De Hypotheekfabriek Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Zeer correcte, duidelijke, snelle en fijne communicatie. Onze wensen voorgelegd ivm extra hypotheek en de hypotheekadviseur Jelle Wind is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Duidelijke offer... Toon meer

Wat een super fijne samenwerking hebben we weer gehad voor onze 2e hypotheek bij Hans. Een zeer ervaren en erg kundige kerel. De keuze was snel gemaakt om Hans weer te bellen na onze 1e hypotheek en v... Toon meer

Hans heeft ons uitstekend geholpen.De casus was uiteindelijk lastiger dan aan de voorkant gedacht werd. Met veel geduld en de juiste documenten heeft Hans het voor elkaar gekregen om ons bouwdepot te... Toon meer

1. Hypotheek

De Hypotheekfabriek is één van de voordeligste hypotheekbemiddelaars van Nederland. Wij hanteren een vast tarief van slechts € 1.499,00. Wij vergelijken ALLE aanbieders. Je hebt zelf de volledige keuzevrijheid in de geldverstrekker, verzekeraar, notaris en taxateur. INCLUSIEF: Persoonlijk advies, bemiddeling bij alle aanbieders en persoonlijke begeleiding van A tot Z. Wat mag je van De Hypotheekfabriek verwachten? Wij streven ernaar om je binnen 24 uur een GRATIS en VRIJBLIJVEND financieringsvoorbeeld aan te bieden. De Hypotheekfabriek behoort tot de best scorende bedrijven van Nederland en daar zijn we bijzonder trots op. Het complete hypotheektraject voor slechts € 1.499,00.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echte aanrader!

Wij kijken met veel tevredenheid terug op het bemiddelingstraject voor onze hypotheekaanvraag bij de Hypotheekfabriek. Het betrof een echt maatwerktraject dat langer duurde dan gebruikelijk, mede door tegenwerking en vertragingen vanuit verschillende instanties. Ondanks deze uitdagingen bleef onze adviseur Hans zich telkens opnieuw met grote inzet en betrokkenheid inzetten om alles in goede banen te leiden.

Hans is zeer kundig, vriendelijk en denkt actief mee in oplossingen. Daarnaast reageert hij altijd snel op vragen en houdt hij je goed op de hoogte van de voortgang. Juist bij een bijzonder en complex traject als het onze was die persoonlijke begeleiding van grote waarde.

Kortom, de begeleiding gedurende dit unieke hypotheektraject was uitstekend en heeft uiteindelijk geleid tot een prachtig eindresultaat. Wij bevelen de Hypotheekfabriek dan ook van harte aan. Zeker gezien het zeer gunstige prijskaartje van het adviestraject krijg je hier veel kwaliteit, betrokkenheid en deskundigheid voor terug. Een absolute aanrader!

24 juni 2026

3e huis aangekocht via de hypotheekfabriek

Dit is onze 3e woning die we via de hypotheekfabriek regelen het is een zeer prettig bedrijf met een topper van een adviseur, echt waar, Hans heeft ons weer steengoed geholpen en is zeer prettig in de omgang en heeft veel kennis en ervaring, tot elk detail. De snelheid waarmee hij schakelt heb ik in nog geen enkel bedrijf meegemaakt, de slogan die zij gebruiken is een waarheid!

19 februari 2026

Zeer betrouwbare en professionele hulp…

Zeer betrouwbare en professionele hulp bij mijn hypotheekaanvraag. Alles werd snel geregeld en duidelijk uitgelegd. Goede prijs-kwaliteitverhouding en er werd echt meegedacht over mijn situatie. Ik ben erg tevreden over de service en zou dit zeker aanbevelen aan anderen.

25 maart 2026

Top bedrijf! Snelle service en communicatie

Erg fijne communicatie gehad. Er wordt snel geschakeld en je wordt altijd snel teruggebeld als zij de telefoon even niet kunnen beantwoorden.
Bij vragen kun je altijd terecht via mail, whatsapp of de telefoon.
Zeker een aanrader en dat voor een mooie prijs

17 maart 2026

Zeer goed!

