Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der er, som andre også skriver, QR koder der ikke virker mere. Det skal man sgu lige gøre opmærksom på, når man sælger en kalender.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fedt koncept, men er lidt skuffet over adventskalenderen efter 2/4 søndage. Der burde gives en heads-up ift muligheder for forberedelse, fx ved risottokursus, hvor der med stor fordel skulle være købt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget positivt overrasket over Datelys advents kalender. De havde fået mange bestillinger men kalenderen kom frem i tide inden første søndag i advent. Det er nogle gode og betænksomme "gav... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu i 2 søndage i streg fået de sjoveste og hyggeligste stunder med jeres adventskalender. Først med risottokursus med medfølgende vin til både mad og gane og senest til portvinssmagning. Så fan... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Impresario

Geschreven door het bedrijf

"Tid til nærvær. Tid til hinanden" er mottoet i Dately. Dately sørger for at hjælpe par med at huske hinanden og parforholdet i en travl hverdag, som hurtigt fyldes op af ugens gøremål. For at gøre det nemt, så har vi sammensat en Dateboks fyldt med alt det, der skal bruges til den perfekte hjemmedate. Målet er at bringe spontanitet, eventyr og oplevelser hjem i stuerne.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er bare vilde med Dately

Vi er bare vilde med Dately! Genialt produkt, som efterhånden er uundværligt for vores parforhold.

6 februari 2023

Hej Natasja,

Sikke en skøn anmeldelse at få. Tusind tak for den! Dejligt at høre, at I er vilde med vores datebokse. Vi er glade for at kunne bidrage til nogle gode stunder derhjemme :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en fornøjelse at have en…

Det er altid en fornøjelse at have en hjemmedate at se frem til i hverdagens trummerum.

3 februari 2023

Hej Kristina,

Mange tak for de fem stjerner! Det betyder rigtig meget for os at høre, at I nyder vores datebokse :-)

Kundeservice i top!

Jeg har ikke modtaget første pakke, men har allerede oplevet fantastisk kundeservice! Jeg havde ikke opdaget at pakken var sendt til pakkehus og så først mailen en dag for sent. Skrev til dately om de ville sende pakken igen mod betaling for fragt, men de gensendte uden ekstra betaling… selvom det var min fejl. Det er altså god kundeservice! Nu venter jeg spændt på første pakke 😀

2 februari 2023

Hej Julie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe med at få pakken leveret alligevel. Jeg håber, I får en skøn date :-)

Service i verdensklasse!

De havde lavet en fejl og givet mig de samme samtalekort i 2 æsker. Det kan jo ske. Jeg skriver til dem, og de tilbyder mig og få en helt ny af deres kasser. Helt gratis!
virkelig god service, reageret lige med det samme, og vi havde en rigtig god dialog sammen.
Kan varmt anbefaldes!

18 december 2022

Hej Mads,

Mange tak for den gode dialog omkring din anmeldelse, hvor du ligeledes kunne modtage en forklaring og vi kunne yde kompensation for de manglende samtalekort og den ærgerlige oplevelse, som bestemt ikke har været hensigten med vores adventskalender. Vi sætter pris på, at sagen blev afsluttet på en god måde, og jeg håber meget, at der har været tid til at få afprøvet den nye boks, som I modtog :-)

Du må endelig sige til, hvis der skulle være andet.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manglende tilfredshedsgaranti..

Min første Dately boks var ikke i orden og efter den første trustpilot anmeldelse, bliver jeg kontaktet og opfodret til at slette min anmeldelse på trustpilot, hvis de skal imødekomme mit ønske om et gavekort på et ny boks som "erstatning".
Jeg vil gerne være med på denne "forhandling", men det er en ærgerlig måde at handle med kundens tilfredshed for at se gode ud på trustpilot.
Når det er sagt - jeg har fået et nyt gavekort og derved en ny dately boks (+ betalt fragt på 50 kr igen som jeg synes dately bør have betalt).
Der mangler noget bedre kundeservice og tilfredshedsgaranti.

Fine bokse - når de ikke er blevet ødelagt under fragten og fint koncept, til den dyre side.

