Bardzo niskie oplaty co jest wielkim plusem. Brakuje mi mozliwosci kupna tej ilosci akcji na ktora mam przeznaczona gotowke. Niekonieczne akcje czastkowe ale zdazylo mi sie, ze mialem na 97 akc... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Korzystam z Degiro od ponad dwóch lat. Jeśli chodzi o przejrzystość i intuicyjność aplikacji to jest ona na bardzo dobrym poziomie minus. Jeśli chodzi o niskie opłaty i prowizje to Degiro w dalszym ci... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bardzo dobra Firma jestem zadowolony z ich usług Broker u którego kapitał może pracować a ja śpię spokojnie i wem ze .moje środki nie znikną...Polecam wszystkim którzy mają naprawdę zamiar inwestowa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I have several brokage accounts: XTB, eToro, Alior. DEGIRO is the best of them! Pros: - Access to many stock markets in many countires; - HUGE number of avaliable instruments; - Great cu... Toon meer
Założona w 2008 roku w Amsterdamie firma DEGIRO stała się jednym z największych i cieszących się największym zaufaniem brokerów internetowych w Europie. Obecnie ponad 3 miliony klientów w 16 krajach europejskich korzysta z naszej wydajnej platformy, aby inwestować na rynkach światowych przy niskich kosztach. Inwestorzy mają dostęp do ponad 45 rynków w 30 krajach oraz szerokiej gamy produktów inwestycyjnych, w tym akcji, ETF-ów, obligacji, opcji i kontraktów terminowych. Na kilku rynkach, takich jak Holandia, Hiszpania, Francja, Niemcy, Włochy, Irlandia, Portugalia i Grecja, klienci mogą również inwestować w kryptowaluty. Pozwala to inwestorom na budowanie zdywersyfikowanych portfeli w ramach jednego konta. Nasza platforma łączy innowacyjną technologię transakcyjną z indywidualną obsługą klienta przez telefon i e-mail w lokalnych językach. Niezależnie od tego, czy są Państwo początkującym, czy doświadczonym inwestorem, mogą Państwo korzystać z przejrzystych cen, niezawodnych narzędzi i płynnego procesu inwestowania. Jako część flatexDEGIRO Bank SE (ISIN: DE000FTG1111, symbol giełdowy: FTK) łączymy innowacyjną, przyjazną dla użytkownika technologię ze skalą i stabilnością finansową wiodącej europejskiej infrastruktury brokerskiej. Nasze zaangażowanie w tworzenie wartości, niezawodność i jakość usług zostało docenione ponad 100 międzynarodowymi nagrodami. DEGIRO nieustannie wspiera inwestorów, dostarczając wydajne, przejrzyste i przyjazne dla użytkownika rozwiązania, które pomagają im z pewnością siebie osiągać cele finansowe. Inwestowanie wiąże się z ryzykiem straty. Niniejszy tekst nie stanowi porady inwestycyjnej.
Rembrant Tower Amstelplein 1, 1096 HA, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Easy to use, low commissions. I didn t found negative things for half a year.

Antwoord van DEGIRO
Great balance between simplicity and the amount of necessary data on display.

Antwoord van DEGIRO
Clear, functional, fast platform with low fees.
Simply perfect

Antwoord van DEGIRO
Nothing to complain about. For me the main advantage over competition is clean interface that is easy go navigate. Too many providers keep it similar to banks and hide important stuff from you.

Antwoord van DEGIRO
Platforma niewiarygodna z powodu kiepskiej jakości oprogramowania i nieustannych problemów technicznych. Ostatnie tygodnie to jakaś katastrofa, system działa losowo a nie jak stabilny produkt finansowy. Ciągłe problemy z opóźnieniami i dostępęm do danych rynkowych i notowań. Nigdy nie masz pewności czy coś się nie posypie w trakcie sesji i czy dane, które wyświetla system są aktualne i poprawne. Niestety niskie prowizje nie rekompensują ryzyka handlu na takiej platformie.

Antwoord van DEGIRO
App works fast. Everything is clear and easy to manage. I really enjoy using DEGIRO.

Antwoord van DEGIRO
DEGIRO is nice trading platform. Low fees are the biggest advantage.
For five stars is not enough.
What features I would like really to see in DEGIRO:
-dividends auto reinvestment
-able to buy less than 1 share like 0.1, 0.4 etc.
-Meta trader 4 platform support

Antwoord van DEGIRO
Dobry tani broker, swietna aplikacja. Bardzo prosta w użyciu
Bardzo niskie i korzystne oplaty, szeroki dostep do rynkow zagranicznych - najlepszy w Polsce. Korzystam juz od kliku lat i jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam.