Dansk Digital Center A/S Reviews 136

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ej... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel
  2. Elektronicawinkel
  3. Stereowinkel
  4. Wifi-spot

Geschreven door het bedrijf

wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super behagelig service

Super behagelig service, ved instalation af Allente TV boks. God rådgivning og vejledning omkring valg af box kontra Parabol. Kan varmt anbefales.

30 juni 2021

Hej Rasmus
Mange tak for de pæne ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget tilfredse med en fin og…

Vi er meget tilfredse med en fin og professionel service.

21 juni 2021

Hej Hans.
Det er vi glade for at høre!
Mange tak for din anmeldelse.

Meget fin service

Meget fin service. Kunne ikke gøres bedre.

21 mei 2021

Hej Jutta.
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for de pæne ord.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der var aftalt ankomst mellem 08:00 - 12:00

Der var aftalt ankomst mellem 08:00 - 12:00. Montøren kom ca. 12:10.Var hurtig færdig. Har intet at udsætte på arbejdet.
Montøren kunne have ringet og meldt at han var forsinket.
Grundet den sene ankomst og uden at melde dette, bliver det kun 4 stjerner.

16 mei 2021

Hej Raymond.
Vi beklager at vi ikke fik ringet og sagt at vi var forsinkede. Det burde vi have gjort. VI prøver at gøre det bedre fremover.

Men vi er glade for at du er tilfreds med arbejdet!

Well done!

Well done!
Fantastisk god oplevelse med Dan og hans makker. Lynhurtigt, professionelt arbejde og yderst behagelig service og kommunikation med de to.

27 april 2021

Super god service ,

Super god service ,
Venlig, rar og top professionel tekniker (Kjeld)
👍🏻Herfra

22 februari 2021

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for de pæne ord! Vi giver teknikeren besked.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og faglig vejledning

Fik en helt utrolig god service og vejledning til løsning af mine antenneudfordinger i Assens by. Teknikeren var rigtig rar og gav forståelig vejledning og vi fik en meget flot behandling. Vil absolut anbefale DDCTV til andre.

21 februari 2021

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for de pæne ord! Det er rart med sådan en tilbagemelding!!

Første klasses arbejde

Fik vores internet, kabel-tv & overvågningsystem optimeret and Dansk Digital Center. Enestående service og evner. Kan absolut anbefales

16 december 2020

Hej Søren.

Tusind tak for de pæne ord!

Glædelig jul!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft problem med en fjernbetjening…

Har haft problem med en fjernbetjening til en satbox, hvilket medførte et kompliceret forløb med ny box etc, men DDC løste alt på absolut bedste vis. En stor og varm anbefaling til DDC!
Erik Koskela

16 maart 2020

Hej Erik
Mange tak for din anbefaling!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt den store pakke hos…

Jeg havde bestilt den store pakke hos Viasat og det betød gratis udstyr og gratis opsætning og installation og parabol.
Jeg bor i en lejlighed i et hus, der i forvejen havde en aktiv parabol. Da installatøren kom, besluttede han, i stedet for at hænge en til parabol op, at skifte den gamle ud med den nye, jeg havde modtaget med posten. Altså, han brugte de gamle beslag, der allerede sad der og satte den gamle ledning og min ledning ind i den nye parabol. Han valgte at føre ledningen til min boks gennem et allerede eksisterende hul i muren, gennem luftet og ned i mit værelse. Til det brugte han noget antenneledning, der allerede var der, på loftet og i rummet og koplede det sammen med det nye. Han borede slet ikke. Mindre arbejde, mindre ledning brugt. Det skulle jeg så betale 499 kr. for ud over standarden. Det forstår jeg ikke. Han brugte 20 min. på at rydde op. Men den gamle parabol og papkassen lod han bare ligge og stå. Det er alm. procedure, men diverse stumper, han havde klippet af og ting, der ikke var blevet brugt, havde han også deponeret rundt omkring på køkkenhylder, borde og i papkasser.

24 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde besøg af Dansk digital center i…

Havde besøg af Dansk digital center i forhold til opsætning af antenne og installering af kanaler efter jeg er blevet kunde hos Boxer og det fungerede bare 100 pct. En fornøjelse at have besøg af en montør som har styr på hvad han laver !

5 februari 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.