DAY ET Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pakken ble ikke levert til riktig leveringssted. Pakken har nå blitt sendt i retur. Kundeservice ved Pernille tar ikke tak i saken og hun fraskriver seg alt ansvar. Hun stopper å svare på mail ig nekt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med de nyeste koffertene jeg fikk etter kort leveringstid. Har de i beige og sort fra før, så visste jeg ville bli fornøyd. Er så fornøyd med min nye i min favorittfarge🤎. (Håper dere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte en av carryon koffertene for en god stund siden, men på seneste flyreise så ble den sjekket inn og da jeg fikk den tilbake så hadde den ene glidelåsen blitt borte. Jeg skrev en henvendelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tassenwinkel

Geschreven door het bedrijf

DAY ET, founded in 2018, is a Copenhagen-based design brand that elevates the everyday life of people on the move and celebrates the spirit of travel. Combining timeless Scandinavian design with a playful approach and attention to detail, DAY ET creates products that blend functionality with effortless style – from bags and suitcases to travel accessories and jewellery boxes.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service

Havde en kuffert, der var gået i stykker.
Den er ombyttet og ny sendt til mig på under to arbejdsdag. Super god service👍👍👍

24 juli 2023

Gitte,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt vesk til å ha med seg på reise

Jeg var på jakt etter en god skulderveske som kunne brukes til reise og som kunne lukkes. Jeg hadde tidligere sett på en vesk fra Day Et og bestilte denne i en rosa farge. Kjemperaskt levert og god service. Vesken er helt perfekt til å ha på reiser og denne rommer masse! Er kjempefornøyd med kjøpet!

23 juli 2023

Kære An-Magritt,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver min anmeldelse 5 stjerner for…

Jeg giver min anmeldelse 5 stjerner for top - serviceret - og venlig kundeservice.
Efter min ordre desværre var bortkommet hos Postnord fik jeg fat i en kompentent medarbejder (Isabella) som ydede en fantastisk service og hurtig tilbagemelding.
Jeg fik min nye ordre leveret hurtigt og modtaget med stor glæde.

Stor anbefaling herfra.

21 juli 2023

Kære Louise,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle, samt Isabella, så glade for 😍 Håber at se dig på webshoppen igen!

Fem stjerner

Fem stjerner, der var ikke noget at sætte en finger på. Hurtig ukompliceret service.

13 juli 2023

Sabrina,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi fik ekstra ting på grund af deres fejl

Min veninde og jeg bestilte to store tasker. Da pakken kom havde vi fået den ene taske og en toilettaske i stedet. Vi ringede til DAY og kvinden i telefonen var hurtig til at sende os den rigtige. Hun sagde vi måtte beholde toilettasken, og da er den rigtige taske dukkede op havde vi fået en ekstra lille mini toilettaske. Fordi de havde lavet den fejl fik vi to ekstra ting og det var vi meget glad for. Kvinden I telefonen var meget sød

13 juni 2023

Victoria,

Hyggelig og kjapp respons

Ved en feil kom det en rosa toalettmappe oppi bestillingen min som jeg ikke oppdaget før etter at jeg hadde betalt for den. Fikk et hyggelig svar på mailen dagen etterpå at dette var en feil og fikk refusjon. Ser nå som bestillingen er ankommet at jeg fikk allikevel toalettmappen med gratis selv om jeg ikke kjøpte over beløpet som kampanjen med den toalettmappen gjaldt <3

29 juni 2023

Kære Alex,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opplevde kjempegod service da jeg måtte…

Opplevde kjempegod service da jeg måtte reklamere på en veske,da den hadde gått opp i en av sømmene
Sendte mail med bilde ev vesken, og fikk raskt svar. En ny veske kommer i posten. Helt supert!!👌🏻

14 juli 2023

Kære Torunn,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tack till Karoline på kundtjänst…

Stort tack till Karoline på kundtjänst som hjälp mig med mitt ärende! Otroligt bra kundservice!

12 juli 2023

Kære Sara,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle, samt Karoline, så glade for 😍

Anbefales!

Oversiktlig nettbutikk. God pris og Kjapp levering

7 juli 2023

Jeanette,

Hurtig levering

Hurtig levering, super lækre produkter

30 juni 2023

Kære Nina,

28 juni 2023

Kære Chrysi,

Hurtig levering - korrekt vare - overskuelig hjemmeside🤩

21 juni 2023

Kære Lene,

Tak for de pæne ord! Vi værdsætter din feedback og vil bestræbe os på at fortsætte i samme stil 🙏🏼🤍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver 5 stjerner efter en fantastik kundeservice.

Havde en reklamation på min kuffert og fik hurtigt svar fra en sød medarbejder (Karoline), som leverede den bedste service man kunne drømme om! 🤩

Jeg har flere af produkterne fra Day’et og kan anbefale både dem og deres service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 juni 2023

Kære Cecilie,

Rekommenderas varmt!

Superfin väska på alla sätt och vis! Snabb leverans, även till Sverige! Företaget rekommenderas varmt!

16 juni 2023

Kære Linda,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service da pakken min ble levert…

God service da pakken min ble levert til feil utleveringssted.

16 juni 2023

Kære Helene,

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Taskerne var ikke lavet af det forventede materiale, desværre. Er derfor returneret, hvilket også fungerede upåklageligt. Tak for det.

15 juni 2023

Kære Lone,

Riktigt bra service!

Jag hade beställt en väska som försvann i posten, de var så snabba att svara och skickade en ny väska till mig! Riktigt bra service och så snälla <3

12 juni 2023

Kære Ragna,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse - den er vi alle så glade for 😍 Håber at se dig på webshoppen igen!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.