Dekbeddiscounter

2 sets van 2 éénpersoons dekbedovertrekken gekocht, snel geleverd maar helaas is van één overtrek na het wassen de naad uitgerafeld. Na melding bij de klantenservice kreeg ik bericht dat het overtre... Toon meer

Stop met het versturen van vele, vele spam mails met dezelfde leus: alles moet weg! Ontvang dagelijks heel veel van dit soort onzin berichten en zo te lezen veel mensen met mij. Stop met dat gestalk!!... Toon meer

Ik snap die lage reviews niet, mooi spul levertijd was vroeger goed, nu geen idee moet nog bezorgd worden, al duurt t een jaar, het is gewoon kwaliteit voor een lage prijs. Kreeg geen bevestiging vd o... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel

Dekbedovertrekken vind je bij Dekbed-Discounter, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Wij bieden de scherpste prijs voor al jouw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings en al jouw andere beddengoed. Wij hebben een groot assortiment dekbedovertrekken van verschillende merken zoals Walra, Nightlife, Dreamhouse bedding en Essara waarmee jij je slaapkamer extra sfeer kunt geven. Naast dekbedovertrekken hebben we ook kinderdekbedovertrekken van verschillende bekende films en rages. Wij onderscheiden onszelf met de beste service, snelle levering, veilig en achteraf betalen en een gratis voucher bij iedere bestelling. Wil je graag iets meer weten over een bepaald dekbedovertrek, hoeslaken, boxspring of dekbed? Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 (0)853 032813 of per e-mail op klantenservice@dekbed-discounter.nl

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima service!

Na melding bij de klantenservice kreeg ik bericht dat het overtrek inmiddels was uitverkocht en dus niet herleverd kon worden. Ik mocht een ander overtrek uitkiezen ter waarde van de adviesprijs van het kapotte overtrek. Erg netjes want ik had er minder voor betaald. Omdat ik 2 éénpersoons dekbedden op 1 tweepersoons bed gebruik was ik genoodzaakt om 2 nieuwe overtrekken te kopen. De verkoopprijzen van dekbed-discounter liggen een stuk lager dan de adviesprijzen dus kon ik met een kleine bijbetaling 2 nieuwe overtrekken bestellen. Prima service dus!

1 juli 2022

Stop met het versturen van spam!

Stop met het versturen van vele, vele spam mails met dezelfde leus: alles moet weg! Ontvang dagelijks heel veel van dit soort onzin berichten en zo te lezen veel mensen met mij. Stop met dat gestalk!!!

23 juni 2022

Goedemorgen John,

Hartelijk dank voor je feedback

Wat vervelend dat je dit zo ervaart, het is niet onze bedoeling om je tot last te zijn met onze e-mails

Inmiddels hebben we je e-mail adres volledig uit onze database verwijderd. Je ontvangt nu dus geen ongewenste e-mails meer, zou je dit kunnen bevestigen?

stop met de mailspam!

Orginele klacht: Ineens na jaren krijg ik weer allemaal spam e-mails van dekbeddiscounter. Ik heb me meermalen afgemeld en nu ineens krijg ik weer van alles. Ze voeren slimme truukjes uit waardoor de mails toch worden doorgelaten door m’n spam filter. Erg irritant.

Update: Inmiddels ben ik van de maillist afgehaald.
Wel heb ik heb bijna dagelijks e-mails gekregen van Dekbeddiscounter via mail en via trustpilot dat het opgelost is en of ik mijn slechte review wil verwijderen. Ik ga mijn review niet verwijderen, zo werkt het niet. Ik heb de dienstverlening als negatief ervaren, en de opvolging ervan al helemaal. Dat mag iedereen lezen. Ik ga nooit meer zaken doen met ze.

13 mei 2022

Goedemorgen A. Pross,

Hartelijk dank voor je review

Wat vervelend dat je plots e-mails van ons ontvangt, dat is natuurlijk niet onze bedoeling.