28 december 2022

Hej Laura,

Tak for din anmeldelse. Det lyder bestemt som om, at der er sket en ærgerlig misforståelse ifm. den tidligere sag, som ikke har været en såkaldt "forhandling". Vi ønsker blot altid at få muligheden for at udbedre en fejl, inden der ryger en anmeldelse af sted, da vi desværre ikke kan rette op på fejl, hvis ikke vi bliver kontaktet omkring dem først. Så jeg er super ked af at høre, at det var din opfattelse af det hele. Det har bestemt ikke været meningen eller intentionen!

Ift. fragten kan jeg godt se, at der er sket en fejl, og pengene for denne er også refunderet til dig igen.

Jeg har sendt dig en mail for at afklare det hele. Vi ønsker kun at give gode oplevelser :-)

Super hyggeligt koncept

Super hyggeligt koncept. Alt tilbehør til en date derhjemme.
Super sød og hurtig kundeservice.
Kun ros herfra

17 januari 2023

Hej Tanja,

Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du kan lide vores koncept :-)

Skøn weekend her fra.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende adventskalender - øv øv

Baseret på adventskalender:

Vældig ringe værdi for penge.
Af et firma der lever af at udbyde date oplevelser, så virkede indholdet alt for tyndt og alt for dyrt. Virkede som om der ingen energi var lagt i at udvikle oplevelsen.
Desuden gik nogle af samtale kortene igen - sjusket og en ommer.

Sad tilbage med en fornemmelse af, uden den store anstrengelse, selv at kunne have lavet en adventskalender der var bedre til en 1/5 af prisen. Næste år bliver det ikke fra Dately.

Kan på ingen måde anbefale Dately's adventskalender - vi var begge lidt målløse over hvor lavt et niveau indholdet havde ift. prisen.

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig super ked af at høre, at adventskalenderen ikke har levet op til dine forventninger! Det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker at give vores kunder.

De dobbelte samtalekort lyder dog vist til at være en fejl i pakningen af boksen, hvilket jeg beklager mange gange. Der skulle gerne være fire forskellige sæt til hver af de fire adventsbokse. Hvis du vil sende os en mail på info@dately.dk, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at udbedre denne fejl :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte nytårsboksen ret sent i…

Jeg bestilte nytårsboksen ret sent i december men fik alligevel leveret min boks inden d. 31.
Vi havde en rigtig hyggelig underholdende aften. Det eneste jeg skulle sørge for var mad.
Jeg er ganske godt tilfreds.

30 december 2022

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en underholdene aften og nød boksens indhold :-)

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! En total tjekket date, som andre har planlagt helt ned til mindste detalje, selv playlisten er der styr på! Det hele foregår hjemme i stuen, så der ikke engang skal planlægges børnepasning! En gave til parforholdet!
Og i øvrigt fantastisk kundeservice - jeg er vild med Dately :)

9 januari 2023

Hej Sidse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er super glade for at høre, at du kan lide vores datebokse. Det betyder meget for os her på datefabrikken :-)

Fantastisk kundeservice kundeservice.

Fantastisk kundeservice kundeservice.

De fleste virksomheder i Danmark kan virkelig lære noget af datly ift kundeservice.

Var igennem et lidt uheldigt forløb ift levering, men hele vejen igennem processen hjalp Datly og deres kundeservice til UG.

Varm anbefaling herfra

8 januari 2023

Hej Martin,

Tusind, tusind tak for de flotte ord! Det varmer utroligt meget her på datefabrikken. Jeg er super glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og tak at du ville dele den med os. Vi ønsker kun at gøre det bedste for vores kunder, så jeg er glad for, at vi kunne vende de ærgerlige fragtomstændigheder til en god oplevelse til trods for det hele :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for gode dates med adventskalenderen!

Jeg har lige læst nogle af anmeldelserne af adventskalenderen og jeg er slet ikke enig. Jeg havde købt kalenderen som en overraskelse til min mand og vi synes begge rigtig godt om den.
Risottoen var ingen vild smagsoplevelse nej, men vi piftede den bare lidt op selv, mens vi tog et par samtalekort. Vi kan ikke lide portvin - troede vi - men vi endte med at købe en af dem, der var med i smagningen. Vi skrald grinede gennem brætspillet - og selvom det ikke tog lang tid, var det sjovt og noget vi ellers ikke havde gjort. Spaen til sidst var også rigtig god og vi hyggede os med det. Alt i alt en kæmpe fornøjelse og vi håber der kommer en adventskalender igen. Kæreste-kalenderen var ligeledes god - vi gør mange af tingene i forvejen (fandt vi ud af), men kun dejligt at blive bekræftet i vores kærlighed. Tak for gode dates gennem december - der ikke krævede for meget og derfor passede perfekt til os, i livet med børn, madlavning, madpakker osv.

