Der er, som andre også skriver, QR koder der ikke virker mere. Det skal man sgu lige gøre opmærksom på, når man sælger en kalender.
Lees wat reviewers zeggen
Fedt koncept, men er lidt skuffet over adventskalenderen efter 2/4 søndage. Der burde gives en heads-up ift muligheder for forberedelse, fx ved risottokursus, hvor der med stor fordel skulle være købt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er meget positivt overrasket over Datelys advents kalender. De havde fået mange bestillinger men kalenderen kom frem i tide inden første søndag i advent. Det er nogle gode og betænksomme "gav... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
"Tid til nærvær. Tid til hinanden" er mottoet i Dately. Dately sørger for at hjælpe par med at huske hinanden og parforholdet i en travl hverdag, som hurtigt fyldes op af ugens gøremål. For at gøre det nemt, så har vi sammensat en Dateboks fyldt med alt det, der skal bruges til den perfekte hjemmedate. Målet er at bringe spontanitet, eventyr og oplevelser hjem i stuerne.
Contactgegevens
Denemarken
- info@dately.dk
- dately.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Godt koncept, mindre godt indhold
Et super godt koncept men vi dog 3/4 gange en smule skuffet over kassernes indhold med undtagelse af portvinssmagningen. Vi synes ikke indholdet var 600kr + fragt værd desværre

Antwoord van Dately
Meget dyrt, når samtalekortene er det bedste
Var vild med konceptet, og jeg havde høje forventinger til adventskalenderen, som jeg købte til min kæreste. Vi har glædet os de sidste 2 søndage på, hvad boksen indeholdte, men er blevet skuffet hver gang. Risottoen var fin, den krævede dog at man havde parmesan hjemme - den ene flaske portvin, samt en video noget så tan - den har vi heller ej kastet os over endnu… Samtalkortene er pt det bedste ved kalenderen - og det synes jeg 600,- er lidt for dyrt til.. Næste år bruger jeg 600,- på noget andet.

Adventskalender
Jeg havde købt adventskalenderen til min kæreste og jeg, og havde glædet mig til at prøve jeres koncept. Vi har dog kun prøvet en ud af tre bokse (portvin smagning). Vi har valgt at slå de resterende bokse sammen til én date i fremtiden, da indholdet i hver pakke var lidt skuffende.
Samtalekortene og spørgsmål fra julekalenderen har bragt smil frem på læben.
Jeres koncept er en god inspiration til fremtidige dates.

Adventskalender
Vi har fået en adventskalender i gave, men var også skuffet over vores ene flaske portvin til smagningen. Vi havde heldigvis en god dialog med jer, og i var søde til at hjælpe os med alligevel at få en rigtig god oplevelse

Datelys adventskalender
Halvvejs igennem Datelys adventskalender, som indtil videre lever flot op til forventningerne. God inspiration og anledning til kærestetid i en travl hverdag.

Dately’sadvents kalender
Vi har bestilt advents kalenderen og har nu været på to ud af fire dates. Jeg har kun positiv at sige om konceptet. Vi har været sammen i over 20 år, og alligevel ligger det op til en hyggelig, sjov og inspirerende aften, med gode dialoger hvor vi ser hinanden i øjnene.

Antwoord van Dately
Hyggelige dates og gode samtalekort
Hyggelige dates og gode samtalekort. Vi havde en dejlig aften og ser frem til portvinssmagningen i morgen.

Antwoord van Dately
Super fedt koncept med adventkalender
Super fedt koncept med adventkalender.
Det er virkelig hyggeligt at snakke og nyde hvad der er i pakken.
Vi sad foran brændeovnen med stearinlys og smagte portvinen fra 2. Advent. Så hyggeligt.

Efter 2. 3. 4. Advent
Her efter 2. Advent er der indtil videre lidt formeget alkohol uden så meget andet indhold. 1. Advent desværre ikke lige vores smag af mad. Men vi hygger os med samtalekortne og hygger os med det. Så det har bestemt potentiale. Havde bare ønsket man viste det primært ville inde holde alkohol.
Vi er dog kun ved 2. Advent så vi kan nå at blive mere positivt overrasket endnu.
Opdatering af anmeldelse efter 3. Og 4. Advent. De passede meget bedre til os og vi hyggede os rigtigt med de forskellige opgaver der. Desværre tror jeg der var fejl i hvilke samtalekort der var lagt i da det var de samme kort 3. Og 4. Advent.

Godt, men ikke godt nok
Første advent, super god ide dog super træls at videoen ikke er præcis (hopper frem og tilbage) og at jeg skal ud at købe ekstra for at kunne lave retten.
Anden Advent, hvorfor høre jeg at andre får 3 og vi får 1 Portvin vi "VIN SMAGNING"..
Tænker det er lidt op af bakke, hvad er næste?
- Hvis jeg skulle anbefale jer, eller give flere stjerner skal i vise mig at i kan rette op på denne fejl nu og her, til kundens fordel ellers er jeres service heller ikke mere værd end 1 stjerne..

