Talloze keren uitermate positief telefonisch contact gehad met Demi (van Membership). Luistert goed, denkt mee en neemt uitgebreid de tijd. Geboden oplossingen ook altijd naar wens. Hulde, ga zo door!... Toon meer
Het is niet mogelijk om het abonnement tijdelijk stop te zetten, zelfs niet als je je achillespees hebt afgescheurd en hiervan zoals per mail gevraagd een medische verklaring kunt tonen. Jammer,... Toon meer
Ik ben zelf goed geholpen en teruggebeld. Ik kan niet begrijpen dat mensen door ondoordacht handelen de behulpzame mensen van de service desk behoorlijk het harnas in kunnen jagen door boos te doen.... Toon meer
Ik begrijp werkelijk niks van sommige reacties.ik ben lid van de club in Capelle ad IJssel en ben hier zeer blij mee. Goed personeel die je vrijwel direct helpen,goede activiteiten,nette schone mac... Toon meer
Find a place where you can safely relax, socialise, and re-energise. Whether it’s a workout in the gym, an exercise class, the fresh feeling of that first length in the pool, or simply a space where you can get away from the outside world, it’s all here for you.
Reasons to join:
At David Lloyd Clubs, we want to make sure our members feel a part of something special, which is why we focus on a more holistic approach to exercise. We provide nutrition expertise, events such as quizzes and pool parties, family activities, and in-club tournaments. We even have socially distanced groups such as the #DLRunClub. And if you need any help with your routine or setting your goals, our friendly team are there to support you.
Reviews - we know that open conversations about our service is such an important part of that community feel. We welcome and appreciate all constructive feedback so that we can make sure we keep providing an exceptional experience. We’re here to help with any queries you might have.
You can also like us on Facebook, where you can keep up to date with all the latest news, join groups, and keep us posted on your fitness journey.
The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, AL10 9AX, Hatfield, Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review
Oproep! ik heb sinds 2017 abonnement waar in staat gratis kinderen tot dat ze de leeftijd van 18 jaar hadden bereikt. sinds dit jaar krijg ik een brief dat voor de kids moet betalen. Dat is tegen de wetgeving, ik wil ze aanklagen via de rechtbank. zijn er mensen die het zelfde hadden meegemaakt. wij kunnen gezamenlijke actie ondernemen!

Antwoord van David Lloyd Clubs
Ik moet eerlijk toegeven dat ik teleurgesteld ben in David Lloyd als premium sportclub. De door hen genoemde ‘state of the art’ sportschool kenmerkt zich in Rotterdam vooral door smoezelige en outdated omkleedruimtes en kluisjes uit de jaren 90, handdoeken die meerdere keren per week op zijn, föhns die het niet doen, koude douches, onverzorgde trappenhuizen, een smoezelig zwembad en kille groepslesruimtes die eruit zien als een klaslokaal van de middelbare school.
Ja, de fitnessapparaten zijn pas vernieuwd. Maar voor een plek met zoveel goed aanbod als Rotterdam én een bedrag van 86€ per maand (platinum), vind ik het persoonlijk echt zonde van je geld om bij David Lloyd te gaan sporten. Ik heb mijn abonnement dan ook opgezegd. (Wat ook nog eens omslachtig moet via een per telefoon onbereikbare algemene klantenservice, maar dat terzijde)

Antwoord van David Lloyd Clubs
Slecht werkende sauna weer kapot! Sauna kwam al eerder (maanden) niet meer volledig op temperatuur. Iedereen blijft zitten, er is geen plek meer. Kortom het is overvol en daardoor ook vies.
Dit al vaak aangegeven. Een werker vertelde dat de sauna al afgeschreven is maar dat er pas over een jaar (???) budget is voor een nieuwe installatie.
De volle prijs vragen en al maandenlang willens en wetens een slecht product leveren. Reparaties duren altijd wel een week.(nu ook weer).
Het is niet te geloven. Over de roestige spijkers die uit het splinterend hout steken (levensgevaarlijk en onverantwoord) zullen het maar niet hebben.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Lokatie Utrecht. De lessen zijn goed! Er wordt regelmatig om feedback gevraagd, maar helaas weinig mee gedaan. De overige faciliteiten laten soms te wensen over. Regelmatig geen warme douches, koude kleedkamers en de sauna's blijven vrouw onvriendelijk.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Geen lidmaatschap afgesloten omdat ik het toch te ver van mijn huis vind. Maar geweldig goed geholpen en een rondleiding gehad van Bo. Dank je wel Bo!!!