Gelijk hebben we je e-mail adres definitief uit onze database verwijderd. Vanaf nu ontvang je geen ongewenste e-mails meer van ons!

Team Dekbed-Discounter

Niet nakomen levertijd cq slechte communicatie

Het gaat over ordernummer: DKBD3540924. 25-2 hebben mijn partner en ik een topmatras besteld bij Dekbed Discounter. De toenmalige levertijd was 4-6 weken. Vrij snel na de bestelling gebeld met de klantenservice of het eventueel mogelijk was om de levertijden te versnellen. Dit was niet mogelijk. Ok, geen probleem we wachten af. 6 weken later nog geen reactie over een eventuele levering. Bij navraag kregen we "toevallig" te horen dat de levering met 3 weken was uitgesteld. Bij de vraag waarom dit niet gecommuniceerd werd kregen we geen antwoord. Er is toen wel een compensatie gedaan voor het ongemak. Deze week weer erachteraan gebeld met de vraag om een leverdatum... 3x raden wéér 3 weken vertraging. Daarbij werd mijn partner ook nog eens met de verkeerde naam aangesproken.(Jeroen Rietbergen werd hij genoemd) Dit gaat echt te ver!!
Op dit moment moeten wij overal achteraan en krijgen geen zekerheid meer.

27 april 2022

Beste Jeroen van Rijsbergen,

Allereerst onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring.. Dit is niet de service die wij aan onze consumenten willen verlenen.

Zojuist heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar dit is helaas niet gelukt. Daarom neem ik contact op per e-mail.

Tot onze grote spijt is het bestelde matras nog steeds niet binnen gekomen, deze vertraging blijkt op te zijn gelopen bij de producent. Naar verwachting worden de matrassen volgende week geproduceerd, ik heb hier direct melding van gemaakt zodat de levertijd hierop aangepast kan worden.

Graag geef ik je een vaste en zekere leverdatum, echter lukt dit helaas nog niet. We vinden dit zeer spijtig en zullen begrijpen dat je hier wellicht niet op wenst te wachten, in dit geval zullen we de aankoop annuleren.

Mocht het zo zijn dat je het matras alsnog wenst te ontvangen dan vernemen we dit graag, en proberen wij dit vanaf nu in goede banen te leiden.

Omdat we je hier erg mee tot last zijn geweest ben ik momenteel in overleg voor een passende compensatie.

Nogmaals excuses!

Echt super goede service

Echt super goede service! Overtrek kwam snel binnen, bij 1 kussenhoes zat een gaatje en er werd meteen een totaal nieuw overtrek geleverd binnen een paar dagen en ook aan de telefoon nette en aardige mensen die je te woord staan

12 maart 2022

order DKBD3480511 en DkBD3457599

2de order DKBD3480511 en DkBD3457599

Deze 4 matrassen zouden vandaag worden opgehaald door DHL.

Het afhaal adres is ineens het zelfde als retour adres. Maar nooit een DHL gezien.

Ik meld dit bij Dekbed Discounter, het antwoord : wacht u maar rustig uw bestelling af, dan kan u altijd het retour sturen.

Krijg ik nu 6 verkeerde matrassen?

4 februari 2022

Beste RR Mulder,

Allereerst dank voor jouw geschreven review!

Wat ontzettend vervelend dat er verkeerde maat matrassen hebt mogen ontvangen.

Gelukkig zie ik dat je pakketten zijn opgehaald en dat de bedragen zijn teruggestort. Dit zal binnen 3 werkdagen zichtbaar zijn onder Mollie Payments.

Ook hebben wij een compensatie aangeboden voor de ongemakken die jij hebt mogen ervaren bij het retour ophalen van de matrassen, hierover ben jij per mail geïnformeerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze gerust.

Team Dekbed-Discounter.

