Snelle service
Makkelijk en snel contact via whatsapp. Diezelfde dag nog fiets gemaakt. Prima prijs. Aanrader.
Uw mobiele fietsenmaker in Rotterdam Nesselande e.o. Vind u het ook zo vervelend om uw kapotte fiets naar de fietsenmaker te moeten slepen? De fietsemakert komt naar u toe in Rotterdam Nesselande en omgeving.
Via WhatsApp contact opgenomen. Erg vriendelijk en kwam netjes op de afgesproken tijd. Fiets is keurig gemaakt. Zeer tevreden over deze service en prijs ik beveel de fietsenmakert aan.
Prima service, snel geholpen tegen een hele redelijke prijs.

Antwoord van De Fietsenmakert
Super aardige en vakbekwame man. Komt zijn afspraken na en werkt snel. Prima prijs. Kopje koffie met hem gedronken. Tja fietsen is zijn leven, mooie fietsvakanties en sociaal betrokken. Zo een ondernemer kom je niet vaak tegen. Je zou bijna zeggen tot snel, nou in ieder geval weer tot de volgende jaarlijkse fietsbeurt of lekke band, die komt hij ook gewoon maken. Toppert

Antwoord van De Fietsenmakert
Voor de 2e keer al geholpen door Jan-Willem.
Snelle reactie via WhatsApp en vaak al binnen 24 uur de reparatie gedaan. Mochten we weer problemen met de fiets(en) hebben dan ga ik Jan-Willem zeker weer bellen.

Antwoord van De Fietsenmakert
Vandaag gebruik gemaakt van deze geweldige dienst. Voor mij echt een uitkomst! Werkt netjes, efficiënt, is zeer klantvriendelijk en komt afspraken na. Absoluut een vaste klant er bij!

Antwoord van De Fietsenmakert
Eerste keer bij Jan-Willem een afspraak gemaakt. Keurig op tijd, zeer rustig en goed geholpen. Moest zelf met mijn zoon de deur uit, maar kreeg nadien een tikkie, heel fijn. Al met al zeer tevreden, ook over de prijs. Heb eerder met andere fietsenmakers aan huis gewerkt (bijv. Fietsned) maar heb mijn nieuwe fietsenmaker nu gevonden ;).

Antwoord van De Fietsenmakert
Jan Willem van Fietsenmakert heeft ons supersnel en goed geholpen met de reparatie van mijn e-bike.Een relaxte vakman met passie! En complimenten voor zijn duidelijke website!

Antwoord van De Fietsenmakert
Ben je op zoek naar super fijne en snelle service dan zou ik De fietsenmakert zeker aanraden.
Super fijn eerste contact en denkt met je mee. Jan Willem super bedankt voor de super snelle service

Antwoord van De Fietsenmakert
Versnellingen opnieuw afgesteld door Jan Willem. Schakelt weer als een zonnetje!

Antwoord van De Fietsenmakert
Zeer professionele en snelle service. Eerlijk advies en prima tarieven... zeker een aanrader!