watch og opdagede for sent, at der var tale om forsendelse fra en kinesisk virksomhed.
Skrev en vred mail, men modtog det sødeste svar retur med en fyldestgørende forklaring. De ér en dansk virksomhed, men har flyttet deres produktionen til et low-cost country for at kunne holde priserne på et overkommeligt niveau (ligesom fx Apple også har gjort). De høje krav til kvalitet og øvrige standarder er stadig styret fra og opfyldt i Danmark.
Uret ankom i dag efter en lidt længere leveringstid, men det er flot og virker i enhver henseende.
Så jeg har ingen problemer med at anbefale virksomheden, deres service og deres produkter.

3 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så fik jeg leveret ur nummer 2 med samme udfordringer!

Så fik jeg leveret ur nummer 2, ud fra at I mener det er en fejl i ur 1. I har dog bedt min mor sende ur 2 retur, selvom i aftalte med mig at jeg skulle forsøge med et nyt.

Har ladet ur 2 op igår og denne gang taget uret på højre hånd(da det nulstillede sig adskillige gange på venstre)..
dog oplever jeg midt på dagen i dag, at uret igen er nulstillet.

Rosafarvet urrem som jeg modtog som kompensation for bøvlet sidst, er for småt og kan ikke passe uret.

Uret besidder flere trælse funktioner.
Automatisk nulstilling (som er det der sker x-antal gange dagligt) ved at holde knappen nede. Dette sker automatisk for mig ud fra hvad jeg til dagligt foretager mig.
Når jeg har ur tilkoblet telefon er det ej muligt at høre noget på telefonen uden at det går på uret. En ret irriterende funktion.
Og derudover kan jeg ikke modtage SMS’er på uret, som var primært derfor jeg bestilte dette ur.

Som prikken over i’et, holder i jeres ryg fri på trustpilot ved at skrive i har sendt flere beskeder uden svar retur.
I skrev en aften jeg var på arbejde, og igen næste dag. Jeg modtager besked 2 på samme tid som i har skrevet i trustpilot at jeg ikke har vendt retur.
Come on..

Ganske enkelt et ur med pænt design men totalt ubrugelige funktioner.

Jeg er ikke interesseret i at modtage flere ubrugelige ting fra jer, ønsker dog kun pengene retur.

2 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en flot service man får hos Dansk…

Sikke en flot service man får hos Dansk Teknologi!

Jeg købte tilbage i december 2025 et ur hos Dansk Teknologi, som min mand ikke blot er meget glad for – han bruger det hver eneste dag og er virkelig tilfreds med både kvaliteten og designet. Det har i den grad levet op til forventningerne.

For nylig kom jeg ved en fejltagelse til at smide beskyttelsesrammen til uret ud. Jeg kontaktede Dansk Teknologi for at høre, om det var muligt at købe en ny. Til min store glæde valgte de at sende mig en ny – helt uden beregning.

Det er ikke hver dag, man oplever så hjælpsom og generøs kundeservice. Hurtig svar, imødekommende dialog og en løsning, der virkelig viser, at de værdsætter deres kunder.

De varmeste anbefalinger herfra!

27 februari 2026

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FORMA

Firmaet hedder Dansk Teknologi, det ligger åbenbart i Oslo. Firmaet sendte min pakke fra Malmø, men da jeg skulle returnere uret, som er noget billigt Kina bras, SKULLE det sendes til Oslo, det kostede 150 kr. Og det skulle laves toldpapirer. Meget dyre og ekstremt besværligt og meget langsomligt. Firmaet tilbød mig 200 kr. Hvis jeg ville beholde uret, med var af så dårlig kvalitet, at hvis det havde gratis, ville ikke have det.

5 februari 2026

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse. Vi har tjekket vores system, men vi kan ikke finde nogen ordre under dit navn. Kan du venligst oplyse dit ordrenummer eller navnet, der blev brugt ved købet?

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har modtaget mit ur, men sparsom manual

Har modtaget mit ur, men manualen er meget sparsom og viser f.eks. ikke hvordan man oplader uret ?????

12 februari 2026

Hej Tonny

Tusind tak for din feedback, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at manualen virkede for kort. Grunden til, at opladning ikke er beskrevet mere detaljeret, er, at processen er meget enkel og fungerer som en almindelig magnetisk opladning. Du skal blot placere opladeren på bagsiden af uret, hvorefter den automatisk sætter sig fast og begynder at oplade.

Når det er sagt, forstår vi godt, at tydeligere vejledning kan være en fordel, og din feedback er meget værdifuld for os. Vi tager det med videre, så instruktionerne kan blive endnu mere klare fremover.

Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Super tilfreds

Super tilfreds
Har i dag modtaget mit SmartWatch Ultra X bestilt 19/1.
Så nemt at få i gang, når man har scannet QR koden i manuale.
Blev informeret fint undervejs. Kan anbefales so far 🤗

6 februari 2026

Superservice

Er superglad for mit ur. Og da remmen gik i stykker pga slid sendte de en ny uden beregning.
Super service. Kan klart anbefales.