Det er første gang vi har bestilt fra jer, men bestemt ikke sidste gang! I har vores varmeste anbefalinger - og vi har allerede talt varmt om jer til familie og venner.

Hej Nina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det varmer utroligt meget hos os at høre, at I har været glade for adventskalenderen og har haft nogle skønne stunder. Og dejligt I har anbefalet os til familie og venner - det betyder rigtig meget for en virksomhed af vores størrelse :-)

Genialt koncept

Genialt koncept. Min kone og jeg prøvede en teamwork boks. Det var både sjovt, udfordrende og dejligt at komme tættere på hinanden.
Samtalekortene var vildt gode. Her fik vi snakket om både store som små ting. Dately kan klart anbefales!

10 december 2022

Hej Simon,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at I havde en god oplevelse med boksen og fik jer nogle gode snakke :-)

Skuffende adventskalender

Jeg havde givet min kæreste adventskalenderen i gave og vi havde begge glædet os til at skulle hygge os med det, i en hverdag med 2 små børn, hvor der ikke er meget tid til hinanden. Men jeg må dog sige at vi begge blev slemt skuffede over indholdet.

Den første med risotto, hvor der var lagt op til man skulle lave mad sammen, men det ikke rigtig er en ret der kræver den vilde forberedelse eller rigtig giver mening at være sammen om, iøvrigt en tam smagsoplevelse.
Portvinssmagningen er sikkert sjov, for dem der drikker og kan lide dette, det er slet ikke noget for os, så den droppede vi helt.
Brætspillet var overstået på 2 minutter, især fordi det var utrolig plat og det ikke er alle der synes det er grineren at sidde at skulle snakke sexet om vasketøj og hvad der ellers var af platte udfordringer.
Den sidste med spa var den eneste lidt interessante, men en scrub og 2 ansigtmasker havde været billigere for mig selv at gå hen og købe.

Det selvfølgelig svært at lave en kalender der passer til alle, men generelt set synes jeg ikke den på oplevelser har været pengene værd og jeg kunne have lavet nogle meget bedre, sjovere og billigere dates for os som par selv, så den erfaring tager jeg med mig til næste år :-)

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig super kede af at høre om din oplevelse med adventskalenderen! Det er meget individuelt, hvad folk har fået ud af de forskellige adventsdates, men mange har netop sat pris på, at de ikke selv skulle stå for noget, men bare kunne nyde datenes indhold. Jeg vil dog gerne sørge for, at din feedback bliver taget med i vores videre udvikling.

Hvis du har lyst, så er du velkommen til at sende os en mail på info@dately.dk. Så vil jeg gerne hjælpe jer med at få ny, og forhåbentlig bedre, oplevelse :-)

Der manglede …

Opdatering. Jeg har rettet min anmeldelse fra 3 til fem stjerner - da Dately gav mig super god service efter denne anmeldelse. De beklagede fejlen ved at sende mig en valgfri ny kasse. God service!

- Rikke
__________________________________________________
Hej Dately

Vi har prøvet datekassen med drinkskursus.

Det var alt i alt en hyggelig oplevelse. Men her er lige to tanker om hvad der dog kunne gøre oplevelsen bedre.

1. I videoen med “drinkskursus” laves der to forskellige drinks, der er dog kun ingredienser til den ene i kassen, og på datepreppen burde der jo så have stået at vi selv skulle skaffe til drink nr. to.
2. Til aktiviteten “Land-By” havde I kun sendt ét ark - vi går ud fra at der burde have været to?

Hvis disse to punkter havde været anderledes - ja så tænker jeg at 4-5 stjerner havde været valgt.

Vi nåede ikke igennem alle kort, det er jo egentlig bare positivt, så er der jo til endnu en aften med samtale.

20 december 2022

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med boksen ikke har været helt optimal. Vil du sende os en mail på info@dately.dk? Så vil jeg gerne hjælpe dig med en god løsning på ovenstående :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde købt adventskalenderen…

Jeg havde købt adventskalenderen forventningsfuldt. Desværre levede pakken ikke på nogen måde op til mine forventninger. Man får ikke meget for pengene, men derimod en følelse af at have smidt nogle penge ud af vinduet.

