Het dekbed zag er leuk uit bij het uitpakken, direct gewassen en het ledikantje opgemaakt. Zit er een gat in … Maar ik had hem al gewassen dus probeer het te repareren

De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Het proces van bezorging werd ook duidelijk aangegeven en kwam overeen met de werkelijkheid. De dekbedden zijn door twee kleine mannetjes met luid gejuich ontvan... Toon meer

1. Beddengoedwinkel

Met het brede en ruimte assortiment beddengoed van dekbedovertrekkenkopen.nl, zoals onder andere dekbedden en dekbedovertrekken, lig je altijd goed en comfortabel. Je vindt hier bij ons goedkope dekbedovertrekken voor zowel twee- als eenpersoonsbedden. Of je nu van wit beddengoed houdt, of van beddengoed met een kleurtje, wij hebben het voor je. Altijd voor de scherpste prijzen. dekbedovertrekkenkopen.nl, daar slaap je beter van en nog voordelig ook. of het nou gaat om een 1-persoons dekbedovertrek of 2-persoons dekbedovertrek dekbedovertrek bij ons vindt u het allemaal! dekbedovertrekkenkopen is de online Dekbedovertrekken winkel voor het kopen van beddengoed ! Hier vind je een ruime selectie van hoogwaardige Dekbedovertrekken en bijbehorende producten om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar luxe dekbedovertrekken, zachte kussenslopen, warme dekens of comfortabele lakens, wij hebben het allemaal. Ons beddengoed is gemaakt van de beste materialen, zoals katoen, percale, satijn, polyester, flanel en nog veel meer, zodat je zeker weet dat je de beste kwaliteit krijgt. We hebben ook verschillende stijlen en kleuren beschikbaar, zodat je het perfecte beddengoed kunt vinden dat past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look met effen kleuren of juist een opvallend patroon wilt, wij hebben het allemaal. Onze beddengoed collectie is ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je het perfecte beddengoed kunt vinden voor jouw bed. Bij ons kun je rekenen op uitstekende klantenservice en levering naar aangegeven afspraak. We begrijpen dat je graag snel wilt genieten van jouw nieuwe beddengoed, daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardig beddengoed dat comfortabel is en er ook nog eens fantastisch uitziet, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog een kijkje in onze winkel en ontdek hoe ons beddengoed jouw slaapervaring kan verbeteren!

3,3

Gemiddeld

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Helaas een dekbed bij deze webshop…

Helaas een dekbed bij deze webshop gekocht. Stond bij dat het volgende dag geleverd zou worden. Na 6 dagen nog geen pakketje binnen. Bedrijf moeten mailen omdat telefonisch contact niet mogelijk is. En na 2 dagen eens reactie gekregen. Het zou die dag binnen komen en daarna verstuurd worden naar mij. Wij zijn inmiddels weer een week verder en wederom geen pakketje of reactie van de webshop.

14 januari 2026

Bestelling nooit ontvangen

In november 5 dekbedovertrekken besteld. Helaas niet geleverd. Mail gestuurd, geen reactie…..
Proberen te bellen, helaas niet bereikbaar, stuur maar een mail zeggen ze dan.
2 keer het formulier op de website ingevuld, helaas ook geen reactie.
Twijfel dus of dit bedrijf wel echt bestaat!!!

15 december 2025

Klein verbeterpunt, super netjes opgelost!

Mijn pakket was blijkbaar kwijt geraakt. Na 1.5 week nog niks ontvangen en was het heel vervelend dat er geen telefonisch contact mogelijk was. Er werd aangegeven dat mijn mail in de ongewenste mail was gekomen. Hier werd pas op gereageerd na een slechte review. Dat is m’n enige punt van feedback, want erna is het echt keurig netjes opgelost en werd er super snel gereageerd op de mail. Belangrijker nog: de volgende dag hadden wij onze dekbedden wel! Fijn dat het zo toch opgelost is. Bedankt!

17 november 2025

Ik heb 2 stitch dekbedden flanel roze…

Ik heb 2 stitch dekbedden flanel roze besteld voor mijn kindjes.
Ik heb 19 augustus besteld en tot heden nog niet binnen!!!
Ook mails gestuurd geen reactie ontvangen totaal niet professioneel en netjes.

En ik vraag me af of dit wel degelijk een bedrijf is of het oplichters zijn.....

19 augustus 2025
Logo Dekbedovertrekkenkopen

Antwoord van Dekbedovertrekkenkopen

Beste Saada,

Ik heb uw bestelling even opgezocht en de door u bestelde producten van toen waren pre order producten. Dit wil zeggen items met een langere levertijd.

Wij zien wel dat er een label is aangemaakt op uw bestelnummer maar kunnen hier helaas geen verdere info op vinden.

Wij zullen even per mail contact met u opnmen m.b.t tot een terugboeking of eventuele alternatieve producten

vooralsnog onze excuses voor het ongemak\

Retour

Ik wil mijn producten retourzenden, maar krijg via mail geen reactie.

24 oktober 2025

Voordat je iets koopt check eerst dit

Voordat je iets koopt, probeer ze maar te mailen op het info address of te bellen op het telefoonnummer dat op de website staat. Het info adres werkt niet en het telefoonnummer bestaat niet. Oplichters!

Ik heb hier iets besteld en een bevestigingsmail ontvangen. Daarna hoor je nooit meer iets!

29 september 2025

Snelle levering en goede service

Snelle levering. Het dekbedovertrek dat ik voor mijn dochter bestelde kon helaas niet in het magazijn worden gevonden. We mochten toen een ander (duurder) dekbedovertrek uitzoeken voor dezelfde prijs, dat de volgende dag opgestuurd werd.

9 september 2025