Adventskalender;
Adventskalender;
Jeg havde købt adventskalenderen til min mand og jeg, og havde glædet mig til at prøve jeres date-pakker.
Blev dog slemt skuffet over indholdet, havde regnet med der ville indgå mere i hver pakke. Når man ser de andre date-pakker indgår flere ting så da vi så der kun var vin/risotto og én flaske portvin blev vi meget skuffede.
Håber at indholdet øges til næste år da konceptet er virkelig godt!
Samtalekortene er til gengæld virkelig gode!

Antwoord van Dately
Godt koncept men introducer premium version
Jeg kan godt lide konceptet. Elementet af overraskelse samt samtalekortene gør det rigtig godt.
Hvis I skal konvertere mig til en fast abonnementskunde, skal I dog lave en premium-version. Kasserne er billige, men jeg ville glædeligt betale det tredobbelte for mere indhold - dog ikke hver måned, men måske hver tredje måned.

Antwoord van Dately
Fantastisk hyggelig date ❤️Alt er i…
Fantastisk hyggelig date ❤️Alt er i pakken, det er bare at åbne og derefter hygge. Jeg har købt adventskalender, den kom til tiden. Super relevante samtalekort, som vi har fået hyggelige timer til at gå med ( vi kommer helt til at savne de kort ) og dejlige oplevelser 🥰👏🏼 Vi kan varmt anbefale Dately ❤️

Antwoord van Dately
Tyndt koncept, desværre ikke imponeret.
Tyndt koncept indtil videre ved 2/4 advents åbninger. En portvins "smagning" med én portvin i 2. Advent og en meget lille mængde risotto i 1. Advent.
Samtale kort er hyggelige.

Adventskalender for par
Vi har nu i 2 søndage i streg fået de sjoveste og hyggeligste stunder med jeres adventskalender. Først med risottokursus med medfølgende vin til både mad og gane og senest til portvinssmagning. Så fantastisk. Samtalekortene giver anledning til gode grin samt reflektion. Julekalenderen som følger med forsøder hverdagen med små søde forslag til forkælelse. Min mand og mig er bare fans❤️

Genialt koncept
Jeg synes konceptet er helt genialt og virkelig hvad vi havde brug for her i dec. Samtalekortene er virkelig gode og vi fik nogle dejlige og gode snakke.
Jeg kunne godt bruge en lille oversigt med, hvor der stod hvad daten indeholdte. Fx købte vi lidt kylling til risottoen, da jeg havde gættet det var det, samt at vi spiste ungerne af med andet mad og lavede risottoen da de var puttet.
Vi har gemt portvins smagningen til en anden dag, da vi ikke var oplagte til det søndag aften. Men vi glæder os til at smage dem en anden dag.
Vi glæder os til de 2 næste dates ❤️
Synes prisen er helt fair, 150 kr pr søndag, 75 kr pr person, hvad kan man egentlig få for det, hvis man skulle have købt adventsgaver hele dec.
Tak for at skabe tid og rum til at nyde hinanden.

Super dates.
Jeg må sige det er en super god måde at ryste posen og ikke bare falde i “hvad vi plejer” at gøre i forhold til dates.
Det fungerer super godt.
Stor ros herfra

Helt genialt
Helt genialt. I en travl hverdag hvor tingene går lidt stærkt, så er disse små ‘mini-dates’ simpelhen perfekte. De er hyggelige, uden for meget hurlumhej. Samtalekortene er søde og hjælpsomme. Min mand og jeg synes godt om konceptet.

Hyggelige hjemme dates.
Hyggelige hjemme dates.
Især samtale kortene er rigtig gode.
Vi aftalte herhjemme at kassen skulle åbnes i løbet af weekenden. Da vi dog var lidt sent ude første søndag i advent, og vurderede at risotto ikke kunne laves på det tidspunkt, byttede vi den bare ud med nr 2. Risottoen har vi stadig til gode, da vi brugte samtalekortene derfra den anden søndag i advent.
Vi glæder os til at se hvad de næste kasser byder på.

Antwoord van Dately
Lidt skuffet men ellers fint nok
Jeg strate med at give tre stjerner men måtte rette det til en stjerne
⭐
Jeg må sige at jeg er lidt skuffe over købet af dately- adventskalender.
I alle deres reklamer for date kasser siger de at i kasse er der alt hvad vi skal bruge. Meeen i den første kasse vi åben fandt vi vi skulle ud og havde fat i ost og løg til madlavning som ugens date. At man skulle haft handle det ind fandt man først ud af i intro videon som først skulle se når "date" starte.. der kunne dately i det mindste havde vedlagt en indkøbt liste til før daten begynder.....
Det rette til en stjerne efter at kasse to blev åben... når jeg kunne læse her inden at andre har fået tre portvin at smage så lå der kun en flaske i vores kasse... Det er ret dårlig stil... Når man har betalt den samme pris men ikke har fået det samme.....
Hmmmm Er spændt på hvad de andre uger byder på...
Men leveringen af kasse var super nemt og kom til tiden.

Antwoord van Dately
Lees meer over geverifieerde reviews.