30 november 2022

Hej Cecilie,

Tak for din anmeldelse. Vi er super kede af at høre, at adventskalenderen ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du har lyst til at uddybe dine tanker herom, så hører vi meget gerne fra dig på info@dately.dk. Vi ønsker kun at give vores kunder den bedste oplevelse, så derfor vil vi gerne høre mere om, hvordan vi kan forbedre os fremadrettet samt hjælpe dig med at få en ny og god oplevelse :-)

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget postiv over Datelys Adventskalender.

Det er nogle gode og betænksomme "gaver". De fremmer romantisk stemning og god kommunikation.
I tillæg fik vi en gratis jule kalender. En låge åbnes hver dag i december, med søde romantiske opgaver og råd.
Datelys produkter er lidt dyre men jeg synes at det er pengene værd.

23 december 2022

Hej Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os! Jeg er super glad for at høre, at I har været glade for jeres adventskalender og har haft nogle gode dates. Det varmer her på datefabrikken :-)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint koncept, MEEEEN!!!

Fint koncept
Dog er samtalekortene en ommer. De samme samtalekort er gået igen min. 2 gange på 4 pakker. Det bliver man godt nok skuffet over. Derudover er det mig en kæmpe gåde hvordan adventskalenderen kan koste 600kr, når man ikke lægger mere energi i produktet. Synes mig sgu er for ringe

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Øv med dobbelte samtalekort! Det lyder bestemt til at være en fejl, da der gerne skulle være fire forskellige sæt samtalekort til kalenderen. Hvis du vil sende os en mail på info@dately.dk, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at få udbedret denne fejl.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overraskelsen

Overraskelsen. Når vi ikke helt vidste hvad der skulle foregå. Det var en positiv og intim oplevelse og vi fik talt om ting, vi nok ikke selv havde fundet på efter mange år sammen
Kan klart anbefales - både til nye og “gamle” par

16 december 2022

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre I har haft en skøn oplevelse med vores boks :-)

Rigtig glædelig jul.

Fantastisk service

Fantastisk service. Har handlet hos jer nogle gange nu. I denne omgang var en dateboks blevet væk i leveringen, og I svarede hurtigt på mail selvom det var udenfor åbningstid, og der bliver sendt en ny boks dagen efter. Så fint. Mange tak

18 december 2022

Hej Stephanie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er glad for, at vi kunne finde en god og hurtig løsning på den manglende pakke :-)

Rigtig glædelig jul.

INGEN anbefaling til Dately adventskalender

Vedr. Adventskalender 2022
Det kan på det kraftigste frarådes at købe dette produkt. Det er på ingen måde value for Money. Konceptet er godt, men udførslen ekstrem mangelfuld og decideret dårlig.

Vær Obs på du betaler +50% for 20 simple spørgsmål.

1.advent: risotto date. Smagløs og dødkedelig ret - undervejs kommer der tips og trick hvordan man kan Spice den mere op.. ok - måske i skulle have skrevet det som en slags forberedelse.

2. Advent: 3x5cl portvin m video til og quiz til to personer - sløjt Line up. Kunne i finde billigere portvin ?

3. Et simpelt brætspil færdigt på 10 min..

4. Stadig uudforsket …

Jeg køber IKKE igen og vil ikke anbefale andre at købe.

Det skal siges jeg efter 1 advent kontaktede virksomheden og ytrede min frustration i at være blevet malket.

10 december 2022

Hej Frederik,

Vi er selvfølgelig super kede af at høre om din oplevelse med adventskalenderen! Det er meget individuelt, hvad folk har fået ud af de forskellige adventsdates, men mange har netop sat pris på, at de ikke selv skulle stå for noget, men bare kunne nyde datenes indhold. Vores samtalekort er som oftest dem, der har fået den bedste feedback, og vi bruger også meget tid på at udvikle dem i samråd med parterapeuter. Hvorvidt man synes, det er simple spørgsmål, er selvfølgelig en personlig holdning. Mange har værdsat at få snakket om ting, de måske aldrig har snakket om før eller sjældent får snakket om.

Jeg har allerede haft besvaret din seneste mail i forsøget på at finde en god løsning på det hele.

Din feedback er taget med i vores videre udvikling :-)

Vh. Emma // Dately

Lees meer over geverifieerde reviews.