De Hypotheekfabriek Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Zeer goede ervaringen mee! Ze schakelen erg snel, waardoor er eventuele vertraging van beoordelingen eigenlijk nooit bij hen liggen. Vrijwel altijd is het de geldverstrekker waarbij het de nodige tijd... Toon meer

Zeer correcte, duidelijke, snelle en fijne communicatie. Onze wensen voorgelegd ivm extra hypotheek en de hypotheekadviseur Jelle Wind is daar gelijk mee aan de slag gegaan. Duidelijke offer... Toon meer

Hans heeft ons uitstekend geholpen.De casus was uiteindelijk lastiger dan aan de voorkant gedacht werd. Met veel geduld en de juiste documenten heeft Hans het voor elkaar gekregen om ons bouwdepot te... Toon meer

1. Hypotheek

De Hypotheekfabriek is één van de voordeligste hypotheekbemiddelaars van Nederland. Wij hanteren een vast tarief van slechts € 1.499,00. Wij vergelijken ALLE aanbieders. Je hebt zelf de volledige keuzevrijheid in de geldverstrekker, verzekeraar, notaris en taxateur. INCLUSIEF: Persoonlijk advies, bemiddeling bij alle aanbieders en persoonlijke begeleiding van A tot Z. Wat mag je van De Hypotheekfabriek verwachten? Wij streven ernaar om je binnen 24 uur een GRATIS en VRIJBLIJVEND financieringsvoorbeeld aan te bieden. De Hypotheekfabriek behoort tot de best scorende bedrijven van Nederland en daar zijn we bijzonder trots op. Het complete hypotheektraject voor slechts € 1.499,00.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik kan echt iedereen aanraden om met…

Ik kan echt iedereen aanraden om met dehypotheekfabriek samen te werken. Ze zijn snel, klantgericht en staan letterlijk altijd voor je klaar. Hierdoor loopt een aanvraag nooit vertraging op. Hans was zelfs op zijn vakantie in Thailand nog bezig om de aanvraag rond te maken. Meer kan je toch niet vragen?

27 maart 2024

Prima adviseur

Prima contact gehad met Hans.
Er werd tijd genomen om alles uit te leggen en met mij mee te denken.

Dit was voor de aanschaf van mijn eerste huis.

11 november 2023

Meer dan tevreden, Super

Voor de eerste keer bij de Hypotheekfabriek, in 1 woord geweldig, goede service en voor een leuke prijs. Ook mijn adviseur Jelle was super, snel, duidelijke communicatie en altijd bereikbaar. Zeer zeker een aanrader.

21 december 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Wat een mooie review heb je geschreven. Bedankt dat ik de hypotheek voor je mocht regelen.

Deskundig, snel en transparant

Nadat mijn broers in het verleden een prettige ervaring hadden bij het afsluiten van een hypotheek via De Hypotheekfabriek ben ik hier ook naartoe gegaan. Vanaf het kennismakingsgesprek had ik meteen een goed gevoel. Jelle was vriendelijk en legde duidelijk de vervolgstappen uit waardoor ik meteen wist waar ik aan toe was en wat de verschillende scenario's waren. Aangezien ik op korte termijn (november) dit jaar nog wilde passeren verliep het allemaal wat ongebruikelijker dan normaal, maar mede vanwege Jelle's deskundige advies kon alles snel geregeld worden. Al met al ben ik zeer tevreden met de gang van zaken en zou ik zeker weer terug komen bij De Hypotheekfabriek.

15 december 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Wat een mooie beoordeling heb je geschreven. Door het snel aanleveren van de gevraagde stukken konden wij snel schakelen en was de hypotheek zeer snel rond.

Erg tevreden!

Wij zijn voor de 1e en 2e keer met Jelle een adviestraject in gegaan. Zeer prettige man, snel met reageren en een duidelijke uitleg. Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. Erg tevreden!

28 november 2023

Top hypotheekadviseur

Jelle is een fijne hypotheek adviseur. Hij helpt ons altijd snel en legt het goed uit. Dit was de tweede keer dat we Jelle ingeschakeld hebben. We kunnen altijd bij hem terecht. Ook met tussentijds advies. Fijn kantoor! En daarnaast ook echt een fijne prijs vergeleken met andere advieskantoren!!!

21 november 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Hartelijk dank voor jullie mooie review. Ik heb het graag voor jullie geregeld.

In 1 woord geweldig

In 1 woord geweldig. Voor een scherpe prijs krijg je echt waar voor je geld. Goede en snelle service. Meedenkend en indien nodig ook niet beroerd om de discussie met de hypotheekverstrekker aan te gaan als dit in het belang van de klant is. Ik zou iedereen aanraden zaken met hen te doen.

9 november 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Hartelijk dank voor het plaatsen van de review.

Zeer fijn geholpen

Zeer fijn geholpen. Snel en duidelijk met antwoorden. Het verliep zeer prettig!

8 november 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Dit was wederzijds. Jij reageerde overal ook snel op.

Transparantie en vertrouwen

Wij hebben heel fijn gewerkt met Hans. De communicatie verloopt snel en vlot en de informatie is heel helder en transparant. We kregen meteen het gevoel dat het goed ging komen en dat bleek uiteindelijk natuurlijk ook zo te zijn. De prijs- kwaliteitsverhouding vind ik super.

