Dedrinkbekers Reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Het bestelde werd keurig op tijd…

Het bestelde werd keurig op tijd geleverd;
ook de bestelling op zich verliep vlot
Ik heb nog geen gebruikers ervaringen, omdat ik de beker gekocht heb om cadeau te geven aan vrienden en kennissen, waarbij ik vertel wie dit bedrijf runt.

13 september 2025

Wat fijn een motiverende drinkbeker!

Wat fijn! Een motiverende drinkbeker die mij helpt genoeg te drinken gedurende de dag (iets wat ik nog wel eens vergat).
Lekt niet, leuke teksten erop en fijn om mee te nemen. Word er blij van.
De levering en communicatie ook prima.
Bedankt!

9 september 2025

Goede drinkbeker

De drinkbeker werd snel geleverd en ziet er mooi uit. Hij lekt niet ook niet als je hem ondersteboven houdt. Het rietje drinkt soepel.

16 augustus 2025

Ik heb onlangs een drinkbeker besteld…

Ik heb onlangs een drinkbeker besteld bij dedrinkbeker en ben erg tevreden over mijn aankoop. De beker voldoet volledig aan de omschrijving op de website, zowel qua uiterlijk als functionaliteit. Hij is stevig, ziet er mooi uit en doet precies wat ik ervan verwachtte.

De levering verliep ook soepel: de beker werd binnen de aangegeven termijn bezorgd, netjes verpakt en in perfecte staat. Al met al ben ik blij met dit product en zou ik zeker opnieuw bestellen bij dedrinkbeker. Aanrader!

20 juni 2025

Ik was al een hele tijd op zoek naar…

Ik was al een hele tijd op zoek naar een goede drinkbeker en ik had hier genoeg keuze met een duidelijke uitleg bij elk product. Ik houd van het idee dat je duurzaam met drinkcontainers om kan gaan en dat wordt hier echt gewaarborgd. De levering was vlot en ben tevreden met de kwaliteit van het product. Als je op zoek bent naar een drinkbeker kijk dan niet verder en bestel er eentje!

21 juni 2025