Meermaals contact opgenomen na artikel veel te laat ontvangen. Bleek ook extreme slechte kwaliteit. Na meermaals van kastje naar muur gestuurd te worden en elke keer weer opnieuw hetzelfde naar ze toe... Toon meer
Decordutch
Wij bestelden 2 lampen bij Decordutch. De levering was traag, maar oké. Bij het installeren van 1 van de lampen, ontplofte deze. Dit gemeld bij de klantenservice van Decordutch. We krege... Toon meer
allesbehalve, sinds 29/10 bestelling betaald, nooit ontvangen, rond midden december ineens een mail om te zeggen dat mijn bestelling verloren is, en dat ze opnieuw gaan versturen, sindsdien niets meer... Toon meer
Plafond ventilatoren besteld, echter flut plastic Chinese troep gekregen. Retourneren was zeer moeilijk, € 450,00 weg. Spullen komen nooit meer terug en je geld is weg. Het zijn criminelen!!
Decordutch.com is the online store for design and home decor enthusiasts. We offer a selection of unique, modern items to bring style and personality to every room in your home. We’re committed to ensuring quality and attention to detail, with a customer service team always ready to assist. Choose Decordutch.com to decorate your spaces with elegance and simplicity.
Hong Kong
- support@decordutch.com
- decordutch.com
De grootste oplichters bende....lamp…
De grootste oplichters bende....lamp besteld en je krijgt gewoon iets gestuurd uit China wat daar 2 euro kost.
Plastic rotzooi
Dus NIETS kopen bij deze oplichters.
Ik heb een prachtig overhemd besteld op…
Ik heb een prachtig overhemd besteld op 11 september. Het is morgen al 25 september . Nog steeds niets ontvangen!!! Wat is dit voor een bedrijf? Lijkt wel of het uit China moet komen! Als dat zo is had ik niet besteld. Want dat is geheid troep. Vooralsnog nare ervaring. Nu maar even kwaliteit af wachten. Als die goed is een sterretje erbij
Koop absoluut niets bij Decordutch, rotzooi uit China
Allereerst duurde het 4 weken voor de levering. Blouses van Jules (90% linnen) besteld en na 4 weken todden van blouses ontvangen. Echt rotzooi, koop hier aub niets, het is troep uit China. Een harde les😢
Chinese rommel
Prijzige lamp besteld, verkeerde kleur ontvangen en incompleet. Als je wil retourneren mag je het pakket zelf terugsturen naar…. China. Dat kost minimaal 1/3 van de aankoopprijs van de lamp. Misleidende bedrijfsnaam en Chinese rommelproducten naar onze ervaring. Zeker niet aan te raden
Overigens niet te verwarren met Dutch Decor, een andere woonartikelenzaak.
EEN WAARDELOZE WINKEL
half jaar geleden een lamp van 172 euro besteld bij decordutch wij vonden deze niet mooi product uit china plastick zooi dus wilde we deze retour sturen na veel mails en telefoontjes te hebben gepleegd moesten we de retourkosten naar china zelf betalen nu krijg ik na maanden de lamp weer thuis gestuurd
EEN GOEDE RAAD KOOP DAAR NIETS BIJ DIE WINKEL JE BENT JE GELD GEWOON KWIJT
Oplichting!
Oplichting!
Dure lampen wat het geld niet waard is!plastic zooi uit China,staat gratis retour maar nee hoor,verzenden naar China zelf betalen,je kan 30% terug krijgen dan mag je de producten houden
Koop hier niks!
Filomena lamp komt uit China, absoluut geen design
Ik bestelde de Filomena lamp voor 132 euro. Helaas ontving ik een plastic lamp die niet leek op de lamp die ik online bestelde. Het bedrijf zegt Decor Dutch Amsterdam, maar de producten komen uit China en dat zie je. Ik zou er geen euro voor betalen.
Ik wacht nog steeds op een reactie om de lamp terug te kunnen sturen en mijn geld terug te krijgen. PAS OP!
Zij liegen en bedriegen
Zij liegen en bedriegen. Beloven, maar komen niet na.Reageren snel, maar na 10 berichten gaan ze vreemde herhalingen maken, waardoor je ontdekt dat je niet met een mens, maar met een computer spreekt en naar ons geld kunnen we nog steeds fluiten. Niet mee in zee gaan.
Ik heb nog nooit een negatieve review…
Ik heb nog nooit een negatieve review geschreven, maar deze ervaring moet ik delen. De lamp die ik bestelde bleek in werkelijkheid totaal niet te kloppen qua maat en uitstraling vergeleken met wat op de website stond – echt misleidend.