2 november 2023

Zeer goed persoonlijk advies!

Zeer goed persoonlijk advies!
Wij zijn heel erg fijn geholpen hier met een hypotheek op onze eerste woning.

23 oktober 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Dank je wel voor deze mooie review. Ik wens jullie veel woonplezier toe.

Goed geholpen met overzetten hypotheek naar niet bewoners hypotheek

Ik ben heel goed geholpen door hypotheekfabriek ik ben in een vervelende situatie beland met mijn woning, jelle heeft rustig en geduldig geholpen. Het hele traject duurde wat langer vanwege mijn situatie maar hypotheekfabriek is geduldig gebleven en heeft van het begin tot het eind geholpen en snel gereageerd. Uiteindelijk is het gelukt om de hypotheek om te zetten naar een niet bewoners hypotheek.

23 oktober 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Dit was inderdaad geen snel doorlopend traject. Uiteindelijk is het gelukt. Fijn dat je deze mooie review hebt geplaatst.

Snel accuraat en deskundig

Voor het oversluiten hebben wij contact gezocht met de hypotheekfabriek. Vanaf de aanvraag adviesgesprek tot aansluiten was onze indruk heel prettig. Jelle Wind is accuraat en deskundig. Gewoon goed dus

2 oktober 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review

eerste koophuis

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met de Hypotheekfabriek. Toen wij op zoek waren naar een hypotheek voor ons eerste huis, waren wij aanvankelijk overweldigd door alle opties en financiële details. Gelukkig heeft de Hypotheekfabriek ons door dit proces heen geleid ons verwachtingen overtroffen.

Het eerste wat ons opviel, was Hans zijn vriendelijke en deskundigheid. Hij nam de tijd om mijn financiële situatie te begrijpen en al onze vragen te beantwoorden, hoe ingewikkeld ze soms ook waren. Dit gaf ons veel vertrouwen en gemoedsrust.

Wat ons het meest verbaasde, was de snelheid en efficiëntie waarmee ze het hele proces hebben afgehandeld. Binnen een relatief korte tijd hadden was de hypotheek goedgekeurd.

De Hypotheekfabriek bood ons ook een hypotheekoplossing op maat aan die perfect paste bij onze financiële behoeften en doelen.

Kortom, onze ervaring met de Hypotheekfabriek was buitengewoon positief. Ze combineerden deskundigheid met een persoonlijke benadering en leverden resultaten op een efficiënte manier. Als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur die je kunt vertrouwen, raad ik de Hypotheekfabriek ten zeerste aan.

20 september 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Beste Macy en Niels, wat een geweldige review en super leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze dienstverlening. Ik heb jullie met veel plezier geholpen en zo zie je maar dat je voor goed advies en efficiënte hypotheekbemiddeling niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Ik wens jullie heel veel woonplezier toe in jullie nieuwe woning

Bekwame vriendelijke mensen

Wat een super fijne samenwerking hebben we weer gehad voor onze 2e hypotheek bij Hans. Een zeer ervaren en erg kundige kerel. De keuze was snel gemaakt om Hans weer te bellen na onze 1e hypotheek en voor ons 3e huis deze weer door hem te laten adviseren. Hans bedankt voor de wederom leuke en vrolijke gesprekken aan de telefoon en een prettig Zoom gesprek. Ik raad iedereen de hypotheekfabriek aan en zeker Hans! Groetjes van Steven en Petra

11 september 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Hoi Steven en Petra, Super bedankt voor jullie mooie woorden. Ook dit keer was het regelen van jullie hypotheek weer een leuk traject en onze samenwerking is wederom plezierig en gezellig verlopen net als de vorige keren. Veel plezier in jullie nieuwe (tijdelijke) woonplaats Harderwijk en ik help jullie t.z.t. wel weer met de hypotheek als jullie weer naar Friesland verhuizen.

Goed geregeld!

Voor een aanpassing van onze hypotheek terecht gekomen bij de hypotheekfabriek.
Vanaf het begin prettig met Hans samengewerkt! Hij communiceert duidelijk, reageert en handelt snel, komt deskundig en onbevooroordeeld over en is erg vriendelijk.
Wij kunnen de hypotheekfabriek dus van harte aanbevelen!

1 september 2023

Absolute aanrader

Hans heeft mij geholpen bij het afsluiten van een hypotheek, en de volgende keer zal ik zeker bij hem terugkomen. Ons contact heb ik als fijn ervaren, daarnaast is er rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie en heeft hij mij voorzien van deskundig advies.

Hans nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!

7 september 2023

Antwoord van De Hypotheekfabriek

Dat hebben we samen toch maar mooi geregeld. Je kunt binnenkort je droomwoning betrekken en ik wens je heel veel woonplezier toe.

Zeer goede ervaring met de…

Zeer goede ervaring met de Hypotheekfabriek. Fijne persoonlijke sfeer met heldere uitleg zowel tijdens het oriëntatiegesprek als tijdens het regelen van de financiering zelf. Vlot mailverkeer en op vragen werd goed gereageerd.

6 september 2023