Goede ervaring.
Goed geholpen door een medewerker.
Fijne club om tegaan.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Goedendag heb een lidmaatschap voor mijn zoon voor een jaar hij was 17 wegens omstandigheden is hij een keer geweest en daarna niet meer gebel maar krijg te horen dat ik er aan vast zit na die jaar schriftelijk stopzetten inmiddels 9 manden voor niks betaald nu nog 3 manden betalen weer voor niks vind het niet normaal dat ik nog steeds betaal voor iets waar hij geen gebruik van maak wegens omstandigheden gr Abdel

Antwoord van David Lloyd Clubs
Goede sportschool en fijn geholpen door Petra en Bianca.
Goede schoonmakers

Antwoord van David Lloyd Clubs
Geweldige sportclub. Medewerkers ook super vriendelijk voornamelijk Nadia en Tamara

Antwoord van David Lloyd Clubs
Ik had een abonnement bij David Lloyd Veldhoven afgesloten. Een hele mooie club met veel faciliteiten!
Echter door prive omstandigheden kon ik na twee maanden al geen gebruik meer maken van het lidmaatschap .
Ik heb David Lloyd gevraagd mijn abonnement te bevriezen .
Ipv bevriezen hebben ze besloten om het contact te beëindigen.
Hopelijk tot snel kreeg ik te horen , en veel sterkte toegewenst !
Dankjewel Elsemieke voor het meedenken en voor jullie menselijke kant .
Waar maak je dit nog mee?
Alles draait overal om geld. Maar bij jullie nog steeds om de mensen zelf.
Toppers

Antwoord van David Lloyd Clubs
Er is duidelijk wat mis als het gaan om klantvriendelijkheid van de medewerker genaamd Janet. Janet loopt gewoon weg terwijl ze de kinderen dient in te checken en te voorzien van een pas om discussies bij het inchecken met haar te voorkomen. Dit is overigens al de 2e keer dat deze medewerker ons zo heeft geschoffeerd terwijl je toch zou denken dat je aan de balie klantvriendelijk onthaalt zou worden als lid. De vorige keer ook met de manager besproken maar vandaag toch weer (en helaas) onheus bejegend. Excuses blijven ook uit.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Wat problemen gehad met extra kosten en betalingen, maar na goede communicatie is alles opgelost.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Mijn ervaring met David Lloyd Rotterdam Centrum begon met een klein hobbeltje. Ik had een abonnement van 3 maanden afgesloten vanwege een aanstaande kruisbandoperatie. Door een misverstand in de communicatie leek het alsof mijn lidmaatschap langer doorliep dan afgesproken.
Echter, na contact met het team van David Lloyd, is alles zeer professioneel en naar tevredenheid opgelost. Ik waardeer hun proactieve houding en de manier waarop ze met hun klanten omgaan.
Dankzij hun klantvriendelijke respons heb ik een positieve ervaring heb gehad bij David Lloyd Rotterdam Centrum. David Lloyd team!

Antwoord van David Lloyd Clubs
Fijne club om te sporten maar als dan het moment komt dat je moet opzeggen vanwege een verhuizing dan verwacht je een moeilijk en stroperig proces.
Maar niks van dat, ik werd snel en vriendelijk geholpen en de gekozen oplossing was ook erg fijn. Dank je wel Tes!