Het bedrijf blijkt een typisch dropship-model te hanteren: slechte productkwaliteit, geen controle op verzending, en nul verantwoordelijkheid. Toen ik contact opnam over de fout, kreeg ik geen geld terug – een voorstel om 30% van het aankoopbedrag te vergoeden was het hoogst haalbare. Dat is juridisch discutabel en totaal niet klantvriendelijk.
De “mooie” foto’s op de website zijn dus geen garantie voor wat je ontvangt. Zonde..en vooral een flinke geldverspilling!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Doen zich voor alsof ze in Amsterdam zitten, maar zitten in China!!
De zogenaamde aflevering blijft hangen tussen onderweg en bezorging.
Mensen TRAP ER NIET IN !!!! 🤬🤬🤬
Van alles ging er mis
Van alles ging er mis, er wordt niet geluisterd en hun doen wat ze zelf willen. Geld terug kennen ze niet. Ze doen zich voor als nederlands bedrijf maar zitten ergens in hong kong. Aub mensen vermijdt dit bedrijf,
Dropshipping
Dropshipping! Echt erg! De klok van verkeerde maat en veel te duur voor iets van China! Niet doen. Kan ook niet retourneren. Staat wel vermeld maar moet zelf verzendkosten betalen en moet naar China.
Beetje onduidelijkheid in tracking van…
Beetje onduidelijkheid in tracking van pakket maar met mail contact snel opgelost en keurige updates gekregen, spullen komen uit China dus ik was enigzins behouden van mening
Vandaag pakket binnen en beide glazen kappen kapot, bij ophalen pakketpunt rammelde er al glas en was de verpakking al niet meer in orde. De artikelen voorzover mogelijk bekeken en zager er uit als op de afbeelding dus das een pluspunt. Mail met foto's verstuurd en kijken hoe men daar op reageert.
Annuleren niet eens mogelijk
Dramatisch, als je een bestelling wilt annuleren binnen 30 minuten na bestellen is dat niet meer mogelijk. Je moet dus wachten op het artikel om daarna terug naar Hong Kong te sturen. Bestel nooit bij dit bedrijf
Niet vertouwen!!
Niet vertouwen!!! Deze sturen gewoon producten via ali express of temu met een prijsje erbovenop! Oplichters! En reageren daarna ook slecht via de mail terwijl ze voor de bestelling wel snel gingen antwoorden. Dus totdat je je geld kwijtbent heb je contact daarna niet meer! NIET KOPEN DUS!
Goedkope nep troep
3 lampen besteld. Bijna 300 euro. Na 2 weken wachten 2 geleverd. De derde is nog ergens. Kwaliteit? Erg slecht. Alles is gewoon goedkope plastiek. 1 lamp is ook stuk bij aankomst. Het was tevens ook slecht verpakt. Gaan proberen ons geld terug te krijgen maar als ik de andere reviews lees zou het me verbazen als dat lukt.
Dit is echt oplichterij
Dit is echt oplichterij. Trap er niet iin. Houten klok gekocht voor €84 en is gewoon kunststof met een lelijke houtprint. Bij de Action voor €5. Ga hem niet terugsturen omdat ik met die lui niks meer te maken wil hebben Steken die 84 euro maar in hun hol.
Twee lampen besteld en een is krom met 30%krt?!
Twee lampen besteld en twee ontvangen. Echter, een is krom. Gereclameerd en in eerste instantie is toegezegd dat er een nieuwe wordt opgestuurd. En dan in een keer kan het niet en bieden ze mij 30% korting aan?! Voor een kromme lamp?!?!?!? Retour is voor eigen kosten en duur ivm vestiging in China. NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!
Hier niet kopen!!
5 lampen besteld van matige kwaliteit, terugsturen is geen optie want ze hebben alleen een kantoor in China.
terugstorting voor de matige kwaliteit nooit gehad. Decordutch geeft bij hoog en laag aan dat het is overgemaakt, uiteraard is dat niet waar.
Koop hier niks!!
Oplichting om van te janken
Een zogenaamde ‘kristallen’ lamp besteld voor 59,99€ (9,95 verzendkosten).
Op de website staat alleen dat het van ‘hoogwaardig’ aluminium is gemaakt.
Vervolgens krijg ik een plastic lamp binnen waar allemaal krassen en vlekken op zitten.
Wanneer ik een retour wil aanvragen blijkt dit niet mogelijk te zijn, alleen het opsturen van een nieuwe lamp is mogelijk.
Dit maken ze zo lastig mogelijk, meerdere keren vragen ze om je adres te bevestigen, wanneer dit allemaal rond is krijg je vervolgens nooit de lamp binnen.
Wanneer je om updates vraagt wordt er vaag gereageerd.
BESTEL HIER NIET.