Zeer slechte communicatie betreft…

Zeer slechte communicatie betreft levering box spring DKBD3381142
. Ze komen gewoon hun afspraken niet na. Heb mijn planning moeten omgooien vervolgens bellen ze op met sorry we kunnen op dit moment niet leveren we maken zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak en nu 4 weken later nog geen enkele reactie ontvangen ja meer in de trant van binnen 3 tot 5 werkdagen hoort u van ons nou dus niet ik zou hier geen spullen bestellen ze komen hun afspraken niet na.

1 februari 2022

Goedemiddag Sjon,

Hartelijk bedankt voor jouw review.
Dit is natuurlijk een hele vervelende situatie. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ik heb even met je meegekeken en ik zie dat wij je al hebben benaderd voor een nieuwe afspraak. Dit hebben wij via de mail gedaan. Zou je hierop willen reageren? Dan zorgen wij dat jouw bestelling op dat moment wordt bezorgd.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Ik wens je voor nu een hele fijne dag toe en mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, horen wij het graag!

Fake reviews

Hun reviews zijn fake. Ik heb na mijn bestelling twee slechte reviews geschreven die achteraf door hun verwijderd werden. Ik heb klantendienst gecontacteerd en ze zeiden dat dit onmogelijk was dus heb mijn reviews opnieuw geschreven. 2 dagen later waren ze weer weg. Ik zie hieronder dat ze dit al bij verschillende andere klanten ook gedaan hebben, maar steeds doen alsof ze dit niet kunnen.

Ik schrijf ze nu een laatste keer, jullie kunnen zelf checken of ze er nog staan of niet, mijn naam is Magali:

- Aloe vera ademend dekbed
- luna uni lichtblauw dekbed

31 januari 2022

Beste Magali,

Hartelijk dank voor jouw geschreven review.

Wat ontzettend vervelend dat je reviews niet zichtbaar zijn op onze website. Ik ben op onderzoek uitgegaan en zie dat de reviews online staan bij alle producten.

Over de reviews op Trustpilot wil ik graag uitleggen dat deze offline worden gehaald op het moment dat er geen ordernummer wordt opgegeven en als er meerdere reviews door één persoon worden geplaatst. Hierdoor verdwijnt automatisch de oudere review.

Team Dekbed-Discounter

Wat een slechte klantenservice!

Wij hebben een boxspring besteld tijdens een leuke actie, betaald en al. Vervolgens krijgen wij de volgende week een mail dat het bed niet meer leverbaar is omdat iemand waarschijnlijk op hetzelfde moment ook het bed heeft besteld. Vervolgens kijken wij op de site en staat er dat het product 'tijdelijk' niet meer leverbaar is (klantenservice zegt dat het nooit meer komt). En is de prijs met zo'n 300 euro verhoogd. Het lijkt erop alsof de actie iets te populair was en ze bedacht hebben hier wel meer aan te kunnen verdienen. Het bed staat nog wel op de site om te leasen, maar ben je vervolgens 3500 euro meer kwijt over de langere termijn. Trouwens.. ik dacht dat hij niet meer leverbaar was?

Geen enkele tegemoetkoming of oplossing vanaf hun kant! 'klantenservice' noemen ze dat dan.. jaja.

24 januari 2022

Beste Bram,

Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken 2 dagen geleden naar aanleiding van jouw review.

Helaas zijn er teveel boxspring sets besteld van een model welke wij momenteel niet meer op voorraad hebben.

Wat betreft de prijswijziging, dit lijkt een fout op de website te zijn. Dit zal ik intern nog gaan uitzoeken omdat het niet hoort en zeker niet de bedoeling was.

Onze excuses nogmaals voor de gang van zaken, wij zoeken graag naar verbetering en zien hier veel kansen in. Ik wens jou een fijne dag toe.

Dekbedovertrek besteld

Dekbedovertrek besteld, communicatie over levertijd was duidelijk, het werd op tijd verzonden en ik kreeg het netjes op tijd binnen.
Prima kwaliteit, de prijzen zijn ook prima.