Antwoord van David Lloyd Clubs
Betreft David Lloyd Rotterdam centrum.
De tekst die ik in concept in een e-mail heb staan (een lang verhaal) kan ik hier niet naartoe kopiëren. Bottomline, personeel is ongeïnteresseerd, verveeld, onvriendelijk en/of arrogant.
Geen reactie op 3 e-mails en 4 telefoontjes, waar bij twee ervan een terugbelverzoek is gemaakt. Dit nadat mij tijdens een bezoek aan de club en nadat ik met 3 (!!) medewerksters had gesproken, was beloofd dat jullie een voorstel met factuur naar mijn coach zouden sturen om een activeringsbudget van €500 bij jullie te kunnen gebruiken. Mijn laatste mail was om te melden dat ik dat beschikbare activeringsbudget elders ga inzetten want met een volhardend stilzwijgen door jullie komen we natuurlijk nergens. Drie keer raden … ook daar heb ik geen reactie op ontvangen. Dieptriest hoe jullie met (potentiële) leden omgaan. Je moet wel heel sneu zijn en niets ophebben met je medemens wanneer je je zo gedraagt.
In de afgelopen 14 jaar (van 2004 tot 2009 was ik ook al lid) is er in de houding en het gedrag van jullie personeel dus echt niets veranderd.
Edit na reactie DL: wow, dan eindelijk een reactie?! Maar helaas niets meer dan inhoudsloos geneuzel.
Gezien de vele negatieve reacties hier en het feit dat jullie personeel niet in staat blijkt enige vorm van service of klantvriendelijk te bieden blijkt juist dat jullie (potentiële) leden helemaal NIET waarderen.
Wat betreft het ’proces dat jullie als bedrijf volgen’, jullie personeel liegt er gewoon lustig op los en doet beloftes die niet (kunnen) worden nagekomen.
Al met al is jullie reactie er een uit de categorieën pappen en nathouden, compleet gebrek aan zelfinzicht en schijt aan (potentiële) leden.
Maar houd vooral jezelf voor de gek.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Slechte sfeer, personeel onbeleefd, klant staat niet centraal en prijsstelling was misleidend.
Mijn klacht bestaat in feiten uit 4 onderdelen:
1. De sfeer bij de vestigingen Capelle en Blijdorp:
Er heerst een onvriendelijke sfeer op deze sportschool. Veel vijandige houdingen en intimiderende figuren. Ik sport zelf bij o.a. twee andere sportscholen, maar daar is de sfeer echt stukken beter en loopt er ook personeel daadwerkelijk in de fitness en houden de sfeer goed. Er lijkt wel een soort groepsvorming bij David Lloyd die nogal intimiderend is (agressieve blikken, kortaf reacties etc). Ik verwachte juist bij een 'dure' gym wel wat betere sfeer.
2. Onbeleefd en niet klantvriendelijk personeel:
Openingstijden zijn flexibel vanuit David Lloyd, personeel gooit de Sauna en bar eerder dicht dan wordt aangegeven omdat ze "ook eerder naar huis willen" (ik heb het niet over 10 minuten, maar soms al een uur of half uur van te voren. Als je aangeeft dat dat niet normaal is worden ze boos en kort af. Daarnaast is het personeel (over het algemeen) nogal arrogant en onbeleefd. Als je bij de bar wilt bestellen krijg je meer de vraag "Ja!" in plaats van "Hallo, wat wil je hebben". Er wordt kinder zwemles gegeven bij de massage stralen in het bad (terwijl ze gewoon een groot zwembad hebben waardoor je niet gebruik kan maken van de faciliteiten. Als je aangeeft dat kinderen niet in een bubbelbad les hoeven te krijgen tijdens de krappe openingstijden in het weekend, is het antwoord, tja waarom kom je hier dan.
Daarbij, toen ik wilde opzeggen werd ik erg van het kastje naar de muur gestuurd. Je krijgt een emailadres dat weer verwijst naar een anders persoon, maar ze geven niet de gegevens van deze persoon, echt totaal niet klant gericht dus + ze spreken niet eens de taal (Het is een UK bedrijf, maar capelle.....email (mag het volledige adres niet tonen) is wel gewoon echt een lokaal adres).
3. Misleidende informatie:
Ik ben samen met iemand tegelijk begonnen en hebben samen het contract onder ogen gehad. Hierbij is ons echt aangegeven dat we 1 keer per maand iemand mee mochten nemen (it was voor ons een overweging het te doen). Echter blijkt dit niet bij het Plus abonnement te kloppen. Maar degene die het verkocht heeft gaf echt anders aan. Daarnaast heb ik aangegeven dat ik zeer visueel beperkt ben en heb ze gevraagd helpen in te vullen, dus ik vertrouwde op hun eerlijkheid.
4. Prijsstelling:
De prijsstelling van zowel de bars als het abonnement zijn flexibel aan de kant van David Lloyd en niet die aan de kant van de klant. Zo kan ik door omstandigheden niet meer dan 1 keer per week komen trainen (mijn situatie is verandert) en kan ik op basis hiervan niet meer mijn abonnement wijzigen. Daarnaast is in het jaar dat ik hier train (begonnen januari 2023) de prijzen van de bars aanzienlijk verhoogd. Dit was juist ook een pré omdat we lekker na het trainen een goede shake konden nemen. Echter deze prijzen zijn best hard gestegen. Als inflatie hiervan de reden is, verklaar dan dit: Inflatie cijfers CBS 2023.
Hoe zou ik dit opgelost willen hebben: Per direct opzeggen van het abonnement en daarmee annuleren van de betalingen aan David Lloyd. Ik verwacht niet dat ze deze onderwerpen op basis van mijn (maar ik lees ook overeenkomsten met andere klachten) niet zullen oplossen.
Update na reactie: Wel knap dat er in de toekomst een reactie is geweest (datum). Maar deze reactie was niet afdoende. Ik heb inderdaad via de mail contact gehad (staat ook gewoon in mijn klacht), maar ik krijg geen concrete gegevens en ze sturen mij van het kastje naar de muur. In de Club zelf zeggen ze mail maar naar het adres wat ik heb gemaild, deze mail zegt dat ik naar de Club moet en spreken met ene mevrouw R. Als ik dan vraag voor verdere contactgegevens zodat ik deze persoon kan benaderen, blijft het stil.