Zeer goede ervaringen mee! Ze schakelen erg snel, waardoor er eventuele vertraging van beoordelingen eigenlijk nooit bij hen liggen. Vrijwel altijd is het de geldverstrekker waarbij het de nodige tijd kan kosten, maar daar valt natuurlijk niets aan te doen. Bij ons was het best complex, omdat mijn vrouw gastouder is wat in NL niet via een werkgeversconstructie gaat, maar ook niet via een eigen KvK. Dit inkomen moet dan weer eerst getoetst worden via een andere instantie, voordat dit inkomen ook weer meegenomen kan worden. Maar dat is helemaal goed gekomen.

27 februari 2026

Super, vlot en geen stress!

Zeer tevreden over het hypotheekadvies voor onze tweede hypotheek. Eerst in 2020 ging soepel en goed en nu weer. Vanaf het eerste contact was de begeleiding professioneel, duidelijk en persoonlijk. Er werd goed gekeken naar onze financiële situatie en toekomstplannen, waardoor we een passend en helder advies kregen. Alles werd rustig uitgelegd en vragen werden snel beantwoord. Dankzij de snelle en prettige communicatie is het hele traject soepel en zonder stress verlopen. Binnen 2 weken alles geregeld. Echt een aanrader voor wie deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies zoekt!

20 februari 2026

Kundig, snel en prettige omgang

Jelle is zeer kundig en denkt goed mee met de wensen van de klant. Hij reageert snel en is duidelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Ze zijn ee stuk goedkoper dan andere hypotheekadviseurs en minstens zo goed.

18 november 2025

Fijn geholpen door Hans

Fijn geholpen door Hans, hij neemt de tijd en heeft de hypotheek die ik wenste georganiseerd. Kleine organisatie waardoor de lijntje kort zijn. Dit vond ik zelf het meest prettig.

13 november 2025

Goed, snel en fijn

Echt een top hypotheek adviseur was Jelle Wind. Snel en goed geregeld ook heel erg goed in vergelijking met andere (veel) funderen adviseurs.

11 juni 2025

Top geholpen door Jelle

Als zelfstandige is het wat lastiger om een goede hypotheekverstrekker te vinden die aan jouw wensen voldoet. Jelle Wind van De Hypotheekfabriek is een fijne gesprekspartner en heeft mij tijdens dat proces heel goed geholpen en geadviseerd. Op vragen kreeg ik altijd snel een duidelijk en kundig antwoord, zowel per email als per e-meeting. Dit gaf me veel vertrouwen tijdens alle stappen. Ik heb hierdoor het hele traject als erg prettig ervaren en uiteindelijk dankzij Jelle de hypotheek gekregen die het best bij mij past.

26 maart 2025

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring: aardige en deskundige man. Alles liep gesmeerd en supersnel. De prijs voor de uitgebreide service is top. We werden continu op de hoogte gehouden over de voortgang die we vervolgens konden volgen via de eigen hypotheek omgeving.
Binnen 7 werkdagen is gewoon alles geregeld. Bij ons alles online. Als onze kinderen een hypotheek nodig hebben dan is het zonder twijfel deze hypotheekadviseur.
Jelle, nogmaals bedankt voor deze supersnelle actie.

2 april 2025

Super tevreden!

Mijn adviseur was Jelle van De Hypotheekfabriek. Ik heb een super fijne ervaring bij hem gehad. Hij heeft al onze zorgen weggenomen tijdens het proces. Als er vertraging was bij de bank ging hij hier achteraan wat echt super fijn was! Hij was altijd goed te bereiken, ook via de mail kregen we super snel antwoord. Zeker een aanrader!

20 februari 2025

Uitstekende service en deskundig advies

Jelle heeft ons uitstekend begeleid bij het verkrijgen van onze eerste hypotheek. Hij werkt snel, communiceert helder en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Omdat wij niet in de buurt van de Hypotheekfabriek wonen, vonden de (prettige) gesprekken plaats door middel van videobellen of per telefoon. De overige communicatie verliep via e-mail. Onze vragen werden altijd snel en duidelijk beantwoord.

De hypotheek sluit perfect aan bij onze wensen, en de kosten van het adviestraject zijn transparant en aanzienlijk lager dan bij de meeste andere aanbieders. Wij zien dan ook geen enkele reden om voor een duurdere adviseur te kiezen. Bij een volgende hypotheek schakelen wij zonder twijfel opnieuw de Hypotheekfabriek in. Absoluut een aanrader!

14 februari 2025