Jeg har købt et Ultra X smart watch. Uret holder strøm som lovet, og er nemt at betjene. Det er fedt at man kan skifte " urskiver" lige så ofte som man gider, og der er virkeligt mange at vælge ime... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var bestemt ventetiden vær. Dejligt ur med lang batteritid og dansk manual. Kundeservice flinke til at hjælpe/svare på spørgsmål.
Firmaet hedder Dansk Teknologi, det ligger åbenbart i Oslo. Firmaet sendte min pakke fra Malmø, men da jeg skulle returnere uret, som er noget billigt Kina bras, SKULLE det sendes til Oslo, det kosted... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte Invictus X smartwatch sidste år. Det er et fantastisk ur. Skærmen er ridsefri og det må også være et af de ure der holder strøm længst tid. Mere end en uge efter hver opladning. Jeg har også væ... Toon meer
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan kun anbefale dansk teknologi
Kan kun anbefale dansk teknologi!
Uret jeg har er deres bedst sælger, og lever op til ALT! De har sagt! Plus en helt igennem fantastisk kundeservice de køre sig derinde! Igen kun kæmpe ros og anbefaling herfra!😍🙌🏼
Vil gerne give en undskyldning til DT
Vil gerne give en undskyldning til DT, da fejlen er min,og skrev et ikke så pænt indlæg. Modtog i dag en mail med forklaringen
Jeg kunne godt tænke mig at få mit ur
Jeg kunne godt tænke mig at få mit ur, er bestilt den 3 december. Dårlig service

Antwoord van Dansk Teknologi
Har købt et Explorer Smart Watch...
Har købt et Explorer Smart Watch...
Nogen der ved hvordan tiden indstilles?

Antwoord van Dansk Teknologi
Bestilte Explore x 1 ur men leveringen…
Bestilte Explore x 1 ur men leveringen trak lidt ud. Havde super fin kontakt under hele forløbet. Hver gang vi tog kontakt fik vi hurtig svar. Til sidst modtager vi en beklagelse for den udskudte levering og at de giver en ekstra rabat. Super god service👍 Vi modtog uret et par dage efter og det er fint og lever op til forventningerne.
Vil godt handle her igen👍
Virkelig god service og et godt produkt…
Virkelig god service og et godt produkt 👏👍! Købte mit ur i sommers, og det er virkelig et fint ur prisen. Jeger så glad for det. Vil nu gerne have en ny rem, og selvom det er søndag, så svarede kundeservice med det samme. Dét er virkelig god service!
Er super tilfreds med jeres service.
Efter en uge gik det i stykker og har…
Efter en uge gik det i stykker og har skrevet med firmaet bag uret men har intet hørt siden

Antwoord van Dansk Teknologi
At det er et seriøst firma
Et troværdigt firma som hjælper når der er problemer rigtig god oplevelse vil gerne anbefale det til andre tak for hurtige svar når jeg har skrevet.
SMART WATCH X - Et flot ur
Har købt det flotte og funktionelle ur SMART WATCH X. Et lækkert design med mange funktioner. Kan kun anbefale køb af dette ur. Har just mistet mit opladekabel, men efter kontakt til Dansk Teknologi, sender du straks et nyt. SUPER service.
Jeg har fået rigtig god Service efter…
Jeg har fået rigtig god Service efter modtagelse af mit ur da jeg ikke kunne få det til at lade men nu virker det
Så jeg kan anbefale det til andre
fantastisk service
Har købt et lækkert ur, som jeg er meget glad for
Super service
Super service. Hurtig levering.
Lang batteritid på det ur jeg har købt (Smartwatch Explorer) har haft korrespondance med dem, som har været i topklasse, der har været hurtig respons på vores spørgsmål. Kan kun anbefale køb af Dansk teknologi ur.
Har købt et super fint ur
Har købt et super fint ur, og har oplevet hurtig levering, super professionel respons på spørgsmål til opsætning m.m. Kan varmt anbefale deres produkt.
Hej jeg har købt et ur med et defekt…
Hej jeg har købt et ur med et defekt batteri, havde så en mailkorrespondance med firmaet i dag kom der så et nyt ur uden beregning det er service.
Jeg kan kun anbefale at handle med Dansk Teknologi dansk-tek.com. Jeg bestilte et Smartwatch Ultra X, som har et super let og elegant design. Det virker som lovet, har alle forventlige funktioner i et smartwatch og en batteritid på over en uge. Man kan justere de forskelle funktioner individuelt, om du ønsker opkald, beskeder og alle notifikationer om vind og vejr eller kun ur.
Jeg har været i kontakt med deres kundeservice da jeg har fået ødelagt min oplader. Jeg oplever de svarer hurtigt og er meget behjælpelige.
Super godt ur til fornuftig pris
Super godt ur til fornuftig pris. Super god service fra firmaet. Kan varmt anbefales.
Batteritiden slår alle!!
Mit FIT CLOUD PRO SMARTWATCH opfylder alle mine behov for et ur - og batteritiden er fantastisk, faktisk flere uger.
Hurtigt modtaget dansk brugermanual på…
Hurtigt modtaget dansk brugermanual på det købte ur.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.