Antwoord van David Lloyd Clubs
David Lloyd Amsterdam walgelijk.
Personeel dat letterlijk de ogen rolt bij de receptie en heel onbeleefd omgaat met de gasten.
Eerste dag dat ik David Lloyd uitprobeer en de sauna faciliteiten, zit er een oudere man zichzelf te scheren in de stoom ruimte. Dit aangegeven bij de receptie hoe goor dit is. Reactie van de receptie? ' Oh haha ja daar krijgen we vaker klachten over van die man die zichzelf loopt te scheren en te wassen in de saunas'.
Tweede dag, nadat mij op de eerste dag werd verteld dat ik een handdoek bij binnenkomst krijg, wordt er verteld dat ik hiervoor moet betalen door een zeer arrogante receptie medewerker (kort haar, spreekt engels). Vervolgens? Ik ga naar de Spa ruimte, kom de stoomkamer uit en voila, mn handdoek gestolen. Volgende dag mn eigen handdoek meegenomen, en hoppa opnieuw gestolen uit de spa ruimte.. Oh en als kers op de taart was dezelfde meneer zich weer aan het scheren in de stoomkamer op mijn derde dag, waar het personeel om lacht.
Gadverdamme. Nooit meer David Lloyd.

Antwoord van David Lloyd Clubs
David Lloyd is een fitness club. Heel raar is dat de prijzen voor iedereen anders is. Ze beoordelen de prijs aan de hand van hoe een persoon eruit ziet. Let vooral op als je een jaarabonnement aanschaft, want voordat je weet is het maandbedrag omhoog gewijzigd zonder dat je er iets aan kunt doen. Ik beveel dit fitness club absoluut aan niemand. Kom zeker niet in verleiding als ze proberen je een abonnement aan te smeren.
Mijn abonnement nummer is: 16491957. Abonnement is afgesloten bij jullie locatie in Utrecht. Daar kunt u mijn gegevens vinden.

Antwoord van David Lloyd Clubs
Echt onvriendelijk personeel van de medewerker aan de balie. Ik ging tennis spelen vandaag 16-7-23 en ook een gast mee genomen. Mijn reservering was bij de balie gemaakt vroeg op schema voor 90 min kom bij balie mevrouw zegt ik kan alleen 1 uurtje de baan hebben en ik heb het 1 week van te voren 90 min gereserveerd.Maar zo was het niet ik moest de baan verlaten om 13:00 alleen 1 uurtje omdat hun systeem zegt anders en ik heb het bij balie gedaan hè Waw. Mij reservering staat op me app 90 min hoe zij heeft me behandeld is 0,0. Ik ben pas 3 maanden lid plantinum bij David Lloyd als het zo woord behandeld wil ik echt niet hier blijven sporten en betaald zo veel geld en je krijgt niet wat je hebt gereserveerd en nogmaals zo behandeld een persoon draai om en loop weg wanneer je praat om een antwoord waarom krijg ik niet wat ik heb gereserveerd voor. Echt belachelijke.