Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har altid kun fået gode sko til en rimelig pris her. Udelukkende god service hver gang. En enkelt gang ville jeg købe snørebånd til et par knælange støvler købt et andet sted, og ekspedienten tilbød a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De havde virkelig god service og priser og leveringen gik virkelig hurtigt. Elsker at du bare kan returnere det i fysisk butik istedet for at skulle sende tilbage.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte varer d28/10, og skriver nu 4/ 11..har intet hørt siden jeg fik en ordrebekræftelse, så idag ringede jeg til kundeservice. Blev stillet om til svensktalende person, masser af knas på linjen o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg sendte en mail til deres kundeservice for 13 dage siden, men har endnu ikke fået noget svar på min henvendelse. Det eneste jeg har modtaget, er en mail, hvor de beder mig vurdere hvordan hjælpen f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

I Danmark har vi hele 31 Deichmann butikker, der indeholder et stort udvalg af sko til alle aldersgrupper. Vi kan tilbyde markedets vel nok mest omfattende sortiment – både online og i vores fysiske butikker. I alle vores butikker tilbyder vi kyndig rådgivning og hjælp til at finde det perfekte match til dig. Hvis den ønskede sko er udsolgt i butikken, kan du nemt bestille den til hjemmelevering eller lave ”click and reserve” i webshoppen til afhentning i en af vores mange butikker.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Hej Liv,

Hold nu op hvor er vi glade for din flotte anmeddelse - det sætter vi stor pris på.

Hav en fantastisk dag.

DEICHMANN DENMARK = ALDRIG !!!🤮

Købte et par sandaler - da jeg tog dem på første gang faldt de simpelthen fra hinanden.
Da jeg reklamerede og ville have pengene retur, sagde de at hvis jeg ikke havde kvitteringen kunne jeg enten få et tilgodebevis eller vælge noget i butikken.
Hvem gemmer en kvittering på 200 kr ?
Jeg kunne vise dem mit kontoudtog fra banken. Men nej… de ville have en kvittering.
Så jeg blev nødt til at vælge et eller andet ligegyldigt som jeg ikke havde brug for.
ALDRIG MERE HANDLE HOS DEICHMMANN DANMARK

PS. Glemte at skrive at det var 2nd gang jeg var oppe at bytte skoene. Første gang var det OK ikke at have kvitteringen

31 mei 2023
Review zonder uitnodiging

Kære Jørn,

Det er meget beklageligt, at sandalerne faldt fra hinanden, det er selvfølgelig ikke meningen. Men når der ikke foreligger gyldig dokumentation, tilbyder vi altid et tilgodebevis eller et andet produkt tilsvarende varens nuværende pris. Jeg beklager, at dette ikke faldt i god jord.

Du er altid velkommen til at kontakte os på onlineshop-dk@deichmann.com, så vi kan hjælpe dig med at finde en kvittering.

Rigtig god weekend.

Hej Rene

Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. De skulle desværre leveres tilbage ,da farven ikke passede til kjolen de skulle bruges til. Afleverede dem i butikken og fik dem ombyttet til den rigtige farve 👍

1 mei 2023

Hej Jeanne

Øv, at den ikke passede men godt at høre, at du fik den byttet til den rigtige farve. Vi håber du bliver glad for dit køb og takker mange gange for din flotte anmeldelse.

God dag til dig.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Skoene passede perfekt og i perfekt stand

21 april 2023

Hej Jutta

At skoene passede perfekt er sød musik i vores ører. Vi håber, at du bliver glad for dem. 1000 tak for den fine anmeldelse.

Forsat god dag,

Hurtig levering. God sko

13 mei 2023

Kære Tanja

Mange tak for din anmeldelse!

Vi gør alt hvad vi kan, for at få vores ordre bliver afsendt samme dag, når man bestiller inden kl. 15 – så vi er meget glade for, at du sætter pris på vores hurtige levering.

Vi håber du får en dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

en god service tog ca 1 uge med gls men…

en god service tog ca 1 uge med gls men ok

2 mei 2023

Hej Ole

VI beklager, det gik lidt lang tid med leveringen af din pakke, normalt går det ret hurtigt. Men vi er super glade for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på, kan du tro.

Hav en fantastisk dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde på nettet bestilt nogle…

Jeg havde på nettet bestilt nogle sneakers i grøn farve, som dog var mere grøn end jeg troede da de ankom.
Jeg tog til butik i Nørrebro centeret og ville gerne bytte dem til nogle andre.
Fik byttet til hvide og alt gik uden problemer af nogen art. Kan klart anbefale køb hos Deichmann jeg gør det gerne igen..

2 mei 2023

Kære Mona

Hvor godt at du fik byttet dem til nogle, du bedre kunne lide. Dejligt med den positive feedback - det sætter vi stor pris på. Vi håber du bliver glad for dit køb.

God og hurtig levering

God og hurtig levering og skønne sko

10 mei 2023

Kære Christina

Vi sætter en ære i at kunne levere hurtigt - derfor glæder det os ekstra meget, når vi får positiv feedback på netop det område.

Fortsat god dag til dig.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering! Intet at klage over ☺️

30 april 2023

Hej Helene

Dejligt at høre at alt fungerede som det skulle. 1000 tak for den positive feedback, det er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt hurtig behandling af ordre

Dejligt hurtig behandling af ordre, hurtig levering

1 mei 2023

Hej Susanne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en god oplevelse.

Let købsproces.
Hurtig levering.
Produktet lever op til forventningerne.

Anbefalelsesværdigt.

28 april 2023

Hej Helena

At produktet lever op til det forventede og at gik som smurt er vi rigtig glade for at høre. Vi håber, at du bliver glad for dit køb. Mange tak for den flotte anmeldelse.

Hav en rigtig god dag.

Hurtigt og nemt

11 mei 2023

Kære Bente

Tak for de fem stjerner, hvor er det skønt, at du værdsætter vores hurtige levering.

Vi håber at se dig snart igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød og hjælpsom ekspeditrice.

Super sød og hjælpsom ekspeditrice.
God rådgivning.

20 april 2023

Hej Thomas

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse i butikken. 1000 tak for din flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering, sko passede dog ikke, nemt at aflevere retur

23 april 2023

Hej,

Mange tak for anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god weekend til dig.

Hej Tina

Alt godt!

Super hurtig levering, god pris og lækre sko. Intet at klage over 😊

25 april 2023

Hej Bettina

At du intet har at klage over, er sød musik i vores ører. 1000 tak for den flotte anmeldelse, det er dejligt at høre.

God weekend.

Kære Ulla

Tak for de fem stjerner, hvor er det skønt, at du værdsætter vores service.

Vi håber at se dig snart igen!

Hurtig nemt og topservice

25 april 2023

Hej Grete

Deichmann kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.