15 januari 2022

Topdekmatras ligt erg fijn!

Heb bij dekbed discounter een topdekmatras DKBD3427771 besteld, het liep wat vertraging op maar na een email kreeg ik het al vrij snel binnen, we hadden een voor deze matras een dikkere, hardere topper, maar we zijn erg tevreden met het matras tot zover, het is dun, maar ligt veel beter dan de vorige. Enige nadeel is dat ze nu een 90% outlet hebben en wij nu de topdekmatras van 42 euro (+ verzendskosten ) nu voor 9.99 is. We balen enorm van deze enorme prijsverschil.

Volgende keer even wachten haha. tot nu toe aangenaam, bestellen waarschijnlijk volgende keer weer!

15 januari 2022

Bestelde een vloerkleed.

Bestelde een vloerkleed.. en kreeg het verkeerde artikel geleverd. Ben nu al ruim 2 weken bezig om het juiste artikel te krijgen. Zij wachten op het retour (waar ik vandaag pas van hoorde dat die kwijt is geraakt bij de vervoerder).. heel frustrerend!
Stuur gewoon eerst het juiste artikel af, want de fout lag bij jullie.

14 januari 2022

Goedemorgen Heleen,

Hartelijk bedankt voor jouw gegevens.
Ondertussen heb je al contact met onze klantenservice gehad. Wij zijn er achter gekomen dat jouw bestelling zoek is geraakt bij de vervoerder. Daarom hebben wij gisteren meteen een nieuwe order voor je aangemaakt. Deze zal spoedig het magazijn verlaten. Je ontvangt dan een track en trace code waarmee je de bestelling opnieuw kunt volgen.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Ik wens je nog een prettige dag toe.

Kussen review.

Gister een nieuw kussen besteld omdat ik telkens last van mijn nek had. Vandaag al ontvangen, ging dus prima. Al even op het kussen gelegen en hij voelt heerlijk zacht aan, ligt goed, niet te hoog, perfect voor mijn nek, zo het nu lijkt.
Ik dacht, even een positieve review plaatsen.
Niets te klagen, op tijd bezorgd en product voelt fijn aan.

11 januari 2022

Dekbedovertrek drukknoopjes stuk.

We hadden een dekbedovertrek waar de drukknoopjes van los lieten. Ik heb de klantenservice gemaild en foto’s/filmpje meegestuurd en ik mocht voor dezelfde prijs een nieuw overtrek bestellen! Zeer goede service, vriendelijk en oplossingsgericht. De prijs/kwaliteit verhouding van de produkten is prima, dus ik ben een tevreden, terugkerende klant!

19 december 2021

Black friday oplichting.

Leuke actie met black friday. Kussen afgeprijsd van 119 nu voor 89 en daarbij de 2e en 3e gratis.
Nu nog steeds niet geleverd, maar ik kan al wel een review schrijven waarbij dat zelfde kussen nu maar 29,95 kost!
Ofwel, koop hier niks! Pakket gaat uiteraard mooi retour afzender.

Order nr: DKBD2652389
Ik zou uiteraard de kussens graag in ontvangst nemen. Maar dan wel met 30,- retour. Dat lijkt me wel zo fair.

4 december 2021

Beste Renate,

Allereerst dank voor je feedback

Wat jammer dat je niet tevreden bent met onze acties. Vanwege de verschillende kortingspercentages kan het zo zijn dat de ene actie een scherpere prijs zal geven als de ander, hierdoor kunnen de prijzen schommelen.

Het klopt dat wij vanwege Black Friday veel meer artikelen in de actie hebben gezet dan dat gebruikelijk is, echter bieden wij geen laagste prijs garantie.