3 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venter uden at høre noget fra jer🙄

Jeg bestilte og betalte et ur den 3. januar. Fik hurtigt besked om at der var en opdateret udgave på trapperne og jeg ville få det leveret med lidt ekstra ventetid. Helt ok, men jeg har intet hørt siden. Går jeg ind på ordren står der blot 5-7 dages levering. Tryk på “spor ordre” og jeg ryger ud i et hav af muligheder efter jeg har downloadet en suspekt app “Shop”; men intet sted kan jeg finde Dansk Teknologi. Ikke super god start

Tak for svaret. Ser frem til at modtage uret og forhåbentlig berettige det opjusterede antal stjerner 😊……

31 januari 2026

Hej Arne

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for din ordre, og vi beklager oprigtigt forsinkelsen. Som forklaret i vores tidligere e-mail har vi opgraderet Explorer-smartwatchet til en forbedret version, der er mere pålidelig, hurtigere og mere præcis end tidligere.

Vi har også en god nyhed: Smartwatchet leveres nu med dansk menusprog, hvilket ikke er almindeligt i andre ure i denne prisklasse.

Vi er glade for at kunne informere dig om, at opdateringen nu er afsluttet, og at alle ure bliver afsendt med det samme. Fremover er leveringstiden igen normal på 5 dage, som den var tidligere.

Endnu en gang tak for din tålmodighed. Vi er sikre på, at det vil være ventetiden værd.

Mvh

Dårlig service

Dårlig service bestilte et ur d.14/1 fik en mail samme dag at ordren var ved at blive gjort klar til forsendelse og beløbet er trukket fra min konto d.16/1 har stadig ikke modtaget uret eller fået en bekræftelse på at det er afsendt.

24 januari 2026

Hej Ib,

Samme dag som du lagde din ordre, sendte vi dig to e mails. En ordrebekræftelse samt en opfølgende e mail, hvor vi informerede om, at det smartwatch du har bestilt, findes i to sprogversioner, engelsk og dansk.

I den samme e mail gjorde vi også opmærksom på, at den danske version i øjeblikket er under produktion og forventes klar sidst på måneden, mens den engelske version er tilgængelig med det samme. Vi bad dig derfor om at give os besked om, hvilken version du foretrækker, så vi kan sende din ordre.

Tjek venligst din indbakke og eventuelt spam mappen, og kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig videre med det samme.

Tak for din ordre og for din tålmodighed.

Uret er helt perfekt

Uret er helt perfekt. Syntes de 14 dages leveringstid var langsomt. Men det var bestemt værd at vente på. Ville være dejligt hvis man kunne finde ekstra udstyr på hjemmesiden. Feks ekstra lader.

22 januari 2026

Fik tilsendt en ny rem

Havde bestil 2 ure, og var godt tilfreds med begge. Remmen på den ene gik i stykker, spændet faldt af. Skrev til dem, og fik en ny rem tilsendt uden beregning!

21 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt 2ure hos dansk…

Jeg har købt 2ure hos dansk teknologi,jeg kan ikke indstille klokkeslættet og den hjemmeside der henvises til findes ikke.
Mvh Torben juul

5 januari 2026

Hej Torben

Grunden til at dine smartwatches ikke viser det korrekte klokkeslæt er, at de endnu ikke er blevet forbundet med appen.
Vi kan se i vores system, at vores team allerede har sendt dig en e mail med klare instruktioner om, hvordan du downloader appen og forbinder urene.

Hvis du stadig har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på vores Facebook side Dansk Teknologi, hvor vi har live chat døgnet rundt. Vores team vil guide dig trin for trin.

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via e mail eller på vores Facebook side.

Hvad sker der egentlig ?

Hej …
Jeg bestilte et ur slut december 25 , i dag er det uge 2 i 2026 …. Der er jo ikke gået urimelig lang tid - men jeg er lidt utryg idet pengene 699,-kr er trukket fra min konto d. 5. Januar - UDEN at der kommer en meddelelse på e-mail ? 🤷🏻‍♀️
Når jeg prøver at spore forsendelsen - skal jeg sætte en App op , og den kan jeg ikke få til at fungere …. Denne oplevelse gør at jeg blir utryg ved købet og tanken om hvordan produktetegentlig er , når jeg forhåbentlig modtager uret , SNART …. 🫣

29 december 2025

Hej Susanne,

Vi har gennemgået vores system, men kan i øjeblikket ikke finde nogen ordre registreret under det navn, der er angivet. Vil du venligst bekræfte dit fulde navn, så vi kan undersøge sagen nærmere?

Vi har dog en ordre registreret under navnet Susanne Thomsen, som blev afgivet den 31. december og ikke den 25., som du nævner. Som du sikkert ved, er 31. december og 1. januar helligdage, og derudover fulgte en weekend, hvilket betyder, at der reelt kun er gået få arbejdsdage. Ordren er allerede afsendt og er på vej.

Hvis du er Susanne Thomsen, kan du forvente at modtage pakken meget snart.

Vi har også tjekket vores mailsystem og kan bekræfte, at vi ikke har modtaget nogen e-mail fra dig. Havde du kontaktet os, ville vi naturligvis have forklaret situationen med det samme, da vores kundeservice er aktiv 24 timer i døgnet.

Bekræft venligst dit fulde navn, så vi kan hjælpe dig videre. Har du yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på info@dansk-tek.com

Dansk Teknologi

Lees meer over geverifieerde reviews.