Inmiddels is deze bestelling retour verwerkt, en is er een nieuwe bestelling geplaatst met deze kussens. Dit voor de scherpe actieprijs, het verschil is dus teruggestort naar je bankrekening.

Ook hebben wij uit coulance een extra kortingscode verstuurd, welke inmiddels is verzilverd.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn laat het ons gerust weten, een fijne dag gewenst!

Team Dekbed-Discounter

Schandalig, maar bij review wordt het opgelost

Schandalig. Product is overigens prima.

Maar ik had een 'black friday actie' besteld.
Kijk ik toevallig 3 dagen later op de website, is het nu goedkoper. Kortom: prijzen verhoogd tijdens black friday.
Pure oplichterij als je het mij vraagt. Contact opnemen heeft geen zin want ze 'kunnen' het verschil niet terug betalen volgens hen.

Inmiddels door deze review nu wel het verschil terug gehad. Het is dan overigens wel de bedoeling dat je deze review aanpast en dat vermeld. Fijn dat het is opgelost, jammer dat dit nodig was. Desondanks oppassen met acties dus.

3 december 2021

Goedemorgen Sara,

Hartelijk dank voor je feedback

Uit coulance hebben wij je een compensatie verstrekt, dit na overleg. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan vernemen we dit graag!

Retour na een prijsdaling

Opgelost en hopelijk hoef ik voortaan geen review te plaatsen en kan het netjes worden opgelost per telefoon wat ik in eerste instantie ook probeerde .

Geen klachten over de producten. Wel de prijswijziging.
Ik bestelde op een woensdag een dekbed met een mooie set erbij. Helaas was de bezorging verkeerd gegaan, dit werd opgelost en maandag kreeg ik een pakketje. In dat pakket zit een voucher boekje.. hierdoor keek ik opnieuw op de site en zag tot mijn verbazing dat het dekbed ineens 40 euro goedkoper was en de set 15 euro. Dat zou mij 55 euro schelen. Ik heb dit gemeld en kon een voucher van 10 euro krijgen, hillarisch toch. Product ging retour maar je mag zelf de kosten betalen. Dus nu maak ik kosten en heb geen product. Bij de meeste webshops/ winkels zullen ze je het geschil compenseren. Helaas hier niet, dus voor de laatste keer besteld..

20 november 2021

Goedemorgen Joy Pronk,

Allereerst dank voor je review

Wat ontzettend vervelend dat je je bestelde artikelen achteraf voor een actie prijs online ziet staan.

Wij hebben je bestelling retour ontvangen en deze zojuist retour verwerkt. Hiermee laten we je volledige Afterpay nota vervallen inclusief verzendkosten. Ook zullen wij eventuele gemaakte retourkosten voor je vergoeden.

Onze excuses voor het ongemak!

Kopen met een spam-kater

Tweemaal tamelijk dure dingen gekocht en beide keren tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Al moet je behoorlijk door de stuntprijzen kijken, die gelden altijd een goedkoper artikel dan afgebeeld maar dat zijn de online verkooptrucs. Maar dan begint het eigenlijk pas want Dekbed Discounter wordt een soort hardnekkige uitslag. Iedere dag vult je mailbox zich met nieuwe aanbiedingen, alsof ze vermoeden dat je een hotel met 4000 kamers hebt. Mijn spamfilter is niet in staat de spam van Dekbed Discounter als spam te herkennen. Daar hebben ze geld in gestoken. Ik vind het heel onverstandig om tevreden klanten gek te treiteren en zo tot vijanden van je bedrijf te maken.

17 november 2021

Beste Dick,

Hartelijk dank voor je bericht

Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de bestelde artikelen. Echter vinden wij het erg spijtig dat je zoveel ongewenste e-mails ontvangt, het is niet de bedoeling om je tot last te zijn.

Graag verkrijg ik het desbetreffende e-mail adres zodat ik je uit onze mailinglijst kan zetten, je zult dan geen ongewenste e-mails meer van ons verkrijgen!